Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΛΕΨΕ 689 ΕΚΑΤ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ

Υπεξαίρεση αρχισμηνία ύψους 689 εκατ. ευρώ
Εχει παραπεμφθεί ήδη στο Αεροδικείο Αθηνών


Συνημμένη Εικόνα: E69D33A6A81B159AD1D36BC47298F1FD.jpg




Σε υπεξαίρεση - μαμούθ είχε προχωρήσει αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας. Οπως αποκαλύφθηκε, ο αρχισμηνίας ο οποίος εργαζόταν στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας είχε υπεξαιρέσει κατά της διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου το απίστευτο ποσό των 689.950 ευρώ.



Ο αρχισμηνίας αποδέχθηκε την πράξη του και έχει παραπεμφθεί ήδη στο Αεροδικείο Αθηνών. Παράλληλα, έχει παραπεφθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης, ενώ μετατέθηκε σε άλλη θέση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο ίδιος είπε ότι είχε προβλήματα με δάνεια από τοκογλύφους και αναζητούσε τρόπο να ανταποκριθεί.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πως κατάφερε ο αρχισμηνίας να υπεξαιρέσει ένα τόσο μεγάλο ποσό. Το... κόλπο φαίνεται ότι γινόταν με τα φύλλα πορείας που είναι πολλά στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας καθώς από εκεί γίνεται μεγάλος αριθμός μετακινήσεων (μεταξύ των οποίων και VIP). θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μετά και την ολοκλήρωση της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) που έχει διαταχθεί θα αναμιχθεί και η πολιτική Δικαιοσύνη. Και αυτό καθώς ο εισαγγελέας του Αεροδικείου Αθηνών μπορεί να ασχοληθεί με υποθέσεις υπεξαίρεσης για ποσά ως 150.000 ευρώ.


www.tovima,gr

ΒΡΕΘΗΚΕ

23/2/12

 Ο Σπήλιος Λιβανός είναι που έστειλε το 1.000.000 στην Ελβετία.



Γιατί δεν λέτε ρε παλιολαμόγια των ξεφτυλισμένων ΜΜΕ, ότι είναι ο Λιβανός; Φοβάστε;

Ο τύπος μάλλον έχει αρπάξει τόσα πολλά που το εκατομμύριο είναι αμελητέο για αυτόν πόσον και το ..ξέχασε. ποσόν. Σε έγγραφο-ντοκουμέντο, το οποίο αποκαλύπτει η zougla.gr, με ημερομηνία την 18η Ιανουαρίου του 2012 και παραλήπτη τον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου του «Πόθεν Έσχες» της Βουλής, κ. Ευάγγελο Αργύρη, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ., Σπήλιος Λιβανός, επισημαίνει ότι το εν λόγω ποσό (το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι κατατεθειμένο σε τράπεζες του εξωτερικού) δεν δηλώθηκε «εκ παραδρομής». Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής είναι σημαίνον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και γόνος πολιτικής οικογένειας. Πατέρας του υπήρξε ο πρώην υπουργός Τουρισμού, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και ευρωβουλευτής, Διονύσης Λιβανός, ενώ θείος του ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής της φιλελεύθερης παράταξης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος.
 
Ο «υιός Λιβανός» από το 2001 ήταν πολιτικός και επιστημονικός συνεργάτης της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, εξελέγη βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας τον Σεπτέμβριο του 2007, ενώ υπήρξε και από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του Αντώνη Σαμαρά στη διαδικασία εσωκομματικής εκλογής με αντίπαλο την Ντόρα Μπακογιάννη.

Όταν το βουλευτιλίκι είναι κληρονομικό ...

πηγή
http://originalmakedon.blogspot.com/2012/02/1000000

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΠΡ..... ΤΟΥΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

23 - 2 - 12

ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!!


Οι άντρες μοιάζουν με το bluetooth:
Συνδέονται με εσένα μόλις είσαι κοντά αλλά ψάχνουν για άλλες πηγές όταν είσαι μακριά!!!


Οι γυναίκες μοιάζουν με το Wi-Fi:
Βλέπει όλες τις διαθέσιμες πηγές αλλά συνδέονται με την πιο δυνατή!!


ΠΗΓΗ: http://www.exypna.gr/#ixzz1nDDog7xD

ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ

Αθήνα 12.02.2012. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝΕ !!!!





Έτσι, ακριβώς έχουν τα πράγματα.
Αυτό το θέαμα τους τρόμαξε .......  



AYTH THN EIKONA ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ". ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ.ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΠΑΙΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΞΕΝΑ SITE ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. 800.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.


http://www.i-diadromi.com/

ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗΣ

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Οι πλουσιότεροι και οι φτωχότεροι εργαζόμενοι στην Ευρώπη


Μοιάζει απίστευτο, αλλά αυτή είναι η ενωμένη Ευρώπη.

Μεταξύ του πιο καλά αμειβόμενου εργαζόμενου και του πιο φτωχού υπάρχει διαφορά... 1.663 ευρώ!

Μην σπεύσετε να σκεφτείτε ότι οι πιο καλά αμειβόμενοι είναι οι Γερμανοί ή κάποιοι ακόμη πιο βόρεια.
Με βάση τον κατώτατο μισθό οι πιο καλά αμειβόμενοι εργαζόμενοι της Ευρώπης είναι αυτοί του Λουξεμβούργου με κατώτατο... 1.801 ευρώ!
Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης αναλογιστείτε ότι αυτός ο κατώτατος αντιστοιχεί σε ... τρεις ελληνικούς!
Αλλά και πάλι ... καλά θα πρέπει να λέμε με βάση και τα όσα ακούστηκαν στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα που έδειξαν κατά τη μεριά της Βουλγαρίας.
Οι Βούλγαροι εργαζόμενοι είναι οι πιο κακοπληρωμένοι της Ενωμένης Ευρώπης αφού ο κατώτατος μισθός φτάνει μόλις και μετά βίας τα 138 ευρώ.

newsit