Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013
Κι όμως ...στην Ελλάδα σφάζουμε 15.000 άλογα κάθε χρόνο!
Η αξιοποίηση των αλόγων για την παραγωγή προϊόντων
κρέατος μόνο άγνωστη δεν είναι στη χώρα μας,
ενώ συνολικά η ΕΕ είναι εισαγωγέας αλογίσιου κρέατος
Η ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση το αλογίσιο κρέας και μάλιστα εισάγει μεγάλες ποσότητες προϊόντων από κρέας αλόγου, όπως προκύπτει από τα..στοιχεία της Eurostat και ανεξάρτητων πηγών.
Την ίδια ώρα, εκατοντάδες χιλιάδες άλογα σφάζονται κάθε χρόνο και χιλιάδες τόνοι κρέατος εισάγονται στην ΕΕ από την Αμερική και την Ωκεανία.
Οπως θα δείτε στο σχετικό γράφημα, ακόμη και στη χώρα μας οδηγούνται στα σφαγεία χιλιάδες άλογα κάθε χρόνο, με σκοπό την αξιοποίηση του κρέατός τους.
- ("κλικ" στην εικόνα για μεγέθυνση)
Η ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση το αλογίσιο κρέας και μάλιστα εισάγει μεγάλες ποσότητες προϊόντων από κρέας αλόγου, όπως προκύπτει από τα..στοιχεία της Eurostat και ανεξάρτητων πηγών.
Την ίδια ώρα, εκατοντάδες χιλιάδες άλογα σφάζονται κάθε χρόνο και χιλιάδες τόνοι κρέατος εισάγονται στην ΕΕ από την Αμερική και την Ωκεανία.
Οπως θα δείτε στο σχετικό γράφημα, ακόμη και στη χώρα μας οδηγούνται στα σφαγεία χιλιάδες άλογα κάθε χρόνο, με σκοπό την αξιοποίηση του κρέατός τους.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2013/02/15000_22.html#ixzz2LeZ0sQZR
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου