Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ

Συνέλαβαν 6 Έλληνόπουλα επειδή ζωγράφισαν την …Ελληνική Σημαία!!



Τελικά κάποιοι κατάφεραν και ποινικοποίησαν ακόμη και την Ελληνική Σημαία.
Αυτή, για την οποία οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους….
Επισήμως είμαστε κράτος υπό κατοχή και απαγορεύτηκαν τα σύμβολά μας;


ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

Βουλευτές μεγαλο-δικηγόροι εκπροσωπούν τους νταβατζήδες εναντίον του Ελληνικού Κράτους


Με τους περισσότερους βουλευτές να είναι εκατομμυριούχοι μεγαλο-δικηγόροι που εκπροσωπούν τους κλεπτομανείς νταβατζήδες εναντίον του Ελληνικού Κράτους το οποίο εκπροσωπείται συνήθως από κλόουν...

...προκειμένου να επιδικαστούν αποζημιώσεις πολλών εκατομμυρίων ή να κουκουλωθούν τεράστια σκάνδαλα και να εξαερωθούν δισεκατομμύρια χωρίς να πάει κανένας φυλακή ...ίσως και να χρειάζεται να μπει ένα φρένο.
Ψηφίζουμε ανθρώπους για να διαχειριστούν το Δημόσιο Χρήμα που πλουτίζουν μηνύοντας το Ελληνικό Δημόσιο ...ή εκπροσωπώντας εντός κι εκτός Βουλής τους μεγαλοκαρχαρίες.
Κι εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από "ΤΟ ΒΗΜΑ":


ΔΕΝ ΤΗ ΡΙΧΝΑΝ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ

Παράξενα κουρέματα και σχέδια σε άλογα

Το ξεχωριστό έργο της Melody Cannon - 

Δείτε τις φωτογραφίες


Παράξενα κουρέματα και σχέδια σε άλογα


Η Βρετανή καλλιτέχνιδα, Melody Cannon χρησιμοποιεί το ιδιαίτερο ταλέντο της για να μετατρέπει όπως λέει τα άλογα σε πραγματικά έργα τέχνης, τα τελευταία τρία χρόνια.
Στην αρχή, ξεκίνησε να τα κουρεύει σε απλά σχέδια, κάνοντας αστέρια και καρδιές αλλά στη συνέχεια μετέτρεψε τα άλογα των πελατών της σε έναν «πίνακα ζωγραφικής» κάνοντας μεγάλα και εντυπωσιακά κουρέματα.
Δεχόμενη βέβαια κριτικές για το πώς νιώθουν τα ζώα, απαντά ότι κανένα άλογο δεν πιέζεται να σταθεί σε μια θέση και πρόκειται απλά για ένα κούρεμα.
Δείτε τις φωτογραφίες...

WIKILEEK - ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΠΥΛΗ

Η "ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝ"




Σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε από το WikiLeak, το 2000 ο ναύαρχος Maksimov, διοικητής του ρωσικού στόλου της Βόρειας θάλασσας, έστειλε μια απόρρητη αναφορά στον τότε πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin, ενημερώνοντας τον ότι τον Νοέμβριο του 2000 είχε δημιουργηθεί ή ανακαλυφθεί μια μαγνητική Δίνη στον Κόλπο του Άντεν έξω από τις ακτές της Σομαλίας και πως παρά τις συνδυασμένες προσπάθειες της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Κίνας για να την περιορίσουν ή να μελετήσουν τη φύση της, η οποία έδειχνε να "αψηφά" τους νόμους της φυσικής, απέτυχαν.