Φτιαγμένο από 12 κοτόπουλα, 8 πάπιες, 6 γαλοπούλες, 2 αρνιά, 1 γουρούνι και μισό μοσχάρι
Μια ομάδα σεφ συνεργάστηκαν ώστε να φέρουν εις πέρας ένα φαινομενικά ακατόρθωτο
μαγειρικό επίτευγμα για την γιορτή των Ευχαριστιών στην Καλιφόρνια.
Ο γιγαντιαίος όγκος κρέατος που βλέπετε στις φωτογραφίες βαφτίστηκε 'lambpigcow'
και σερβιρίστηκε στο εστιατόριο Bourbon Steak and Pub της Σάντα Κλάρα ανήμερα της γιορτής.
Η πρωτότυπη αυτή συνταγή συνδυάζει 7 διαφορετικά είδη κρέατος. Για την παρασκευή της χρησιμοποιήθηκαν 12 κοτόπουλα, 8 πάπιες, 6 γαλοπούλες, 2 αρνιά, 1 γουρούνι και το κρέας μιας πλευράς ενός μοσχαριού.
Το πελώριο ρολό πρωτεΐνης που προέκυψε τυλίχθηκε με σύρμα που χρησιμοποιείται για περίφραξη και ψήθηκε για αρκετές ώρες σε ένα επίσης μεγάλο γκριλ. Το συνολικό του βάρος παραμένει άγνωστο ενώ εμπνευστής της ιδέας είναι ο σεφ David Varley ενώ το lambpigcow' συνοδεύτηκε από μια σάλτσα gravy βασισμένη στην ουσία του ψητού
Αυτά είναι τα υλικά για το γιγαντιαίο ψητό που σερβιρίστηκε σε παμπ της Καλιφόρνια
Μια ομάδα σεφ συνεργάστηκαν ώστε να φέρουν εις πέρας ένα φαινομενικά ακατόρθωτο
μαγειρικό επίτευγμα για την γιορτή των Ευχαριστιών στην Καλιφόρνια.
Ο γιγαντιαίος όγκος κρέατος που βλέπετε στις φωτογραφίες βαφτίστηκε 'lambpigcow'
και σερβιρίστηκε στο εστιατόριο Bourbon Steak and Pub της Σάντα Κλάρα ανήμερα της γιορτής.
Η πρωτότυπη αυτή συνταγή συνδυάζει 7 διαφορετικά είδη κρέατος. Για την παρασκευή της χρησιμοποιήθηκαν 12 κοτόπουλα, 8 πάπιες, 6 γαλοπούλες, 2 αρνιά, 1 γουρούνι και το κρέας μιας πλευράς ενός μοσχαριού.
Eκτός από τα επτά διαφορετικά κρέατα το 'lambpigcow' αλείφτηκε με ένα μείγμα μυρωδικών που βοήθησε στο να δέσει η κατασκευή και να γίνει πιο νόστιμη.
Το πελώριο ρολό πρωτεΐνης που προέκυψε τυλίχθηκε με σύρμα που χρησιμοποιείται για περίφραξη και ψήθηκε για αρκετές ώρες σε ένα επίσης μεγάλο γκριλ. Το συνολικό του βάρος παραμένει άγνωστο ενώ εμπνευστής της ιδέας είναι ο σεφ David Varley ενώ το lambpigcow' συνοδεύτηκε από μια σάλτσα gravy βασισμένη στην ουσία του ψητού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου