Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Απαγόρευση ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας στις οικίες.

2013-01-15
Φωτογραφία για Απαγόρευση ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας στις οικίες.
Με αφορμή την πρόσφατη απαγόρευση Ελληνίδας να φωτογραφηθεί με την Ελληνική Σημαία στη Ακρόπολη και την ενημέρωσή μας ότι αυτό απαγορεύεται από σχετικό νόμο είπαμε να δούμε αν η απαγόρευση σταματά εκεί.

Και όμως, μετα λύπης διαπιστώσαμε ότι υπάρχει απαγόρευση ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας και στις οικίες μας.

Πιο συγκεκριμένα με τον νόμο 851/1978 Αρ.2 παρ. 2α βλέπουμε ότι η Εθνική Σημαία δύναται να επαίρεται:

Κατά την διάρκειαν Εθνικού ή Δημοσίου Πένθους υπό ιδιωτών εις οικείας, καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις και λοιπούς χώρους ασκήσεως επαγγέλματος, κατόπιν αποφάσεως του Υπουργού των Εσωτερικών.

Στην παράγραφο ένα του ιδίου άρθρου βλέπουμε ότι βάση νόμου η Σημαία παραμένει καθ' εκάστην ογδόης πρωινής μέχρι της δύσεως του ηλίου σε κυβερνητικά κτήρια, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτήρια και μονάδες στρατού.

Το άρθρο 3 τέλος αναφέρει για το υποχρεωτικό της ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας σε δημόσια ή μη κτήρια κατά τας δημόσιας εορτάς και κατά τας επισήμους τελετάς.


Από τα παραπάνω λοιπόν συμπεραίνουμε ότι ένας πολίτης που θέλει να έχει σε ιστό στο μπαλκόνι του την Ελληνική Σημαία δε μπορεί γιατί αυτό βάση νόμου επιτρέπεται μόνο σε εθνικές εορτές σε εθνικό πένθος και σε επίσημες τελετές τις οποίες εκτάκτως αποφασίζει η Κυβέρνηση.

Βέβαια υπάρχουν και οι ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες οι οποίες είναι, κράτηση μέχρι δύο μηνών, ή προστίμου ή και τα δύο προηγούμενα. Απορούμε βέβαια που τόσο καιρό δεν τον έχουν διυλίσει κάποιοι ανθέλληνες τον νόμο αυτόν για να κάνουν καταγγελίες σε όσους Έλληνες έχουν στο μπαλκόνι τους την Ελληνική Σημαία.

agioritikovima.gr

ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ


Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΓΩΓΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ BLOG ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «TAXALIA» Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΜΩΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ!

ΑΝΑΡΤΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΓΩΓΟΥΣΗ...

ΕΜΦΥΛΙΟΣ εν ΟΨΕΙ !! ΚΑΖΑΝΙ που ΒΡΑΖΕΙ η ΕΛΛΑΔΑ


του Βλάση Γωγούση

« Καλείσθε όπως εντός 3ημέρου από σήμερον εγκαταλείψετε την κατοικία σας…κλπ.»
-Βάλτε μια υπογραφή εδώ-σας παρακαλώ - , λέει ευγενέστατα ο δικαστικός επιμελητής.
Τα μάτι του παραλήπτη, ξάγρυπνο και θολωμένο όλο το βράδυ, αλληθωρίζει, το χέρι του τραβάει από την κωλοτσέπη το περίστροφο και χωρίς λαλιά,
« Φύγεεεεεε, ουρλιάζει, έξω από το σπίτι μου , τσακίσου» και πυροβολεί ταυτόχρονα στο πόδι τον ( αναίτιο) λειτουργό ! .
Εκείνος, έντρομος κι` αιμορραγώντας , σέρνεται σαν παλαβός για να γλυτώσει !
Όχι δεν είναι σίριαλ τρόμου, είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που....
θα την δούμε σύντομα μπροστά μας, φίλοι αναγνώστες .
Καλά , δεν καταλάβατε , δεν απορήσατε ακόμα συμπατριώτες μου ,πως η περιλάλητη άρχουσα τάξη, μας πήρε ακόμα και τα σώβρακα και μείς δεν βγάλαμε άχνα;;;
Μας κόψαν τους μισθούς, μας κόψαν τις συντάξεις, τα επιδόματα, τα δώρα Πάσχα-Χριστουγέννων, τα επιδόματα αδείας, μας καζικώσανε και μας βουλώσαν όλες τις…..οπές μας ( ας μην το πω αλλιώς, διδάκτωρ πράγμα ,δεν μου πάει ! ) και μείς … σιωπή και μούγκα ,;;;;
Και να ! χαράτσια, να! εισφορές αλληλεγγύης, να! Νόμος 4051 ( ;) ( αναδρομικές αρπαχτές από το 2010) , να! μειώσεις Ν. 4024 ( ;) , να! και ο Φ.Μ.Υ του 2010-11, ( απ` την εκκαθάριση της σύνταξής μου τα` αντιγράφω ) και να! και συ κατακαϋμένε , συνταξιούχε ΒΛΑΣΗ , πάρε κάτι υπόλοιπα να ζήσεις ως τον άλλο μήνα !

Καλά δεν καταλάβατε πως μοιάζουμε με έναν λέβητα που σιγοβράζει, ένα κλειστό καζάνι με τη μοναδική βαλβίδα αφαλείας βουλωμένη ;
Αν δεν το καταλάβατε τότε θα γίνω , φίλοι μου, αυτόκλητος προφήτης, θα τ` αραδιάσω όμως όπως τα σκέφτομαι , θα πω τι περιμένω να συμβεί στο μέλλον , στο κοντινό μας μέλλον , μην πάει πιο μακριά ο νους σας !
Θα σας τα πω και θα τα γράψω , έστω με κίνδυνο να συλληφθώ για « προτροπή εις βιαιοπραγίες» ή όπως κάπως λέγεται στη νομική τη γλώσσα !
Μπορεί επίσης να με πιάσουνε για ηθική αυτουργία σε φόνους , σε βασανισμούς και . …ακρωτηριασμούς ακόμα !!.

…..Πέθανε – που λέτε φίλοι μου - η γυναίκα , το παιδί, η μάνα του ενός , γιατί δεν είχε χρήματα να πάρει τα ακριβά τους φάρμακα.
Ξετρελλαμένος και με θολωμένο νου ,την ώρα εκείνη , θα βγει μ` ένα μαχαίρι και θα ψάχνει αυτόν που θα θεωρήσει ένοχο του για τον χαμό του συγγενή του.
Τον Υπουργό , τον φαρμακέμπορο, τον πρόεδρο του φαρμακευτικού Συλλόγου, τον πρόεδρο ή διευθυντή του ΙΚΑ, ή όποιον άλλονε το σαλεμένο του μυαλό , του είπε !!,
Τον βρήκε ;
Θα του τον κόψει τον λαιμό , τη γλώσσα ή θα του βγάλει τόνα μάτι !

Ο άλλος που του πετσοκόψανε τη σύνταξη , του κόψανε το ρεύμα , του κόψαν το νερό, τον διώξανε κι` απ τη δουλειά του , κάποια στιγμή , θα βγει στο δρόμο έξαλλος, ψάχνοντας νάβρει αυτόν που τον θεωρεί υπεύθυνο για την κατάντια του, για να τον …σφάξει !

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΙΑ

Η μεγαλύτερη φωτιά στον κόσμο ανάβει στην Νορβηγία

1869 600x399 Οι κόσμοι μεγαλύτερη πυρκαγιά
2526 600x861 Οι κόσμοι μεγαλύτερη πυρκαγιά
4305 600x900 Οι κόσμοι μεγαλύτερη πυρκαγιά
5263 600x450 Οι κόσμοι μεγαλύτερη πυρκαγιά
h

ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Ο Ακης και ο Μάκης μένουν σε κελιά 8 τετραγωνικών μαζί με άλλους τρεις!!! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στον Κορυδαλλό δεν υπάρχουν κελιά VIP υποστήριξε ο αρχιφύλακας των φυλακών Αντώνης Αραβαντινός, ο οποίος παραδέχθηκε...

πως στην ΣΤ΄ πτέρυγα οι κρατούμενοι έχουν «καλύτερη» διαμονή, ωστόσο υπογράμμισε πως κανείς από αυτούς δεν είχε φανταστεί ποτέ στη ζωή του πως κάποια στιγμή θα έμπαινε φυλακή για να μεταφερθεί στη συγκεκριμένα πτέρυγα.

Ο κ. Αραβαντινός σε συνέντευξη του στο Mega είπε πως στις φυλακές δεν υπάρχουν VIP κελιά για τους κρατούμενους, ενώ διευκρίνισε πως στη συγκεκριμένη πτέρυγα δεν υπάρχουν σουίτες, αντιθέτως τα κελιά είναι πιο μικρά από ότι είναι στις άλλες πτέρυγες. Μάλιστα πρόσθεσε πως αρκετοί επώνυμοι είναι υποχρεωμένοι να μοιράζονται ένα κελί 8 τετραγωνικών με άλλους 2 ή 3 κρατούμενους. «Ο Ακης και ο Μάκης έχουν ένα μικρότερο από 8 τετραγωνικά κελί και μένουν με δύο και τρεις κρατούμενος».

ΓΙΑΤΙ΄ ΑΦΟΥ ΣΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Νεκρός 35χρονος πατέρας-Έπεσε από τον 4ο όροφο στην Καλλιθέα

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος στο μεγάλο κατάλογο των αυτοκτονιών στη χώρα μας. Ένας 35χρονος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, πήδηξε...

χθες το βράδυ από το μπαλκόνι του διαμερίσματος 4ου ορόφου στο οποίο διέμενε στην Καλλιθέα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα της οδού Λασκαρίδου, λίγα μέτρα από την συμβολή με την οδό Φορνέζη σύμφωνα με το kallitheaonline.gr

Η σύζυγος του 35χρονου κατέρρευσε συγκλονισμένη από το γεγονός της αυτοκτονίας του άνδρα της και μόνο υποβασταζόμενη από συγγενείς της κατάφερε να μπεί στο αυτοκίνητο που θα ακολουθούσε το ασθενοφόρο


Πηγή: newsbomb.gr