Εκπληκτικές λύσεις: 18 Φανταστικά παγάκια που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας! (PHOTOS)
Θα φανταζόσασταν ποτέ να κάνετε παγάκια με λουλούδια;
Όχι; Ίσως και να θέλατε εάν βλέπατε πως ένα υγρό γίνεται πιο ενδιαφέρον,
ακόμη και αν είναι απλό νερό!
Δείτε παρακάτω τι παγάκια μπορείτε να φτιάξετε.
Καιρός να παίξετε λίγο με τα παγάκια και να ετοιμαστείτε για την ζέστη που θα έρθει.
Καφές
Εάν έχει περισσέψει λίγος καφές στην καφετιέρα, παγώστε τον και μετά προσθέστε παγάκια καφέ στο γάλα σας. Θα καταλήξετε με ένα υπέροχο κοκτέιλ!
Κρασί
Μπορείτε επίσης να παγώσετε το κρασί που περίσσεψε και να χρησιμοποιήσετε τα παγάκια στην Sangria σας.
Γιαούρτι
Εάν κάποιο γιαούρτι θα λήξει σύντομα, κάντε το παγάκια και χρησιμοποιήστε τα στα smoothies σας.
Πουρές ροδάκινο
Τα παγάκια από πουρέ ροδάκινου μπορούν να γίνουν μια χρωματιστή και νόστιμη πινελιά σε κάθε είδους επιδόρπιο.
Καρπούζι σε κύβους
Δεν χρειάζεστε καν παγοθήκη για να φτιάξετε αυτά τα τελείως φυσικά φρουτώδη παγάκια!
Λουλούδια
Αυτά τα λουλουδένια παγάκια θα είναι η τέλεια μικρή λεπτομέρεια στο ρομαντικό σας δείπνο.
Φράουλες με σοκολάτα
Αυτές θα είναι ίσως το πιο θεσπέσιο που θα φάτε!
Γρεναδίνη
Τα παγάκια με Γρεναδίνη θα δώσουν μια ιδιαίτερη γεύση στην σαμπάνια.
Πορτοκάλι σαγκουίνι
Θα δώσει μια δροσιά εσπεριδοειδούς στο ποτό σας.
Πούλιες και γκλίτερ ζαχαροπλαστικής
Βάλτε τες στα κοκτέιλ σας και το πάρτι θα λάμψει.
Σούσι
Ίσως αυτό σας φανεί παράξενο αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσετε τα γιαπωνέζικα ορεκτικά σας για πάρα πολύ καιρός.
Χυμός Αλόης
Μπορούν τα παγάκια να χρησιμοποιηθούν για καλλυντικούς σκοπούς.
Πουρές από φρούτα
Μια χρωματιστή προσθήκη στα smoothies σας.
Φαγώσιμα λουλούδια
Δεν έχουν καμία γεύση αλλά φαίνονται απίθανα!
Σοκολάτα
Φτιάξτε παγάκια σοκολάτας. Προσθέστε λίγο γάλα και θα έχετε ένα νόστιμο κοκτέιλ σοκολάτας.
Χυμός λάιμ και μέντα
Τέλειο για να φτιάξετε σπιτικό Mojito.
Παγωτό
Ένας πραγματικά αυθεντικός τρόπος για να σερβίρετε milkshakes. Τα παιδιά σας θα το αγαπήσουν!
Κύβοι φρούτων με πολλές στρώσεις
Αυτοί θα φαίνονται ωραίοι ακόμη και σε απλό νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου