Tuesday, 06 March 2012 | |
1. Ξεχωρίστε τις πατάτες με μικρές ατέλειες, όπως μώλωπες και σχισμές, από τις υπόλοιπες . Χρησιμοποιήστε τις πατάτες με τις μικρές ατέλειες πριν από τις άλλες. 2. Βρείτε ένα δροσερό, σκοτεινό μέρος με καλή κυκλοφορία του αέρα. Οι πατάτες πρέπει να φυλάσσονται σε θερμοκρασία μεταξύ 5 και 15 βαθμούς C. Ένα ψυγείο είναι συχνά ένα καλό μέρος για να αποθηκεύονται οι πατάτες. Η έκθεση στο φως προκαλεί το πρασίνισμά τους. 3. Μετακινήστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο μακριά από τον τόπο που σκοπεύετε να αποθηκεύσετε τις πατάτες σας. 4. Διαλέξτε ένα δοχείο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις πατάτες σας σε πλαστική ή σε χάρτινη σακούλα ή λινάτσα σάκο για την περαιτέρω αύξηση της φρεσκάδας. 5. Προσθέστε 1-2 μήλα με τις πατάτες. Το μήλο καθυστερεί τις πατάτες να αποκτήσουν φύτρες. 6. Αν η αποθήκευση τους γίνει σε ψυγείο τοποθετήστε τις στο συρτάρι για τα λαχανικά. 7. Πάρτε μόνο τις πατάτες που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε από την τσάντα. 8. Αφαιρέστε τις πατάτες που παρουσιάζουν σημάδια αλλοίωσης ώστε να μην χαλάσουν στο σύνολο τους. Συμβουλές: Ορισμένες μέθοδοι αποθήκευσης μπορεί να αλλάξουν τη γεύση της πατάτας. Οι πατάτες που είναι αποθηκευμένες σε θερμοκρασίες κάτω από 7 βαθμούς C μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ γλυκιά γεύση. Αποφύγετε το πλύσιμο πατάτας πριν από την αποθήκευση τους |
Seleo.gr News
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου