Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ

NBA TV Top 10: March 1st

Stelios Rokkos - Mia Fwtia Stin Ammo

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ενα νεαρό ζευγάρι, πολύ ερωτευμένο, αποφασίζει να παντρευτεί, όταν την τελευταία νύχτα πριν τον γάμο, συμβαίνει ένα τραγικό ατύχημα και σκοτώνονται. 


Βρίσκονται προ των πυλών του Παραδείσου, να συνοδεύονται από τον Αγιο Πέτρο. Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο νεαρός συναντιέται με τον Πέτρο και του λέει: 
- Αγιε μου, η αρραβωνιαστικιά μου και εγώ είμαστε πολύ ευτυχισμένοι εδώ στον Παράδεισο. Όμως, μας έχει λείψει πολύ η όλη διαδικασία, η τελετή του γάμου. Είναι δυνατόν, για κάποιον που ζει στον Παράδεισο να παντρευτεί κάποιον άλλον; 
Ο Αγιος Πέτρος τον κοιτάζει καλά και του λέει: 
- Λυπάμαι πολύ. Ποτέ ξανά δεν έχω ακούσει κάποιον άλλον να θέλει να παντρευτεί μέσα στον Παράδεισο. Πολύ φοβάμαι ότι αν το θέλετε πολύ, θα πρέπει να μιλήσετε με τον Θεό. Μπορώ να σας κλείσω ένα ραντεβού σε δυό βδομάδες από σήμερα. 
Εφτασε η ημέρα του ραντεβού και οι δυο νέοι παρουσιάζονται εμπρός στον Παντοδύναμο. Του αναφέρουν το αίτημά τους. Ο Θεός τους κοιτάζει σιωπηλά, σκέφτεται προβληματισμένα και τους λέει: 
- Ελάτε σε πέντε χρόνια από σήμερα. Εάν ακόμη θέλετε να παντρευτείτε, τότε θα σκεφτώ την επιθυμία σας 

Πέντε χρόνια αργότερα, το ζευγάρι εμφανίζεται και πάλι. Η επιθυμία τους είναι ακόμη ζωντανή. Η εντολή του Θεού είναι ίδια: 
- Σε πέντε χρόνια, θα παρουσιαστείτε πάλι εμπρός μου. Τότε θα το συζητήσουμε και πάλι. 
Την τρίτη φορά, το ζευγάρι εμφανίζεται και πάλι στον Θεό. Ακόμη επιθυμούν να έρθουν σε κοινωνία γάμου. 
- Εντάξει λοιπόν, τους λέει ο Θεός. Μπορείτε να προβείτε σε γάμο. Αυτό το Σάββατο, στις 6.30 το απόγευμα, θα τελεστεί μια υπέροχη τελετή γάμου στην Κεντρική Εκκλησία του Παραδείσου. Αφήστε τις λεπτομέρειες σε μένα. 

Ο γάμος ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Όλοι οι καλεσμένοι ομολόγησαν ότι η νύφη ήταν πανέμορφη. Ο Μωυσής έφερε σπάνια λουλούδια από τον Νείλο Ποταμό, ο Νώε έφερε σπάνια ορυκτά από την Μεσσοποταμία και οι μαθητές του Ιησού έκαναν μερικά θαύματα για να εντυπωσιάσουν τους παρευρισκόμενους. 
Όμως, όπως ίσως ήδη μαντέψατε... Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα το παντρεμένο ζευγάρι, κατάλαβε ότι έκανε ένα φοβερό λάθος που ήθελαν να παντρευτούν. Δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να ζουν παντρεμένοι. Ετσι, αποφάσισαν να κλείσουν ένα ακόμη ραντεβού με τον Θεό, για να του ζητήσουν ένα διαζύγιο στον Παράδεισο. 
Όταν ο Παντοδύναμος Θεός άκουσε το νέο αίτημά τους, βγήκε από τις χλαμύδες του. Τους κοίταξε με ένα ανάμεικτο, γεμάτο οίκτο, αυστηρότητα, και απογοήτευση, βλέμμα και τους είπε: 
- Μα, είσαστε σοβαροί επιτέλους ή αστειεύεστε; Μας πήρε δέκα χρόνια να βρούμε ένα παπά που να έχει ανέβει στον παράδεισο, για να σας παντρέψει!!!! 



Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καιρό θα μας πάρει να βρούμε δικηγόρο;

Οικονομικη αναλυση!
Ο Αµερικανός δρ Marc Faber, γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη µηνιαία αναφορά του µε τα παρακάτω σχόλια:
«Αν ξοδεύουµε τα χρήµατά µας στα (σούπερ µάρκετ) Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα. Αν τα ξοδέψουµε σε βενζίνη, πάνε στους Αραβες. Αν αγοράσουµε PC, πάνε στην Ινδία. Αν αγοράσουµε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεµάλα. Αν αγοράσουµε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερµανία. Τίποτε απ’ αυτά δεν βοηθάει την αµερικανική οικονοµία. Ο µόνος τρόπος να κρατήσουµε τα λεφτά εντός συνόρων είναι να τα ξοδέψουµε σε πόρνες και µπίρες, γιατί αυτά είναι τα µόνα προϊόντα πια που παράγονται στις ΗΠΑ… Εγώ κάνω ό,τι µπορώ»!
Λοιπόν… Στην Ελλάδα οι µπίρες είναι γερµανικές και οι πόρνες Ρωσίδες, Ουκρανές κ.λπ. Να γιατί δεν πάει µπροστά αυτός ο τόπος!

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Αθλητικές σεξιστικές φωτογραφίες

Aomatoi productions - Μας έπιασε η κρίση

Σοκ!! Πέτυχε το νικητήριο καλάθι και ξεψύχησε…


Τραγικό περιστατικό σε αγώνα για το γυμνασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ στις ΗΠΑ. Ο 16χρονος Γουές Λέοναρντ, λίγη ώρα αφού είχε δώσει τη νίκη στο Φένβιλ, ευστοχώντας σε λέι απ στην παράταση, ξεψύχησε στο παρκέ από άγνωστη αιτία…
Ο νεαρός ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και ένα από τα αστέρια της ομάδας του και οι γιατροί του νοσοκομείου Χόλαντ, στο οποίο διακομίστηκε, δεν είναι σε θέση να καθορίσουν για ποιο λόγο ένα νέο, υγιές φαινομενικά άτομο, είχε ένα τόσο τραγικό τέλος.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά το νικητήριο καλάθι, με το οποίο το Φένβιλ επικράτησε 57-55 του Μπρίτζμαν, φτάνοντας το αήττητο σερί του στο 20-0, ο ήρωας της βραδιάς, που είχε «πνιγεί» στις αγκαλιές των συμμαθητών του, σωριάστηκε στο πάτωμα. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, στις οποίες δεν ανταποκρίθηκε και περίπου μία ώρα αργότερα η τραγωδία έλαβε τέλος, όταν από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε, ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Το ΙΚΑ έκανε κατάσχεση για 4,16 ευρώ!


Κάποια «φέσια» εκατομμυρίων που έχουν φορέσει στο ΙΚΑ μεγαλόσχημοι επιχειρηματίες, πιθανότατα δεν θα εισπραχθούν ποτέ. Και πώς να εισπραχθούν, όταν το ίδρυμα ασχολείται με το πώς θα κινηθούν διαδικασίες για να κάνει κατασχέσεις και πλειστηριασμούς σε έναν μικροεπιχειρηματία για μια οφειλή ύψους… 4,16 ευρώ;

Ο έμπορος προϊόντων περιπτέρου από τον Βόλο έπαθε ταραχή όταν πήρε την συστημένη επιστολή με την οποία το ΙΚΑ τον καλούσε να πληρώσει μέσα σε 15 μέρες το «χρέος», αναφέροντας ότι «έχει βεβαιωθεί από ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές εισφορές» και απειλώντας ότι «μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας θα υποχρεωθούμε να λάβουμε τα προβλεπόμενα από Ν. 356/74(ΚΕΔΕ) αναγκαστικά μέτρα (κατάσχεση, πλειστηριασμό, κατάσχεση εις χείρας τρίτων κ.λ.π.) προκειμένου να εισπραχθεί η απαίτηση του Ιδρύματος»!

Ο έμπορος πήγε στην αρμόδια υπηρεσία και εκεί διαπίστωσε ότι το χρέος ήταν αποτέλεσμα ενός λογιστικού λάθους που είχε γίνει το 2004 όταν, στην πληρωμή του επιδόματος αδείας μιας υπαλλήλου του, είχε δηλωθεί στο ΙΚΑ ποσό μικρότερο κατά 2 ευρώ! Το Ίδρυμα, βέβαια, φάνηκε συνεπές στην διεκδίκηση της οφειλής (αν και αλλού κι αλλού κάθε άλλο παρά συνεπές είναι) αλλά μόνο για την αποστολή της συστημένης επιστολής χρεώθηκε με ταχυδρομικά τέλη ύψους… 2,50 ευρώ!

protothema

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

«Χαρακίρι» για δεκάδες χιλιάδες Ιάπωνες λόγω οικονομικής κρίσης


Μια μικρή πόλη αυτοκτονεί κάθε χρόνο στην Ιαπωνία, καθώς ο αριθμός των αυτοχείρων το περασμένο έτος ξεπέρασε τις 30.000 για 13η συνεχόμενη χρονιά. Την ίδια ώρα, ο δείκτης ανεργίας στη χώρα απειλεί να καταγράψει ιστορικό μεταπολεμικό ρεκόρ, ξεπερνώντας το 5,4%.

Σύμφωνα με έκθεση της Υπηρεσίας Εθνικής Πολιτικής της Ιαπωνίας, τουλάχιστον 31.700 άνθρωποι έβαλαν τέλος στη ζωή τους το 2010 και το 59% εξ αυτών ήταν άνεργοι.

Στα χειρόγραφα σημειώματα που άφησαν πίσω τους, το 23% έκανε ευθέως λόγο για αφόρητα οικονομικά προβλήματα, ενώ οι μισοί ανέφεραν ως αιτία της αυτοκτονίας τους προβλήματα υγείας.

Οι χαμηλοί ρυθμοί ανάπτυξης και πάνω από μία δεκαετία αποπληθωρισμού αποτρέπουν τις επιχειρήσεις στη τρίτη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου να προβαίνουν σε προσλήψεις. Ακόμη και με την αγορά εργασίας να εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης από τη χειρότερη ύφεση που γνώρισε η χώρα μεταπολεμικά, το ποσοστό ανεργίας είναι υπερδιπλάσιο σε σχέση με πριν από δύο δεκαετίες.

«Παρατηρούμε ολοένα μεγαλύτερο αριθμό ατόμων με προσωρινή εργασία και πολλοί εργαζόμενοι δεν είναι αισιόδοξοι για το μέλλον τους» επισημαίνει ο Ιάπωνας οικονομολόγος Γιοσιμάσα Μαρουγιάμα. Το ποσοστό ανεργίας στην Ιαπωνία για το 2010 κυμάνθηκε στο 5,1% και απειλεί να ξεπεράσει το 5,4% που ήταν μεταπολεμικά.

Το 19% των αυτοχείρων ήταν πάνω από 50 χρόνων, ενώ το 70% άνδρες. Απώλεια εργασίας και χρέη είναι μερικοί από τους οικονομικούς λόγους που τους οδήγησαν στην αυτοκτονία, αναφέρει η έκθεση. Ο μεγαλύτερος αριθμός αυτοκτονιών στην Ιαπωνία κατεγράφη το 2003, με 34.427 ανθρώπους να βάζουν τέλος στη ζωή τους.

Newsroom ΔΟΛ