Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

GUNS N ROSES - KNOCKING ON HEAVEN S DOOR





Το Knockin' On Heaven's Door είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε για γουέστερν. Κι ομως, ο κάθε άνθρωπος το νοιώθει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο...

Το Knocking On Heaven's Door είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε και τραγουδήθηκε από τον Bob Dylan για το soundtrack της ταινίας Pat Garrett το 1973 και Billy the Kid. Έφθασε στο νούμερο # 12 στο Billboard Hot 100 Singles Chart.

ELTON JON - SORRY SEEMS TO BE THE HARDEST WORD

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ

 


To τραγούδι ''Sorry seems to be the hardest word'', από τον Έλτον Τζον και το μουσικό συκρότημα Μπλου, μεταφρασμένο στα ελληνικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ


Βρε κάτι συμπτώσεις... πετρέλαιο και στην Ιρλανδία..!!!






Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά και που μάλλον έχει πολύ μεγάλη σημασία για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας.

Πετρελαϊκά κοιτάσματα τα οποία μπορεί να βοηθήσουν την Ιρλανδία να βγει από την οικονομική κρίση ανακοίνωσε ότι βρήκε η εταιρεία Providence Resources.
Η Ιρλανδία η οποία χρειάστηκε πακέτο διάσωσης ύψους 85 δισ. € για να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους και ακόμη βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την ευρωζώνη ίσως την ξεπεράσει με το να γίνει πετρελαιοπαραγωγός χώρα.
Είναι τυχαίο, μια απλή σύμπτωση;

Δυο χώρες, Ιρλανδία και Ελλάδα φαίνεται πως έχουν κοιτάσματα πετρελαίου και στο μέλλον θα γίνουν πετρελαιοπαραγωγές χώρες... και οι δυο μπήκαν από την πρώτη στιγμή σε διεθνή κηδεμονία με Μνημόνιο. Δεν είναι πολύ παράξενο; Πως γίνεται όπου υπάρχει πετρέλαιο να υπάρχει και μνημόνιο;
Αν βρει και η Πορτογαλία, ε τότε θα μιλάμε για «ενεργειακό θαύμα» στην Ευρωζώνη!

ΤΙ ΕΣΤΙ BLACKROCK

BLACKROCK Πού βρήκε 15 τρις δολάρια με τα οποία ελέγχει περισσότερες μετοχές, ομόλογα και παράγωγα από όλα τα hedge funds της υφηλίου μαζί;
Συνημμένη Εικόνα: 2601242BY5uIimF.jpg



Πως είναι δυνατόν μια εταιρεία που δεν παράγει τίποτα, και που ιδρύθηκε σχετικά πρόσφατα (το 1998), να είναι ο βασικός μέτοχος του διεθνούς καπιταλισμού;

Ο λόγος περί της Blackrock η οποία, όντως, έχει τις περισσότερες μετοχές στις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου (π.χ. Citigroup, Bank of America, JP Morgan Chase), στα μεγαθήρια του τομέα ενέργειας (π.χ. Exxon Mobil και Shell), στην Apple, την McDonald’s, την Nestlé;

Πού βρήκε τα 15 τρισεκατομμύρια δολάρια με τα οποία ελέγχει περισσότερες μετοχές, ομόλογα και παράγωγα από όλα τα hedge funds της υφηλίου μαζί;

ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΑΓΡΙΕΥΕΙ


Η καταστροφική δύναμη της φύσης .

destruction pictures
destruction pictures
 

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Ισχυρός σεισμός στην Κεφαλονιά – Έγινε αισθητός στην Αττική και σε άλλες πόλεις - Είχε μεγάλη διάρκεια
26 - 1 - 14
 

 

- 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ο σεισμός σύμφωνα με τον σεισμολόγο Γεράσιμο Χουλιάρα
- Ακολούθησαν τρεις μετασεισμοί: 4,4R, 3,9R και 4,2R
- Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό η σεισμική δόνηση στην Κεφαλονιά ήταν 6 Ρίχτερ
- Τέσσερα χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το Ληξούρι το επίκεντρο – 24 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος
- Πληροφορίες για ζημιές σε σπίτια - Άνοιξαν δρόμοι στα δυο αναφέρουν κάτοικοι του νησιού
- Εκτός από την Αττική, έγινε αισθητός σε Πύργο, Λαμία, Τρίκαλα κι άλλες περιοχές

Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ αναστάτωσε στις 15:55 το μεσημέρι της Κυριακής τους κατοίκους της Κεφαλονιάς, σύμφωνα όσα είπε στο NewsIt ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας. Ακολούθησαν τρεις μετασεισμοί, 4,4R, 3,9R και 4,2R.
Το επίκεντρο τέσσερα χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ληξουρίου.
 


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το Σεισμολογικό Εργαστήριο Πατρών, ο σεισμός στην Κεφαλονιά ήταν 6,3 Ρίχτερ.
 

ΕΛΑ ΡΕ ΔΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Οργισμένοι ιδιοκτήτες ακινήτων
"έκραξαν" τον Αργύρη Ντινόπουλο για την υπερφορολόγηση
 
 
 
 
Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο Αργύρης Ντινόπουλος, από τους οργισμένους ιδιοκτήτες ακινήτων για την υπερβολική φορολόγηση που έχει επιβάλει τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση στα ακίνητα.
 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κατά την ομιλία του, στην Γενική Συνέλευση Ιδιοκτητών Ακινήτων, δήλωσε πως η "οικονομική κρίση δεν κρατάει για πάντα".
 
 

ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ

3.435 φτωχοί - μαϊμού στην Ιταλία

Η ιταλική οικονομική αστυνομία, το 2013, ανακάλυψε 3.435 «ψεύτικους φτωχούς». Πρόκειται για ιταλούς πολίτες που
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
λάμβαναν επιδόματα ή δεν πλήρωναν καμία εισφορά για φάρμακα και εξετάσεις στο εθνικό σύστημα υγείας της χώρας, δηλώνοντας αναληθή, μηδαμινά εισοδήματα.
Οι «φτωχοί-μαϊμού» συγχρόνως ευνοούνταν με δυνατότητα πρόσβασης στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς με παροχή δωρεάν βιβλίων για τα παιδιά τους στα σχολεία και με μειωμένα δίδακτρα στα δημόσια πανεπιστήμια. Παράλληλα, 4.210 επιχειρηματίες του αγροτικού τομέα ευθύνονται για απάτες σε βάρος του ιταλικού δημοσίου.
Από τα στοιχεία της οικονομικής αστυνομίας προκύπτει ότι κάθε ημέρα στην Ιταλία διαπράττονται δώδεκα αδικήματα κατά του δημοσίου.
Συνολικά, εξαιτίας απάτης σε βάρος της δημόσιας διοίκησης και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης επιχειρήσεων και ιδιωτικών πρωτοβουλιών την χρονιά που μας πέρασε αποταμιεύθηκαν παράνομα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ.
Σε ό,τι αφορά τις σπατάλες στην λειτουργία της δημόσιας διοίκησης υπολογίζεται ότι ζημίωσαν τον όλο μηχανισμό του ιταλικού δημοσίου κατά 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σιγά τα εκατομμύρια,που να μας φτάσουν εμάς