Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΖΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

20 λόγοι γιατί οι γυναίκες ζούνε περισσότερο από τους άνδρες


ΜΗΧΑΝΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πόσα κοινά έχει μια γυναίκα με μια... μηχανή;;;
 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πόσα κοινά έχει μια γυναίκα με μια... μηχανή;;;
 
1. Προσπαθείς να τις βάλεις στο σωστό δρόμο αλλά αυτές είναι ανεξέλεγκτες! Τουλάχιστον στην αρχή, γιατί οι έμπειροι οδηγοί ξέρουν να τις βάζουν στην θέση τους ακόμα ...και μετά από σούζα!

2. Η μαμά δεν θέλει να σε βλέπει να κυκλοφορείς με αυτές ειδικά αν είσαι 16! Τις θεωρούν επικύνδινες και ότι θα τους πάρουν το αγαπημένο τους παιδί, που τον βλέπουν πάντα σαν παιδάκι.

3. Οι γυναίκες με πολλά κυβικά, είναι φευγάτες. Όπως και οι μηχανάρες, οι 1000άρες! Άπιαστες..
 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ! Οι Vikings υποστηρίζουν πως η καταστροφή του πλανήτη θα έρθει αυτό το Σάββατο!!!
 Θα βγει αληθινή η Προφητεία;
 
Το ΤΕΛΟΣ του κόσμου... ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ! Οι Vikings υποστηρίζουν πως η καταστροφή του πλανήτη θα έρθει αυτό το Σάββατο!!! Θα βγει αληθινή η Προφητεία;
 
Αφού λοιπόν καταφέραμε να επιβιώσουμε από το τέλος του κόσμου που είχαν προφητέψει οι Μάγιας στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, τώρα ήρθε η ώρα για νέα δοκιμασία.
 

ΤΑ 10 ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ

ΔΕΙΤΕ τα 10 πιο ΕΡΩΤΙΚΑ εξώφυλλα που έχουν δει ποτέ τα μάτια μας!!!!! SEXY!!!!
 
Ζευγάρια στο άνθος τους έρωτά τους, γυναίκες σεξουαλικά απελευθερωμένες, σύντροφοι μιας ζωής, φωτογραφίες που έγραψαν ιστορία. Στο Athensmagazine.gr ψάξαμε, ξεσκαρτάμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο ερωτικά, τα πιο ρομαντικά και τα πιο αγαπησιάρικα εξώφυλλα που έκαναν τα μάτια μας να δουν καρδούλες.
Απολαύστε τα!
 
1. JOHN LENNON ΚΑΙ YOKO ONO: ROLLING STONE, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ, 1981
Πέντε ώρες πριν ο John Lennon πυροβοληθεί έξω από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, είχε ξαπλώσει γυμνός στο πλευρό της αγαπημένης του γυναίκας, Yoko, μπροστά από το φακό της Annie Leibovitz. H Leibovitz αρχικά ήθελε να φωτογραφήσει μόνο του τον Lennon, αλλά εκείνος επέμεινε να είναι και η σύντροφός του στο πλευρό του.
 Όταν ο Lennon είδε τη Polaroid αυτό που είπε ήταν πως το αποτέλεσμα "απεικονίζει ακριβώς τη σχέση μας". Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτικά, ρομαντικά και σίγουρα ιστορικά εξώφυλλα στην ιστορία των περιοδικών - για την ακρίβεια είναι το πιο διάσημο εξώφυλλο των τελευταίων 40 ετών σύμφωνα με τον Αμερικανική Κοινότητα των Περιοδικών Εκδόσεων.
 

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΜΕ ΒΙΤΡΟ

Ένα αστικό θερμοκήπιο... ένα πραγματικό έργο Τέχνης!!

Ένα αστικό θερμοκήπιο... ένα πραγματικό έργο Τέχνης!! (PHOTOS)
 
Ο καλλιτέχνης Leopoldo Flores ανέλαβε να αναμορφώσει την τοπική αγορά της πόλης Toluca στο Μεξικό, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αστικό θερμοκήπιο, έναν μίνι βοτανικό κήπο στο κέντρο της πόλης εκπλήσσοντας τους πάντες.
Το περίφημο Cosmovitral όπως ονομάζεται διαθέτει πάνω από 500 φυτά στο εσωτερικό του ενώ ξεχωρίζει για τα μοναδικά βιτρό στην οροφή του και στα μεγάλα παράθυρα που αναδεικνύουν μέσω χρωμάτων και σχεδίων τη μοναδική σχέση ανθρώπων και σύμπαντος.
 Οι κήποι δέχονται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο που απολαμβάνουν ένα μικρό αστικό, βοτανικό έργο τέχνης εντός πόλης.
 
 

ΑΔΕΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

1,1 εκατ. οχήματα ακινητοποίησε η κρίση



Μέσα σε 5 χρόνια (2009-2013) η υπερφορολόγηση του αυτοκινήτου οδήγησε 1.143.034 οχήματα στην ακινησία, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία είναι ΙΧ αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.
 
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Γιάννης Στουρνάρας στη Βουλή μετά από σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Ευάγγελου Μπασιάκου, το ίδιο χρονικό διάστημα έκαναν άρση ακινησίας 438.842 οχήματα.
Ειδικότερα,
 

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Νέα στοιχεία υπέρ της ύπαρξης αρχαίων ωκεανών στον Άρη - Είχε παλαιότερα νερό

 
 


H ιδέα πως τμήμα του Άρη καλυπτόταν από ωκεανούς πηγάζει από τη δεκαετία του 1980.
Μία νέα έρευνα της μορφολογίας του εδάφους του Άρη σε σύγκριση με αυτή του πυθμένα διάφορων ωκεανών στη Γη, συναινεί με τη θεωρία πως στο παρελθόν ένα μεγάλο τμήμα του κόκκινου πλανήτη καλυπτόταν από νερό.

H ιδέα πως τμήμα του Άρη καλυπτόταν από ωκεανούς πηγάζει από τη δεκαετία του 1980, όταν το διαστημικό σκάφος Viking παρατήρησε δύο περιοχές στο βόρειο τμήμα του πλανήτη που θα μπορούσαν να είναι υπολείμματα μιας αρχαίας ακτογραμμής, καθώς η μορφολογία τους έμοιαζε πολύ με αντίστοιχες παραθαλάσσιες περιοχές στη Γη.
Μεταγενέστερα ευρήματα προσέθεταν σταδιακά στοιχεία υπέρ της ύπαρξης στο παρελθόν ενός Βόρειου Ωκεανού που κάποτε κάλυπτε το ένα τρίτο της συνολικής επιφάνειας του Άρη, χωρίς ωστόσο κάποια απόδειξη που να διευθετεί τελείως το ζήτημα.
Αφορμή για τη νέα έρευνα ήταν η παρατήρηση από το δορυφόρο Mars Reconnaissance Orbiter της NASA, ορισμένων πεδίων στο βόρειο τμήμα του Άρη που είναι γεμάτα με διασκορπισμένους ογκόλιθους.

ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ στους Δικαστές από τους απλούς πολίτες: "ΞΕΣΚΙΣΤΕ τα τομάρια που κατέστρεψαν την χώρα και μας ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ - Κανένα ΕΛΕΟΣ"!

 
Τρομερός σάλος έχει ξεσπάσει με τις αμαρτωλές ΜΚΟ που έχουν βάλει μέσα εκατομμύρια ευρώ το Ελληνικό Δημόσιο. Τα μηνύματα που μας έρχονται είναι εκατοντάδες και όλοι καλούν την Ελληνική Δικαιοσύνη και τις Αρχές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Σε γενικές γραμμές ζητούν από τους δικαστές να ξεσκίσουν τα "τομάρια" (όπως λένε χαρακτηριστικά) που ζούσαν τόσα χρόνια εις βάρος εκατομμυρίων ψυχών και πλέον έχουν στείλει στον πάτο μια ολόκληρα χώρα.
 
Μην δείχνετε κανένα έλεος. Διαφάνεια και Δικαιοσύνη τώρα. Ο κόσμος σας στηρίζει