Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΡΕΚΟΡ GUINNESS 12

Τα πιο περίεργα ρεκόρ Guinness 2012

 
Τα πιο περίεργα ρεκόρ Γκίνες (4)
Τα Γκίνες συγκεντρώνουν κάθε χρόνο την προσπάθεια εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούν να πετύχουν κάτι που φαντάζει εξωφρενικό στους περισσότερους. Σας παρουσιάζουμε ορισμένα από τα πιο περίεργα ή και ανόητα ρεκόρ του 2012…

Αυτά τα 13 σκυλάκια που πηδάνε πάνω από το σχοινάκι ανήκουν στη Γιαπωνέζα ιδιοκτήτρια τσίρκου Ουσίντα Γκεϊνούσα.
Τα πιο περίεργα ρεκόρ Γκίνες (1)
Η γλώσσα της Τσάνελ Τάπερ μετρήθηκε και είναι 9.65 εκατοστά.
Τα πιο περίεργα ρεκόρ Γκίνες (6)
Το αυτοκινούμενο αυτό παρεκκλήσι κέρδισε το ρεκόρ του πιο γρήγορου σε ταχύτητα γάμου καθώς γίνεται όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα περίπου 100 χιλιομέτρων την ώρα.
Τα πιο περίεργα ρεκόρ Γκίνες (8)

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΝ

Αποθέωση Παπανδρέου στο ΣΕΦ!

Αποθέωση Παπανδρέου στο ΣΕΦ!
























Πολλοί σύνεδροι φώναζαν «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός»
Με ενθουσιασμό και συνθήματα έγινε δεκτός από τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας λίγο πριν αρχίσει η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Οι σύνεδροι φώναζαν το όνομά του «Παπανδρέου, Παπανδρέου» και συνθήματα «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, δυνατό» και «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός».

Από την στιγμή που έφτασε έως την είσοδό του στην αίθουσα του συνεδρίου ο Γ.Παπανδρέου συνοδευόταν από μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στον δρόμο του.

Κατά την είσοδό του στην αίθουσα, στο βήμα είχε ανέβει ήδη ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αναγκάστηκε να καθυστερήσει την έναρξη της ομιλίας του και η διαδικασία διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά, καθώς οι παριστάμενοι, όρθιοι και οι περισσότεροι και με χειροκροτήματα, υποδέχτηκαν τον τέως πρόεδρο του Κινήματος.

Κατά την είσοδο του κ. Παπανδρέου στην αίθουσα απουσίαζε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
 

ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Τετραπληγικός διέσχισε με ιστιοφόρο τον Ατλαντικό

 
Tετραπληγικός διέσχισε με ιστιοφόρο τον Ατλαντικo

Ένας 42χρονος Βρετανός έγινε ο πρώτος τετραπληγικός που διέσχισε μια ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό καθώς έφτασε χθες στον “τερματισμό” του, στα Παρθένα Νησιά.
Ο Τζεφ Χολτ, που είναι παράλυτος εδώ και 25 χρόνια, κυβέρνησε μόνος του το 18μετρο σκάφος του, το Impossible Dream (“Ακατόρθωτο Όνειρο”) σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε στις 10 Δεκεμβρίου και μπόρεσε να καλύψει τα 4.300 χιλιόμετρα της διαδρομής παρά τα μηχανικά προβλήματα και τις κακές καιρικές συνθήκες που συνάντησε.
“Ήταν το όνειρό μου να διασχίσω τον Ατλαντικό μέχρι τον κόλπο Κέιν Γκάρντεν και τα κατάφερα. Είναι πολύ συγκινητικό. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά ήταν πολύ μοναχικά χωρίς τη γυναίκα και το γιο μου και ανυπομονώ να τους αγκαλιάσω”, δήλωσε στο BBC.
Ο Χολτ συνοδευόταν στο ταξίδι του από έναν άνθρωπο που τον φρόντιζε και από έναν καμέραμαν, όμως υπεύθυνος για το σκάφος ήταν αποκλειστικά ο ίδιος.
Ο 42χρονος Βρετανός έμεινε παράλυτος όταν πήδηξε, με το κεφάλι, σε νερά που ήταν πολύ ρηχά. Πριν από το ατύχημα είχε διασχίσει τρεις φορές τον Ατλαντικό. Το 2007 έγινε ο πρώτος τετραπληγικός που έκανε τον περίπλου της Βρετανίας. Χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό για να ελέγχει το σκάφος του επειδή έχει περιορισμένη δυνατότητα κίνησης των χεριών του.
Πηγή: Nooz.gr


Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2010/01/tetrapligikos-diesxise-me-istioforo-ton-atlantiko/#ixzz2MTfZkB2i

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Πως μια πεταλούδα μπορεί να φέρει την καταστροφή σε μια ολόκληρη γειτονιά (Video)

 
Πως μια πεταλούδα μπορεί να φέρει την καταστροφή σε μια γειτονιά
Το «Φαινόμενο της Πεταλούδας» σε μια πιο κοντινή στην καθημερινότητα εκδοχή…