Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Περνούν τα χρόνια... life is short!
ΧΘΕΣ 

ΣΗΜΕΡΑ
ΑΥΡΙΟ

ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

02 Ιουλίου 2013
 
ΣΟΚ! Βρέθηκε το φάρμακο ΕΝΑΝΤΙΟΝ του καρκίνου!!! Γιατί δεν το χορηγούν;;;
 
Ο γιατρός Ευάγγελος Μιχελάκης καρδιολόγος στην Αλμπέρτα του Καναδά ανακάλυψε ότι η χορήγηση της ουσίας DCA σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο βοηθά δραστικά στην υποχώρηση της ασθένειας!! Μάλιστα σε ορισμένες μορφές καρκίνου όπως του πνεύμονα, του στήθους και του εγκεφάλου επιτεύχθηκε συρρίκνωση των καρκινικών όγκων πάνω από 70%!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ;;;
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!!!
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ
ΚΑΝΤΕ INVITE ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!
ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ
Δείτε τα VIDEO
 

pieceofparanoia.gr

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

02 Ιουλίου 2013
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στην ΑΜΕΡΙΚΗ!!! (PHOTOS)
Προκαλούν κλαυσίγελο

Aποβλάκωση




Σφαιρες στους δρόμους



Αέρα

Δεν περπάτουν ποτέ

Προιόντα USA
newsbeast.gr

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ

Μουσείο με μηνιαίες εισπράξεις δέκα ευρώ !!!

Δημοσιευμένη  εικόνα



Σαν κι αυτά που στέλνουν μία χώρα στον διάβολο...Θα σας πούμε σήμερα μία ιστορία σαν κι αυτές που μόνο στην Ελλάδα ζούμε. Για ένα μουσείο που κατόρθωσε να κόψει τον Απρίλιο μόλις πέντε εισιτήρια και να εισπράξει δέκα ευρώ. Θα μπορούσε το σημείωμα αυτό να τελειώνει εδώ ακριβώς. Πέντε εισιτήρια σε έναν ολόκληρο μήνα.


Δεν θα σας πούμε ποιό είναι το μουσείο, διότι το θέμα μας δεν είναι να δημιουργήσουμε ένα ακόμη "σκάνδαλο". Πρόκειται για ένα από τα εκατοντάδες, ίσως από τα χιλιάδες παραδείγματα κατασπατάλησης δημοσίων πόρων. Είναι μία ακόμη υπηρεσία που "στήθηκε" για να βολευτούν φίλοι, συγγενείς και ψηφοφόροι.

Το πρόβλημα είναι να αρχίσουμε κάποτε να αντιλαμβανόμαστε ότι αν δεν σταματήσουμε τις σπατάλες δεν θα μπορέσουμε να βρούμε πόρους για να βοηθήσουμε αυτούς που πραγματικά τους έχουν ανάγκη. Κι οι σπατάλες αυτές δεν κρύβονται μόνο κάτω από το χαλί της κεντρικής διοίκησης...

Το αρχαιολογικό μουσείο, λοιπόν, στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτήριο που από μόνο του είναι ένα πραγματικό στολίδι για την επαρχιακή πόλη. Το "περίεργο" είναι ότι η τοπική κοινωνία αγνοεί την λειτουργία του μουσείου. Οπότε δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι ελάχιστοι από τους επισκέπτες της πόλης γνωρίζουν την ύπαρξή του και ακόμη πιο λίγοι το επισκέπτονται. Διαφορετικά δεν θα συνέβαινε να κόψει αυτό το μουσείο μόλις πέντε εισιτήρια τον μήνα Απρίλιο!

Δεν είμαι ο ειδικός για να σας πω αν θα έπρεπε να υπάρχει το μουσείο αυτό ή όχι. Μπορώ, όμως, να σας διαβεβαιώσω ότι δεν λειτουργεί σωστά! Το μουσείο, λοιπόν, έχει στην διάθεσή του 17 εργαζόμενους, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από τον ΟΣΕ! Άλλη μία απόδειξη για το πως μπορεί να λειτουργήσει το μέτρο της μετάταξης...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Το Spiegel πανηγυρίζει: Διαρροή εγκεφάλων, οι καλύτεροι της Ελλάδας επιλέγουν τη Γερμανία !!!

Δημοσιευμένη  εικόνα


«Η καλύτερη της χώρας της, το καμάρι της Ελλάδας, η Αλεξία Παπαϊωάννου, θα μπορούσε να φοιτήσει σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο στην πατρίδα της. Επέλεξε, ωστόσο, τη Γερμανία». Οι Γερμανοί ασχολούνται και έχουν κάθε λόγο να το κάνουν με τη 17χρονη που αποφάσισε ήδη να μεταναστεύσει.


Το Spiegel φιλοξενεί δηλώσεις της πρώτης των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις και σε εκτενές δημοσίευμα αναλύει το γιατί οι νέοι, τα πιο λαμπρά μυαλά εγκαταλείπουν την Ελλάδα. Ο τίτλος μάλιστα κάνει λόγο για... διαρροή εγκεφάλων στη Γερμανία. Φιλοξενεί δηλώσεις της Αλεξίας Παπαϊωάννου, η οποία μεταξύ άλλων, λέει ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος.

Μεταφράζουμε:

«Οι φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στην Ελλάδα δεν μπορούν να χαλαρώσουν ούτε το καλοκαίρι. Οι αιτήσεις για τα πανεπιστήμια ενέχουν την προοπτική της απογοήτευσης, ο αριθμός των θέσεων είναι χαμηλός ή εξαιρετικά μικρός σε σχολές, όπως η Νομική και η Ιατρική. Κι όμως, οι μαθητές παλεύουν σαν λιοντάρια.

Η Αλεξία πέτυχε στη Νομική, με τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε όλη τη χώρα, αλλά θέλει να σπουδάσει στη Γερμανία, στη Χαϊδελβέργη και στο Μόναχο.
Η απόφασή της κατακρίθηκε. Φαίνεται πως στην ελληνική κοινή γνώμη δεν αρέσει ότι ένα από τα λαμπρότερα μυαλά της χώρας προτιμά την πανίσχυρη Γερμανία».

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στα ελληνικά δημοσιεύματα για τη 17χρονη. Η ίδια δηλώνει στο Spiegel ότι εξεπλάγη από την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. «Οι φίλοι μου αστειεύονται και με πολιορκούν με τηλεφωνήματα και e-mails», λέει.

Η Αλεξία δηλώνει ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος. Δηλώνει ότι αγαπά τη Γερμανία, κι έχει πολλούς φίλους εκεί. Μιλάει γερμανικά και δηλώνει ότι ανυπομονεί να σπουδάσει και να ζήσει στο εξωτερικό. «Μέχρι πέρυσι, πίστευα ότι θα παραμείνω στην Ελλάδα. Ομως, κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, άλλαξα την απόφασή μου. Οπως και οι περισσότεροι άνθρωποι της ηλικίας μου, ανησυχώ λόγω της κρίσης και για το μέλλον».

Η Αλεξία είναι μοναχοπαίδι. Ο πατέρας της εργάζεται στον τραπεζικό τομέα, η μητέρα της είναι δασκάλα. Οι γονείς της την ενθάρρυναν να ακούσει τα συναισθήματά της και τις επιθυμίες της.

«Θα χάσω τους γονείς μου και την Ελλάδα. Και φυσικά θα μου λείπουν. Αλλά ας μην το δραματοποιούμε. Θα είναι σε θέση να έρχονται συχνά εδώ και υπάρχει πάντα και το Skype», λέει.

Συνεχίζει το δημοσίευμα: «Η Αλεξία θα ενταχθεί σύντομα στην ομάδα των χιλιάδων νέων Ελλήνων φοιτητών που έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους. 50.000 Ελληνες, σύμφωνα με τη μελέτη του ΟΟΣΑ είναι στο εξωτερικό και 7.000 από αυτούς είναι εγγεγραμμένοι σε γερμανικά πανεπιστήμια. Σύμφωνα πάντα με τον ΟΟΣΑ, 34.000 Ελληνες μετανάστευσαν στη Γερμανία το 2012, ποσοστό αυξημένο κατά 70% από πέρυσι.

Πριν από την κρίση, οι νέοι συνήθως πήγαιναν στο εξωτερικό για να σπουδάσουν μόνον εφόσον δεν είχαν πετύχει την εισαγωγή τους σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Τώρα, πολλοί ψάχνουν το εισιτήριο για μια καλύτερη ζωή. Πολλοί γονείς ενθαρρύνουν τα παιδιά τους, ακόμη και να εγκαταλείψουν τη χώρα συνολικά».

Αλλά η Αλεξία θέλει να γυρίσει πίσω. «Δεν είμαι σίγουρη πότε, αλλά θέλω να επιστρέψω στην πατρίδα μου και να κάνω ό,τι μπορώ», λέει.
iefimerida.gr

ΠΑΡΤΕ ΤΑ

02 Ιουλίου 2013
 
400 άτομα έβγαλαν στο εξωτερικό από 500 χιλιάδες ευρώ μέχρι και 10 εκατομμύρια! Ποια είναι η λίστα;;;
 
Ανεπάγγελτοι, δημόσιοι υπάλληλοι, ιδιοκτήτες ταξί, ανθοπώλες, καφετζήδες, ακόμα και πλασιέ και άτομα ασχολούμενα με επαγγέλματα υπεράνω πάσης υποψίας έχουν εντοπιστεί από το υπουργείο Οικονομικών να έχουν βγάλει στο εξωτερικό ποσά που ξεκινούν από 500.000 ευρώ και αγγίζουν ακόμα και τα 10.000.000. Η αρμόδια Υπηρεσία Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου αυτή τη στιγμή έχει βάλει στο μικροσκόπιο ολόκληρη τη λίστα με τους 400 μεγαλύτερους καταθέτες του εξωτερικού (από τους συνολικά 22.000), που όμως τα χρήματά τους δεν δικαιολογούνται από τα ετήσια δηλωθέντα εισοδήματά τους.
 
«Οι αποκλίσεις μεταξύ των εμβασμάτων και των δηλωθέντων στην Εφορία εισοδημάτων είναι τεράστιες και σε πολλές περιπτώσεις προκλητικές, αφού η ψαλίδα φτάνει μέχρι και τα 2.500.000 ευρώ», έλεγε χαρακτηριστικά κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι ενώ η Υπηρεσία Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου είχε αποφασίσει να ελέγξει τις καταθέσεις από 100.000 ευρώ και άνω, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι ανάλυσης κινδύνου και οι διασταυρώσεις εισοδημάτων έδειξαν περιπτώσεις φοροδιαφυγής και σε φορολογουμένους που έστειλαν εμβάσματα στο εξωτερικό μικρότερα των 100.000 ευρώ.
Για τον λόγο αυτό το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να κατεβάσει το όριο στις 50.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα υπάρχουν ονόματα ελεύθερων επαγγελματιών, επιχειρηματιών, αγροτών, αλλά και στελεχών της δημόσιας διοίκησης που τα δηλωθέντα εισοδήματά τους απέχουν παρασάγγας από το ύψος των εμβασμάτων και των καταθέσεών τους σε ελληνικές και ξένες τράπεζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «business stories», ποσά έως 10.000.000 ευρώ έβγαλαν στο εξωτερικό χωρίς να τα δικαιολογούν οι παρακάτω: 97 ανεπάγγελτοι, 80 ιδιωτικοί υπάλληλοι και εργάτες, 29 συνταξιούχοι, 15 δικηγόροι, 10 εργολάβοι, γιατροί και πολιτικοί μηχανικοί, 5 δημόσιοι και τραπεζικοί υπάλληλοι, 3 αρχιτέκτονες, ιδιοκτήτες ταξί και συγγραφείς-σεναριογράφοι. Στη λίστα βρίσκονται ακόμα ανθοπώλες, έμποροι αρχαιοτήτων, ασφαλιστές, ζωγράφοι, ηθοποιοί, καφετζήδες, πλασιέ κ.λπ.