Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

Αστυνομική βία

Μια καναδική αστυνομία βιαιότητα

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Γιοτ.... πλωτό νησί! (PHOTOS)

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Γιοτ.... πλωτό νησί! (PHOTOS)
Το σκάφος μοιάζει με απομονωμένο, ηφαιστειογενές νησί, με τις τροπικές παραλίες του και καλύβες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως δέκα άτομα.
Το σχεδίασε η βρετανική εταιρεία Yacht Island Deigns.
Στο κύριο κατάστρωμα υπάρχει ένας ορμίσκος με μια πισίνα που έχει θέα στον ωκεανό, στην οποία καταλήγει το νερό από έναν καταρράκτη.
 

ΜΕΛΙ ΧΡΥΣΟΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Κι, όμως, το πιο ακριβό μέλι στον κόσμο κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο!
Ημερομηνία:  Φεβρουαρίου 2014
 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Κι, ομως, το πιο ακριβο μελι στον κοσμο κοστιζει οσο ενα αυτοκινητο!
 
5.000 Ευρώ ανά κιλό, το μέλι Elvish από την Τουρκία είναι το πιο ακριβό στον κόσμο, καθώς εξάγεται από μια σπηλιά σε βάθος 1.800 μέτρων στην κοιλάδα Artvin στη βορειοανατολική Τουρκία.
 
Σύμφωνα με την μια μελισσοκόμο της περιοχής το εν λόγω μέλι είναι τόσο ακριβό εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν στη σπηλιά, που κάνουν το μέλι θρεπτικότερο και νοστιμότερο.
 
«Το μέλι είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία ενώ η συλλογή του δεν είναι και η ευκολότερη.
Επιπλέον η παραγωγή είναι μικρή και υπάρχουν συγκεκριμένοι πελάτες που το αγοράζουν», λέει η ίδια.
Το μέλι πωλείται σε βαζάκια των 170 και 250 γραμμαρίων, κυρίως ως φάρμακο.
 
ζ- Το πιο ακριβό μέλι στον κόσμο κοστίζει όσο ένα μικρό… αυτοκίνητο!
ζgr - Το πιο ακριβό μέλι στον κόσμο κοστίζει όσο ένα μικρό… αυτοκίνητο!
ζ Το πιο ακριβό μέλι στον κόσμο κοστίζει όσο ένα μικρό… αυτοκίνητο!
Πηγή: http://perierga.gr

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Θέλεις να μάθεις ποιος σε παίρνει τηλέφωνο;;; Υπάρχει εφαρμογή (και γι'αυτό)!

Θέλεις να μάθεις ποιος σε παίρνει τηλέφωνο;;; Υπάρχει εφαρμογή (και γι'αυτό)!
 
Πολλές φορές δεν έχει τύχει να δείτε αναπάντητες κλήσεις σε σταθερό και κινητό χωρίς όμως να ξέρετε ποιος είναι; Μετά δε και την αποκάλυψη με τα τηλέφωνα που παίρνεις πίσω και σε καταχρεώνουν ,υπάρχει λύση με μια χρήσιμη εφαρμογή:
Μπαίνετε στο whocallsme.gr και πατάτε τον αριθμό που σας πήρε και θα σας πει ποιος είναι (εκτός κι αν είναι απόρρητο το τηλέφωνο)

ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ

Το 99% των Ελλήνων πολιτών δηλώνουν ότι η χώρα είναι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ!! Δεν έχουν και άδικο...

Το 99% των Ελλήνων πολιτών δηλώνουν ότι η χώρα είναι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ!! Δεν έχουν και άδικο...
 
Η διαφθορά στην Ευρώπη διαβρώνει την εμπιστοσύνη στη Δημοκρατία και κοστίζει στο ταμείο της Ε.Ε το ποσό των 120 δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής , που μελέτησε τα στοιχεία και από τα 28 κράτη-μέλη προκειμένου να καταλήξει στα συμπεράσματά της, δείχνει ότι σχεδόν όλοι οι Ελληνες, το 99%, υποστηρίζουν ότι η διαφθορά είναι εκτεταμένη στη χώρα μας.
 

ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ!
Τι ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ κάτω από τα χαλάσματα των Δίδυμων Πύργων;;; Δεν πάει το μυαλό σας...!
 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ! Τι ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ κάτω από τα χαλάσματα των Δίδυμων Πύργων;;; Δεν πάει το μυαλό σας...!
 
Ο σκελετός ενός πλοίου ηλικίας τουλάχιστον 200 ετών ανακαλύφθηκε δίπλα στο «σημείο μηδέν» των Δίδυμων Πύργων, κάτω από την πρόσχωση που είχε δημιουργήσει την περιοχή του Μπάτερι Παρκ πάνω στον ποταμό Χάντσον.
Έκπληκτοι οι εργάτες αντελήφθησαν ότι οι «γεωμετρικά» τοποθετημένες ξύλινες σανίδες που ξεπρόβαλλαν μέσα από την αλμυρισμένη και γεμάτη κοχύλια, μαύρη, παχιά λάσπη, έμοιαζαν πολύ με τα πλαϊνά πλοίου.
Προς στιγμήν οι ειδικοί αμφιταλαντεύθηκαν. Γρήγορα όμως κατέληξαν ότι αυτά τα περίεργα απομεινάρια παρέπεμπαν σε κάτι πολύ διαφορετικό από τις ξύλινες προβλήτες που χρησιμοποιούσαν οι έμποροι περασμένων αιώνων για να εκμεταλλευθούν κάθε σπιθαμή γης και θαλάσσης στο νοτιότερο -και διαχρονικώς ακριβότερο άκρο- του Μανχάταν:
 

ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΚΕΡΑΥΝΩΝ

 
Η περιοχή με τους περισσότερους κεραυνούς στο κόσμο μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες

Δημοσιευμένη  εικόνα



Οι ντόπιοι στη Βενεζουέλα μπορεί να νομίζουν ότι οι κεραυνοί στο Κατατούμπο ήταν ένα απόλυτα φυσιολογικό φαινόμενο, ωστόσο οι υπεύθυνοι του ρεκόρ Γκίνες το θεωρούν λίγο πιο αξιοσημείωτο.



Σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, η περιοχή, που βρίσκεται στο δυτικό κρατίδιο του Ζούλια, απέκτησε το ρεκόρ Γκίνες για την περιοχή με τους περισσότερους κεραυνούς. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς δέχεται μέχρι 3.600 χτυπήματα την ώρα.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ < ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟΥΣ >

Βίντεο που κόβει την ανάσα! Υποβρύχια ελεύθερη πτώση!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης Guillaume Nery, κρατάει την αναπνοή του και βουτάει στη βαθύτερη υποβρύχια τρύπα του κόσμου!

H Dean's Blue Hole στις Μπαχάμες (φωτό) είναι η βαθύτερη Blue Hole του κόσμου με βάθος 202 μέτρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Κανείς ελεύθερος δύτης δεν έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τον πυθμένα της (είναι αδύνατον χωρίς μπουκάλες και βατραχοπέδιλα) ωστόσο αποτελεί μια πρόκληση για κάθε τολμηρό να βουτήξει για να δει μέχρι που θα φτάσει.
 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Γιατί ο Φεβρουάριος έχει 28 ημέρες;

Δημοσιευμένη  εικόνα


Ποια ήταν η σκέψη των αστρονόμων...
Γιατί, μπορεί το 365 να μη διαιρείται ακριβώς διά του 12, ωστόσο η αρχική σκέψη των αστρονόμων οι οποίοι δημιούργησαν το Ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν να υπάρχουν επτά μήνες με 30 ημέρες και πέντε με 31. Μόνο που όταν άρχισαν να δίνουν ονόματα στους μήνες το θέμα έγινε περίπλοκο.


Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν ο Ιούλιος Καίσαρ επέστρεψε θριαμβευτής στη Ρώμη το 46 π.Χ., ανάμεσα στα θέματα τα οποία έπρεπε να ρυθμίσει ήταν και η μέτρηση του χρόνου. Ως τότε οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν ένα ημερολογιακό σύστημα που είχε μεν 12 μήνες, αλλά στο οποίο από καιρού εις καιρόν έπρεπε να προστίθενται ημέρες ή και μήνες έτσι ώστε αυτό να διατηρείται σε συμφωνία με τις εποχές. Την ευθύνη για την παρεμβολή των ημερών είχαν οι ιερείς.


ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΖΙ

ΗΠΑ: 82χρονος θάβεται καβάλα στην πολυαγαπημένη του Harley!


Δημοσιευμένη  εικόνα


Η σορός του Μπίλι Στάντλει από το Οχάιο μεταφέρθηκε καβάλα στη μηχανή του («καβάλα παν’ στην εκκλησιά, καβάλα και στον... τάφο») με τον τεθνεώτα να φαντάζει σα να κάνει ο ίδιος το τελευταίο ταξίδι του...



Ήταν φανατικός «Χαρλεάς» και δεν σκόπευε ούτε ο... θάνατος να τον χωρίσει από την πολυαγαπημένη του μηχανή.