Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥ

ΗΠΑ: Ομογενής κυνηγός ανεμοστρόβιλων ανάμεσα στα θύματα των καταιγίδων

Μαζί του χάθηκε και ο 24χρονος γιος του
Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013

REUTERS/GENE BLEVINS
Ο Τιμ Σαμαράς, 55 ετών, από τους κορυφαίους κυνηγούς καταιγίδων, είχε ιδρύσει την εταιρεία ερευνών για ανεμοστρόβιλους Twistex. Σκοτώθηκε στο προάστιο Ελ Ρίνο της Οκλαχόμα Σίτι μαζί με τον 24χρονο γιο του Πολ και τον μετεωρολόγο και φίλο του Καρλ Γιανγκ, 45 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αδελφός του, Τζιμ Σαμαράς.

Τρεις κυνηγοί ανεμοστρόβιλων, εκ των οποίων οι δύο ήταν έλληνες ομογενείς, περιλαμβάνονται στα 10 θύματα των καταιγίδων οι οποίες σάρωσαν την Οκλαχόμα την περασμένη Παρασκευή.
Ο Τιμ Σαμαράς, 55 ετών, από τους κορυφαίους κυνηγούς καταιγίδων, είχε ιδρύσει την εταιρεία ερευνών για ανεμοστρόβιλους Twistex. Σκοτώθηκε στο προάστιο Ελ Ρίνο της Οκλαχόμα Σίτι μαζί με τον 24χρονο γιο του Πολ και τον μετεωρολόγο και φίλο του Καρλ Γιανγκ, 45 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αδελφός του, Τζιμ Σαμαράς.



Πέντε ανεμοστρόβιλοι έπληξαν την Παρασκευή την Οκλαχόμα, σκοτώντας συνολικά δέκα ανθρώπους, λίγες μόλις ημέρες μετά την εκτεταμένη καταστροφή από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα 24 θύματα στην πόλη Μουρ. Σφοδρές καταιγίδες σημειώθηκαν και στο γειτονικό Μιζούρι.

Όπως συμβαίνει συνήθως, οι κυνηγοί ανεμοστρόβιλων παρακολουθούσαν την καταιγίδα για να διαπιστώσουν το μέγεθός της, να συλλέξουν δεδομένα και να τραβήξουν βίντεο για τηλεοπτικά κανάλια και διαδικτυακούς τόπους.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε πώς μπορεί να αλλάξει αυτός ο ανεμοστρόβιλος τον τρόπο με τον οποίο καλύπτουμε τα ρεπορτάζ κακοκαιρίας, όμως ασφαλώς σχεδιάζουμε να συζητήσουμε το συμβάν», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλούμενταλ, εκπρόσωπος του καναλιού The Weather Channel για το οποίο είχαν εργαστεί στο παρελθόν ο Σαμαράς και ο Γιανγκ.

Τρεις εργαζόμενοι του καναλιού τραυματίστηκαν ελαφρά όταν το βανάκι τους εκτοξεύτηκε σε απόσταση 200 μέτρων από τους σφοδρούς ανέμους, ενώ παρακολουθούσαν την καταιγίδα στο Ελ Ρίνο.

Σε συνεντεύξεις που είχε δώσει στο παρελθόν ο Σαμαράς είχε δηλώσει ότι τον συνάρπαζαν οι ανεμοστρόβιλοι από την εποχή που παρακολούθησε την ταινία "Ο μάγος του Οζ", στην οποία η πρωταγωνίστρια μεταφέρεται σε έναν άλλο κόσμο από έναν ανεμοστρόβιλο. "Αυτός ο ανεμοστρόβιλος ήταν το καλύτερο μέρος της ταινίας", είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Σαμαράς, μέσω της Twistex με έδρα το Κολοράντο, συνέλεγε δεδομένα, όπως η θερμοκρασία, η υγρασία, η ταχύτητα των ανέμων, με στόχο να βρει ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για τη δημιουργία ανεμοστρόβιλων.

Η έρευνά του χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από τις χορηγίες της National Geographic Society.

Ο Γιανγκ ήταν μετεωρολόγος, εργαζόταν για την Twistex και κυνηγούσε ανεμοστρόβιλους με τον Σαμαρά από το 2003. Και οι δύο είχαν εμφανιστεί στη σειρά ντοκιμαντέρ «Κυνηγοί ανεμοστρόβιλων» του Discovery Channel.

Ο Πολ Σαμαράς ήταν το ένα από τα τρία παιδιά του Τιμ. Με τη σύζυγό του Κάθι είχε αποκτήσει και δύο κόρες, την Έιμι, 30 ετών και την Τζένιφερ, 28.

ΤΡΕΛΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ


 Ανέβηκε στο Έβερεστ για να πηδήξει στο κενό από τα 7.220 μέτρα!

Δημοσιευμένη  εικόνα



... και φυσικά να κάνει ρεκόρ ύψους στο BASE Jump


Περίπου 60 χρόνια μετά από την ημέρα που ο Edmund Hilary και ο Τensing Norgay έγιναν οι πρώτοι άνθρωποι που πάτησαν την κορυφή του Έβερεστ, o Ρώσος Valery Rozov ανέβηκε στο ψηλότερο βουνό του κόσμου για να κάνει το ψηλότερο άλμα στην ιστορία του BASE Jump. Δεν είναι και λίγο να πέφτεις στο κενό από 7.220 μέτρα.
 




ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Σε ισχύ ο νόμος περί δωρεάς οργάνων.

 







 
 
 
Σε ισχύ τέθηκε από σήμερα Σάββατο, 1η Ιουνίου, ο νόμος περί δωρεάς οργάνων για την αφαίρεση οργάνων από αποβιώσαντες δότες. Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων έχει... διευκρινίσει σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται μοσχεύματα από αποβιώσαντα δότη, χωρίς τη συναίνεση της οικογένειάς του,εντούτοις υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί δημιουργώντας εύλογη ανησυχία σε μέρος της κοινής γνώμης(πχ τι θα συμβαίνει εάν δεν μπορεί να εντοπιστεί άμεσα η οικογένεια του θανόντος ενώ τα μοσχεύματα πρέπει να αφαιρούνται όσο το δυνατόν νωρίτερα..)

Σύμφωνα με το νόμο «η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο πραγματοποιείται εφόσον, όσο ζούσε, δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του και κατόπιν συναίνεσης της οικογένειάς του».

Η τροποποίηση αυτή πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικής εισηγήσεως της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον Οκτώβριο του 2011.

Η «αντίθεση» στην αφαίρεση οργάνων εκφράζεται με σχετική δήλωση, που μπορεί να αποσταλλεί στον ΕΟΜ και διασφαλίζει ότι:

•στην περίπτωση που ο πολίτης, που είχε προβεί σε αρνητική δήλωση, αποβιώσει και είναι ιατρικά σε θέση να δωρίζει τα όργανά του, δεν θα πραγματοποιείται λήψη οργάνων.
•η λήψη οργάνων θα επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση που ο πολίτης δεν είχε κάνει αρνητική δήλωση και κατόπιν της έγγραφης συναίνεσης της οικογένειάς του.
•σε περίπτωση άρνησης της οικογένειας, η δωρεά οργάνων δεν θα πραγματοποιείται, είτε ο εκλιπών είχε κάνει αρνητική δήλωση, είτε όχι.
Άρα, μέσω της δυνατότητας «αρνητικής δήλωσης», διασφαλίζεται η άρνηση του πολίτη να γίνει δότης οργάνων, ακόμα και αν η οικογένειά του το επιθυμεί.

Υπογραμμίζεται ότι ουδέποτε στην Ελλάδα, όπως και στις άλλες χώρες της ΕΕ που πραγματοποιούνται μεταμοσχεύσεις, κάτω από ισχυρά νομικά πλαίσια και ανεξαρτήτως νομοθετημένου τρόπου συναίνεσης, δεν έχουν ληφθεί μοσχεύματα από αποβιώσαντα δότη, χωρίς τη συναίνεση της οικογένειάς του ή ενάντια στην αρνητική του δήλωση.
Ο νόμος πάντως που εφαρμόζεται πλέον στη χώρα μας είναι μια ...παγκόσμια πρωτοτυπία καθώς δεν ισχύει σε καμία άλλη ανεπτυγμένη ή μη χώρα.

ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013


Τραυματισμός θεατή στο ράλι Ακρόπολις.






Διακόπηκε για λίγα λεπτά η δεύτερη ειδική της τελευταίας ημέρας του ράλι Ακρόπολις και 12η του αγώνα όταν ο Αλεξάντερ Βιλανουέβα έχασε τον έλεγχο του Mitsubishi EVO που οδηγούσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει έναν θεατή.



 
 


Ο άτυχος θεατής... δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς που υπάρχουν στις ειδικές και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα οι υπεύθυνοι του αγώνα έδωσαν το πράσινο φως για να συνεχιστεί η ειδική

ΑΚΗΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ

Οι δύο συντάξεις που παίρνει ο Άκης στη φυλακή!

Φωτογραφία για Οι δύο συντάξεις που παίρνει ο Άκης στη φυλακή!

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος συνεχίζει να εισπράττει χρήματα, μέσω συντάξεων, ακόμα και τη στιγμή που βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λαμβάνει ακόμα τη βουλευτική σύνταξη, ύψους 1.730 ευρώ, ενώ παράλληλα συνταξιοδοτείται από το ΤΣΜΕΔΕ, ως μηχανικός, με περίπου το ίδιο ποσό, παρά το γεγονός πως στην Ελλάδα δεν έχει ασκήσει ποτέ το επάγγελμα αυτό, πέραν των καταβολών των ασφαλιστικών του εισφορών! Η εισροή ρευστού δεν σταματάει καθώς ο Άκης λαμβάνει χρήματα και από ασφαλιστικό φορέα της Γερμανίας, λόγω της επαγγελματικής δραστηριότητας που είχε αναπτύξει εκεί για σχεδόν 16 χρόνια.

ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σοκάρει: Από θρησκευτικό μίσος σκότωσε ο Πακιστανός το ζευγάρι στο Αλιβέρι!!

Φωτογραφία για Σοκάρει: Από θρησκευτικό μίσος σκότωσε ο Πακιστανός το ζευγάρι στο Αλιβέρι!!

Έγκλημα τυφλού μίσους με στοιχεία θρησκευτικής βίας χαρακτηρίζουν υψηλόβαθμοι αστυνομικοί την πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία μεσήλικου...ζευγαριού στην ακτή Νηρέως, στο Αλιβέρι Ευβοίας.

Δράστης είναι ο 23χρονος Πακιστανός που συνελήφθη νωρίτερα ύστερα από την ανάκρισή του στο Α.Τ. της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο Πακιστανός εργαζόταν για λογαριασμό των θυμάτων του, του 56χρονου γυναικολόγου και της 54χρονης συζύγου του, που ήταν στέλεχος τραπέζης. Το παράδοξο είναι ότι όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τη νεαρή κόρη του ζευγαριού για τον δράστη, τον χαρακτήρισε «καλό και υπάκουο παιδί».

Αυτό το υπεράνω υποψίας πρόσωπο που μπαινόβγαινε στο σπίτι της οικογένειας τυφλώθηκε από μίσος και όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς φρουρούς του, θέλησε να γίνει «μάρτυρας»!

Ύστερα από εξαντλητική ανάκριση, ο 23χρονος περιέγραψε με κυνικότητα πώς συνέθλιψε το κεφάλι της 54χρονης γυναίκας στην αυλή του σπιτιού, την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει. Ο Πακιστανός είχε ήδη εισβάλει στο υπνοδωμάτιο και είχε αφήσει το άψυχο σώμα του 56χρονου γυναικολόγου σε μια λίμνη αίματος!


Μπήκε σαν κύριος και τους «καθάρισε»

Η υπόθεση θα μπορούσε να θυμίζει θρίλερ με προμελετημένο έγκλημα. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης στις πόρτες και στα παράθυρα του σπιτιού, ενώ το κτήριο δεν είχε σημάδια από έρευνα, γεγονός που δεν δικαιολογεί το κίνητρο της ληστείας. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 23χρονος Πακιστανός μπήκε στο σπίτι από την είσοδο και είχε σχεδιάσει το έγκλημά του, στο οποίο πρέπει να είχε τη συμμετοχή τριών ή τεσσάρων ακόμα ομοεθνών του.

Εντύπωση προκάλεσαν στην αρχή οι θρησκευτικές αναφορές που έκανε ο δράστης, ενώ στη συνέχεια άλλαξε τακτική κι άρχισε να ισχυρίζεται πως ήθελε να ληστέψει το ζευγάρι. Ο τελευταίος ισχυρισμός δεν στηρίζεται από τα ευρήματα στο σημείο του εγκλήματος.

Η βιαιότητα υπό την οποία ξεψύχησαν ο 56χρονος και η 54χρονη ήταν ζωγραφισμένη στα νεκρά σώματά τους. Αναμένεται να ζητηθεί η αρωγή ψυχιάτρου ώστε να διευκρινιστεί ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Πακιστανός τυφλώθηκε από θρησκευτικό μίσος και αφαίρεσε τη ζωή δύο φιλήσυχων ανθρώπων, όπως τους περιγράφουν εκείνοι που τους γνωρίζουν.

Συγκλονίστηκαν οι αστυνομικοί!

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε στις δέκα το βράδυ του Σαββάτου. Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες προσπάθειες της νεαρής κόρης του ζευγαριού να επικοινωνήσει με τους γονείς της. Όταν δεν τα κατάφερε, επικοινώνησε με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησε τη βοήθειά τους. Το πλήρωμα του περιπολικού συγκλονίστηκε με την εικόνα φρίκης και στη συνέχεια η Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη και των συνεργών του.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι «ομάδες φανατικών μουσουλμάνων, όχι μόνο πακιστανικής καταγωγής, έχουν αρχίσει και προκαλούν προβλήματα, απειλούν και εμπλέκονται σε επεισόδια το τελευταίο διάστημα». Ζητούν από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να μη διασαλευθεί η δημόσια τάξη και να προφυλαχθεί το άσυλο της εστίας, το οποίο δεν σεβάστηκαν μόνο στυγνοί κατακτητές όπως οι Οθωμανοί και οι Ναζί κατακτητές.

ΤΥΧΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Βρήκαν το γονίδιο που παχαίνει τις γυναίκες κατά 8 κιλα

Βρήκαν το γονίδιο που παχαίνει τις γυναίκες κατά 8 κιλά
Εάν βλέπετε τον δείκτη της ζυγαριάς να ανεβαίνει επίμονα, κατηγορήστε τα γονίδιά σας. Ολλανδοί επιστήμονες εντόπισαν την γονιδιακή μεταλλαγή που κάνει τις γυναίκες να παίρνουν εύκολα 8 κιλά.
Η συγκεκριμένη μεταλλαγή, την οποία πιστεύεται ότι φέρουν μία στις τρεις γυναίκες, τροφοδοτεί την ανάπτυξη λιπώδους ιστού και έτσι αυξάνει κατά 2,5 φορές τις πιθανότητες των φορέων να παχύνουν.
Στους άνδρες δεν ασκεί την ίδια επίδραση. Ωστόσο οι επιστήμονες λένε πως εκείνοι έχουν το δικό τους «γονίδιο της παχυσαρκίας», το οποίο τους ωθεί να υπερκαταναλώνουν παχυντικά φαγητά.
Η όλη μελέτη πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μάαστριχτ και παρουσιάσθηκε στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παχυσαρκίας, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνονται σήμερα στο Λίβερπουλ.
Όπως εξήγησε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Φρέεκ Μπόουμαν, από το Ίδρυμα Έρευνας Διατροφής & Τοξικολογίας του Μάαστριχτ (NUTRIM), οι ερευνητές παρακολούθησαν επί μία δεκαετία 4.662 εθελοντές, καταγράφοντας τις διακυμάνσεις στο σωματικό βάρος τους.
 

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ - ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ

02 Ιουνίου 2013
 
Λαϊκή εξέγερση στη Τουρκία! Άγρια επεισόδια με 4 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες!!! ΒΙΝΤΕΟ
 
Πρωτοφανούς αγριότητας επεισόδια με τέσσερις νεκρούς και τουλάχιστον 400 τραυματίες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Τουρκία -κυρίως στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, αλλά και σε άλλες πόλεις.
Εν μέσω απαγόρευσης, από την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν, της μετάδοσης ειδήσεων σχετικών με τα επεισόδια ή της προβολής εικόνων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, η τουρκική αστυνομία έπνιξε στο αίμα τις ογκώδεις διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων, που ακολούθησαν τη βίαιη απομάκρυνση διαδηλωτών από το Πάρκο Γκεζί, στην περίφημη πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για τα σχέδια της κυβέρνησης να ισοπεδώσει το πάρκο, μοναδικό πνεύμονα πρασίνου στην περιοχή, και να προχωρήσει στην ανέγερση ενός ακόμη εμπορικού κέντρου, από αυτά που «κατακλύζουν» την πλατεία Ταξίμ.
Έπειτα από τέσσερις ημέρες παραμονής στο πάρκο, η αστυνομία επενέβη, κάνοντας χρήση υπέρμετρης βίας. Αυτό εξόργισε τους κατοίκους όχι μόνο της Κωνσταντινούπολης, αλλά και άλλων τουρκικών πόλεων, που βγήκαν κατά χιλιάδες στους δρόμους.
Το αποτέλεσμα ήταν, εκτός των τεσσάρων νεκρών, να υπάρξουν και περισσότεροι από 400 τραυματίες, πέντε εκ των οποίων νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση, την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές. Πληροφορίες ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί έκαναν χρήση αληθινών σφαιρών κατά των διαδηλωτών, ενώ ελεύθεροι σκοπευτές είχαν ακροβολιστεί σε διάφορα σημεία πέριξ της πλατείας Ταξίμ, ανοίγοντας πυρ κατά του πλήθους
Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες από ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και νοσοκομειακές πηγές, δέκα διαδηλωτές έφεραν εγκεφαλικά τραύματα, ενώ άλλοι τρεις τυφλώθηκαν από τα βίαια χτυπήματα των δυνάμεων καταστολής, στις μάχες σώμα με σώμα που σημειώθηκαν κυρίως στην πλατεία Ταξίμ.
Οι πληροφορίες αυτές μεταδίδονταν με κάθε επιφύλαξη, καθώς επίσημη ενημέρωση δεν υπήρχε, αφού η τουρκική κυβέρνηση απαγόρευσε στα μέσα ενημέρωσης να μεταδώσουν οτιδήποτε σχετικά με τα επεισόδια. Όπως ήταν φυσικό, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter και το Facebook, πήραν «φωτιά», με τη ροή πληροφοριών, αλλά και φωτογραφιών, να αποκαλύπτει το μέγεθος της αστυνομιλής θηριωδίας.
Κάνοντας χρήση χημικών, αλλά και με αντλίες νερού, οι δυνάμεις της αστυνομίας συγκρούστηκαν με τους διαδηλωτές στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και σε άλλες πόλεις της γειτονικής χώρας. Στην Άγκυρα δε, η αστυνομία απομάκρυνε με τη βία ένα ογκώδες πλήθος διαδηλωτών, οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, AKP.
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν, σύμφωνα με πληροφορίες, και για την απαγόρευση του αλκοόλ από την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν.
Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, το κλίμα ήταν έκρυθμο, με τις πληροφορίες μάλιστα να θέλουν νέες ογκώδεις διαδηλώσεις να προγραμματίζονται για σήμερα σε διάφορες πόλεις ανά τη χώρα. Στο Twitter, συνεχείς ήταν οι εκκλήσεις διαδηλωτών, αλλά και απλών πολιτών, για μετάδοση των ειδήσεων από κάθε δυνατή πηγή, προκειμένου να μάθει ο κόσμος τι συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας τρόμου στην Τουρκία.
Φωτογραφίες με ματωμένους δρόμους και αφηγήσεις διαδηλωτών που χτυπήθηκαν από αστυνομικούς, με συνέπεια να χρειαστεί να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, «κατέκλυσαν» τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πληροφορίες ήθελαν ακόμα και το στρατό της χώρας να απειλεί να βγει στους δρόμους και να τεθεί αντιμέτωπος με τις δυνάμεις καταστολής, εάν η αστυνομία δεν σταματούσε τις ανηλεείς επιθέσεις κατά διαδηλωτών.
Την ίδια ώρα, σε Λευκό Οίκο, Στέιτ Ντιπάρτμεντ και Αμερικανικό Πεντάγωνο, πραγματοποιούνταν συνεχείς συσκέψεις για τη διαχείριση της κρίσης στην Τουρκία, η οποία πολλοί εκτιμούν ότι μπορεί να αποτελέσει και την αρχή του τέλους για την κυβέρνηση Ερντογάν...
 

protothema.gr