Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΚΡΥΦΤΗΤΕ

Έτοιμη η επιμήκυνση!  

ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

Ενώπιος ενωπίω..(video)

Ο Τζιμης Πανούσης "ενώπιος ενωπίω" με τον πρωθυπουργό σε έναν σπαρταριστό ηχητικό διάλογο .....
tvorini-gr

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ

Η NASA ΑΝΙΧΝΕΥΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΟΣΜΟ





Ένα διαγαλαξιακό μήνυμα κινδύνου που η NASA ανίχνευσε και αποκωδικοποίησε από έναν εξωγήινο πολιτισμό, διέρρευσε πρόσφατα από τα αποχαρακτηρισμένα εθνικά αρχεία ufo του Υπουργείο Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας!

Το θέμα είχε δημοσιευθεί στο εβδομαδιαίο έντυπο World News στις 15 Σεπτεμβρίου του 1998 (Τόμος 19 Αρ. 51), αλλά ο παγκόσμιος τύπος σιώπησε ύποπτα σχετικά με το εκπληκτικό μήνυμα, αν και είχαν προγραμματιστεί εκθέσεις για δημοσίευση σε δύο επαγγελματικά περιοδικά αστρονομίας.

Το 80.000 ετών μήνυμα SOS ελήφθη στα τέλη του Ιανουαρίου του 1998 και αποκωδικοποιήθηκε μετά από πολλούς μήνες όταν αστρονόμοι και εμπειρογνώμονες μπόρεσαν να αποκρυπτογραφήσουν τη γλώσσα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της NASA, αναφέρεται ότι το μήνυμα προήλθε από ένα σημείο πέρα από το γαλαξία μας και εστάλη από ένα πολιτισμό όχι πιο προηγμένο από τον δικό μας εδώ στη Γη.

"Το απλό γεγονός ότι έχουμε λάβει και αποκωδικοποιήσαμε το μήνυμα αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η γνώση και η τεχνολογία τους ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, μέσα στις δυνατότητές μας." ανάφερε ο Δρ Kulakov. " Πιστεύουμε ,ότι ο θάνατος του πολιτισμού τους, δεν ήταν το αποτέλεσμα κάποιας κοσμικής καταστροφής. Ήταν το αποτέλεσμα κατάρρευσης του πλανήτη τους από αυτοκαταστροφική εξελικτική μανία ή πόλεμο. Το (ίσως) τελευταίο τους μήνυμα που έτυχε και λάβαμε, καθιστά σαφές ότι ήταν παγιδευμένοι στο κόσμο τους. Όποιο και αν ήταν το τέλος τους, προφανώς δεν είχαν κανένα τρόπο για να σωθούν."

Ο Δρ Kulakov κατηγορηματικά αρνήθηκε να δημοσιεύσει αντίγραφο του μηνύματος, αλλά και οποιαδήποτε στοιχεία προκειμένου να προσδιοριστεί η ακριβής θέση του καταδικασμένου πλανήτη.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΦΟΣ

Το ραδιενεργό νέφος στην Ευρώπη






Το ραδιενεργό νέφος από την Ιαπωνία που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δυο εβδομάδες το ταξίδι του σε όλο τον κόσμο, έχει φτάσει μέχρι και την Ευρώπη, ενώ όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η γαλλική κρατική τηλεόραση, το νέφος βρισκόταν πριν τρεις μέρες πάνω από την Γαλλία.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΓΟΠΕΣ

Σάκοι με χασίς… «κολυμπούσαν» στην Ιθάκη!


Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, λαθρέμποροι ναρκωτικών επιχείρησαν να πλημμυρίσουν τα Επτάνησα με χασίς με την βοήθεια των… κυμάτων! Τα δεκάδες δέματα με ακατέργαστη ινδική κάνναβη που έριξαν στην θάλασσα, προφανώς από τα ανοιχτά με κάποιο ταχύπλοο, βρέθηκαν να… «κολυμπάνε» στον όρμου του Αγίου Ανδρέα στην Ιθάκη!

ΣΚΟΤΩΣΤΑΙ ΤΟΝ

"Μου έπεσε ηρωϊνη στο πάτωμα και εκνευρίστηκα", δήλωσε ο 25χρονος που βίασε και σκότωσε το 1,5 έτους βρέφος του!


Το άψυχο σώμα του κοριτσιού βρήκε η μητέρα του. Ο 25χρονος πατέρας κακοποίησε και την 8χρονη κόρη τους.

ΜΠΡΑΒΟ

“Έμφραγμα” σε φοροφυγά καρδιοχειρουργό από το ιλιγγιώδες πρόστιμο της εφορίας!

- Θα πρέπει να πληρώσει 3,7 εκατομμύρια ευρώ - 1,5 εκατομμύριο πρόστιμο σε οδοντίατρο του Κολωνακίου - Άλλοι 200 γιατροί “ετοιμάζονται” να πάρουν την... “λυπητερή” - Εξορμούν το Σαββατοκύριακο στις θάλασσες για ελέγχους στα σκάφη αναψυχής

Aris Salonica - Boca Juniors ★


ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 97 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ

NA TO ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ

Το αίμα του φιδιού

Μικρά φίδια έχουν εμφιαλωθεί. Το φιδίσιο... λικέρ, γνωστό με την ονομασία το "αίμα του φιδιού"... αποτελεί παραδοσιακό ποτό διάσημο συνοδευτικό της Βιετναμέζικης κουζίνας. Πρόκειται για ένα διάφανο αλκοολούχο ποτό το οποίο σερβίρεται με ένα ολόκληρο φίδι εντός του μπουκαλιού. Υποτίθεται ότι είναι πολύ τονωτικό και αφροδισιακό.
http://free-phos.blogspot.com/

ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ

LAMBORGHINI ANENTADOR LP700-4

Η νέα lamborghini anentador lp700-4 μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην έκθεση της Γενεύης.
Διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο ατμοσφαιρικό θηριώδη κινητήρα V12 6,5 λίτρων και αποδίδει 700 ίππους στις 8.250 στροφές ανά λεπτό. Η μετάδοση γίνεται μέσω ενός κιβωτίου 7 σχέσεων το οποίο θα πραγματοποιεί τις αλλαγές σε χρόνο 50 ms. Θα διαθέτει διπλό συμπλέκτη και κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Όσον αφορά τις επιδόσεις τα 0-100 έρχονται σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 350 χλμ!

ΞΥΠΝΑΜΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ

"Κόκκινο πανί" οι πολιτικοί στις παρελάσεις - Ηχηρές αποδοκιμασίες από τους πολίτες!


- "Κλέφτες! Κλέφτες!", φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα
- 'Ενταση νωρίτερα μεταξύ Χρυσαυγιτών και ΜΑΤ
- Πανό και συνθήματα και στην Θεσσαλονίκη - 'Ιδια εικόνα και σε πολλές πόλεις της χώρας
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Aθήνα, Θεσσαλονίκη, Πετρούπολη και σε δεκάδες άλλες πόλεις της χώρας οι πολιτικοί αλλά και οι πολιτικές τους έγιναν κόκκινο πανί για όσους συγκεντρώθηκαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 25η Μαρτίου.

Ειδικά στην Αθήνα, πολίτες εξαγριώθηκαν μόλις είδαν πολιτικούς από όλα τα κόμματα να κάνουν δηλώσεις για το νόημα της ημέρας. "Κλέφτες! Κλέφτες!" αλλά και "Αίσχος!", οι λέξεις που βγήκαν από τα στόματα εκατοντάδων πολιτών.

Το κλίμα πλέον έχει αλλάξει. Οι εορτασμοί των εθνικών επετείων έχουν μετατραπεί σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και αποδικιμασίας κατά των πολιτικών. Και αυτό είναι εμφανές από τις ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται γύρω από πολιτικά πρόσωπα για να τους προφυλάξουν από την οργή των πολιτών. Μπορεί στο παρελθόν να είχαμε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας αλλά ήταν μεμονωμένες. Τώρα οι εκδηλώσεις αυτές έχουν γίνει κύμα το οποίο δύσκολα ανακόπτεται.

ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΚΛΕΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΙΝΗΤΟ

 

Σου έκλεψαν το κινητό;Μπλόκαρέ τους το τώρα!


Πώς θα αχρηστευτεί στα χέρια τους το κινητό που σου έκλεψαν;
ΜΑΘΕ ΕΔΩ ΠΩΣ...
Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτήν την πληροφορία ώστε ο κλέφτης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και να καταναλώνει και παράλληλα, το θύμα της κλοπής, να αγοράσει άλλο κινητό και να συνεχίσει και αυτό... να καταναλώνει...
.... Είναι ανάγκη να αποκτήσεις το serial number του κινητού σου. Πληκτρολόγησε *#06# και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός. Αυτός ο κωδικός, μοναδικός στον κόσμο, είναι το serial number του κινητού σου. Σημείωσέ τον και φύλαξέ τον κάπου. Αν σου κλέψουν το κινητό, ειδοποίησέ τον παροχέα σου και δώστου αυτό τον αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM.Πιθανόν να μην ανακτήσεις το κινητό σου αλλά τουλάχιστον θα έχεις τη βεβαιότητα ότι ο κλέφτης δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ. Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αν όλοι το εφαρμόσουμε αυτό, η κλοπή κινητών είναι κάτι το τελείως άχρηστο.