Πώς να σερβίρετε σωστά τη μπύρα όπως ένας Γερμανός
Η κάθε μια έχει και τα δικά της μυστικά
Όχι, το να σερβίρετε τη μπύρα έχει να κάνει ελάχιστα με το να ρίχνετε απλά το υγρό
από το μπουκάλι κατευθείαν στο ποτήρι: δείτε το σαν τέχνη, σαν επιστήμη με ειδική μεθοδολογία,
με σταθερές και μεταβλητές.
Φυσικά, ένας λαός που έχει τελειοποιήσει την τεχνική είναι οι Γερμανοί, οι οποίοι είναι διάσημοι
για την τεχνογνωσία τους όσον αφορά στη μπύρα ενώ διακρίνονται και για την αυστηρότητά τους- στα πάντα.
Ο Sylvester Schneider είναι ένας Γερμανός- τι άλλο;- ιδιοκτήτης bar restaurant και ειδικός στο σερβίρισμα μπύρας.
Ο ίδιος, μας δείχνει πώς γίνεται σωστά- από το Business Insider είναι το θέμα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το πώς σερβίρεται μια μπύρα, εξαρτάται από το είδος αυτής.
Κατά τον ίδιο, υπάρχουν τρεις κατηγορίες μπύρας: lager, pilsner, και wheat (weissbier),
όπου η κάθε μια σερβίρεται διαφορετικά.