Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ

10 φωτογραφίες πόλεων τραβηγμένες από... τον αέρα!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!!

10 φωτογραφιες πολεων τραβηγμενες απο... τον αερα!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Οι φωτογραφίες από αέρος είναι εντυπωσιακές.
Όταν μάλιστα πρόκειται για μερικές από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες πόλεις του κόσμου.
Από την Αθήνα μέχρι τη Νέα Υόρκη και από το Ρίο μέχρι το Ντουμπάι απολαύστε τις καταπληκτικές φωτογραφίες αέρως!!!!!

Μόσχα


Νέα Υόρκη


ΞΑΝΘΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Νησί μόνο με... ξανθιές στις Μαλδίβες
 
Νησι μονο με... ξανθιες στις Μαλδιβες
 
Οι ξανθιές της Βαλτικής αποφάσισαν ότι αρκετά ανέχθηκαν τη σπίλωση του ονόματός τους με τα ανέκδοτα. Τώρα θέλουν να αποδείξουν ότι είναι εξυπνότερες, ξεκινώντας με τη δημιουργία ενός θερέτρου διακοπών στις Μαλδίβες, σε νησί αποκλειστικά στελεχωμένο με ξανθιές.
Η Λιθουανική εταιρεία Olialia, που προφέρεται (Ου λα λα) ανακοίνωσε ότι θα δημιουρήσει θέρετρο διακοπών στις Μαλδίβες, στο οποίο θα εργάζονται αποκλειστικά ξανθιές γυναίκες, χωρίς εξαίρεση, συμπεριλαμβανομένων των πιλότων.
 

ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πολικό ρεύμα ΠΑΓΩΝΕΙ τα ψάρια στην... Νορβηγία!!! ΔΕΙΤΕ τις μοναδικές εικόνες!!!
Ημερομηνία: 15 Ιανουαρίου 2014
 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πολικο ρευμα ΠΑΓΩΝΕΙ τα ψαρια στην... Νορβηγια!!! ΔΕΙΤΕ τις μοναδικες εικονες!!!
 
Οι ρέγγες παγιδεύτηκαν στον κλειστό κόλπο όταν ένα... πολικό ρεύμα πάγωσε τα πάντα.
Σύμφωνα με τα όσα αναμετέδωσε ραδιοφωνικός σταθμός της Νορβηγίας, το εντυπωσιακό αυτό φαινόμενο συνέβη στον κόλπο του νησιού Lovund.

Χιλιάδες ρέγγες βρέθηκαν στα νερά την στιγμή που μια ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με ένα πολικό ρεύμα αέρα πάγωσαν μέσα σε δευτερόλεπτα την επιφάνεια της θάλασσας.

Το κοπάδι των ψαριών είχε παγιδευτεί στα ρηχά νερά όταν κορμοράνοι το καταδίωξαν και το ανάγκασαν να αλλάξει πορεία.Ο Ingolf Kristiansen, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος και ανακάλυψε πρώτος το εντυπωσιακό θέαμα δήλωσε πως δεν θυμάται κάτι τέτοιο να έχει ξανασυμβεί.

Το κοπάδι των ψαριών είχε παγιδευτεί στα ρηχά νερά όταν κορμοράνοι το καταδίωξαν και το ανάγκασαν να αλλάξει πορεία.Ο Ingolf Kristiansen, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος και ανακάλυψε πρώτος το εντυπωσιακό θέαμα δήλωσε πως δεν θυμάται κάτι τέτοιο να έχει ξανασυμβεί.

Ειδικοί ωκεανολόγοι που επίσης μίλησαν για το φαινόμενο, δήλωσαν πως είναι πάρα πολύ σπάνιο για τα ψάρια να φτάσουν τόσο κοντά στην ακτή και ειδικά στα νερά του κλειστού κόλπου του Lovund. Λίγο καιρό πριν σε μια λίμνη στη Νορβηγία είχε επίσης βρεθεί ένας νεκρός τάρανδος παγιδευμένος στα παγωμένα νερά της.

2

4

5

1

Πηγή: zoomblog.org

ΕΡΧΩΝΤΑΙ

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! Καμερα κατέγραψε UFO στην Αυστραλία!!! (VIDEO)

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! Καμερα κατέγραψε UFO στην Αυστραλία!!! (VIDEO)

Στην Αυστραλία, και συγκεκριμένα στην ακτή Gold Coast μια κάμερα καιροί κατέγραψε παράξενα φώτα να περνούν απο την παραλία .
Το video απο την κάμερα είναι αρκετά εντυπωσιακό και δείχνει φωτεινά ΑΤΙΑ να περνάνε με ταχύτητα πάνω απο την θάλασσα σε χαμηλό υψόμετρο .
 

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Οι υπολογιστές του μέλλοντος θα έχουν... αίμα;;;

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Οι υπολογιστές του μέλλοντος θα έχουν... αίμα;;;
Ερευνητές της IBM χρησιμοποιούν το ανθρώπινο μυαλό ως πρότυπο για την κατασκευή μίας νέας γενιάς υπολογιστών, οι οποίοι θα διαρρέονται από «ηλεκτρονικό αίμα», όπως ακριβώς αιματώνεται και ο εγκέφαλός μας.
 

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ τον Φάρατζ να τα ΧΩΝΕΙ στον Σαμαρά:
"Να ονομάσετε το κόμμα σας ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...." - Τι είπε για την Ελλάδα;;;(VIDEO)
15-1-14

 
Επιτέλους, κάποιος είπε στον Αντώνη Σαμαρά, κατάμουτρα, την ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο βρετανός ευρωβουλευτής, Νάιτζελ Φάρατζ κατά τη συνεδρίαση της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο δεν έχασε την ευκαιρία να... τσαλακώσει τα success stories του Έλληνα πρωθυπουργού.
Ο γνωστός για τον ευθύ και εύστοχο λόγο του ευρωβουλευτής δεν έχασε την ευκαιρία και όταν άκουσε τον Σαμαρά να μιλάει για... κυρίαρχη βούληση του ελληνικού λαού, πήρε τον λόγο και του είπε: «Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα.
Η τρόικα κυβερνά! Το κόμμα σας ονομάζεται «Νέα Δημοκρατία», αλλά νομίζω ότι θα "πρεπε να το ονομάσετε «No Democracy» (Μη Δημοκρατία), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!»
Όλα τα λεφτά είναι το... ενοχλημένο βλέμμα του Σαμαρά που δεν έχει συνηθίσει να ακούει αλήθειες!
 

ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΘΗΚΕ Η ΕΥΡΩΠΗ

Ομολογία-σοκ από τον Όλι Ρεν: Η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο για να σωθεί η Ε.Ε.

Δημοσιευμένη  εικόνα


Δεν έγινε «κούρεμα» του ελληνικού χρέους το 2010, όταν μπήκε η Ελλάδα στο Μνημόνιο, για να μην μεταδοθεί η οικονομική κρίση στα άλλα κράτη-μέλη και στις ευρωπαϊκές τράπεζες, δήλωσε ο Όλι Ρεν στην επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για την τρόικα.



Απαντώντας στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Οικονομικών του Ευρωκοινοβουλίου Νίκο Χουντή, κατά τη διάρκεια ακρόασης από την υποεπιτροπή που διερευνά τα πεπραγμένα της τρόικας στην...Ευρώπη, ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τόνισε πως «στο ξεκίνημα της κρίσης, την άνοιξη του 2010, και κάποιο διάστημα μετά, αν είχε άμεσα αναδιαρθρωθεί το ελληνικό χρέος, θα είχατε αντιμετωπίσει δραματικές συνέπειες μετάδοσης τόσο σε άλλα κράτη-μέλη, όσο και μέσω του τραπεζικού διαύλου στην Ευρώπη. Άρα ήταν λογικό να "αγοράσουμε χρόνο" και να προσπαθήσουμε να το κάνουμε με κανονικό τρόπο».


ΠΙΣΙΝΑ ΜΕ ΘΕΑ

Marina Bay Sands: Το θέρετρο με την ΘΕΑ που κόβει την ανάσα!!!!
 
Marina Bay Sands: Το θερετρο με την ΘΕΑ που κοβει την ανασα!!!!

Το πιο εντυπωσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Σιγκαπούρη, το Marina Bay Sands είναι ένα θέρετρο, που διαθέτει ένα ξενοδοχείο 2.561 δωματίων, ένα συνεδριακό-εκθεσιακό κέντρο 1.300.000 τετραγωνικών ποδιών, ένα εμπορικό κέντρο 800.000 τετραγωνικών ποδιών, το μοναδικό μουσείο ArtScience, δύο μεγάλα θεάτρα, επτά «celebrity chef» εστιατόρια, δύο πλωτά κρυστάλλινα περίπτερα, ένα παγοδρόμιο και το μεγαλύτερο καζίνο στον κόσμο με 500 τραπέζια παιχνιδιών και 1.600 κουλοχέρηδες!

Το συγκρότημα ολοκληρώνεται με το SkyPark με χωρητικότητα 3.900 ατόμων και μια πισίνα υπερχείλισης 150μ, που βρίσκεται στην κορυφή της μεγαλύτερης εξωτερικής πλατφόρμας στον κόσμο, που δεσπόζει στο βόρειο τμήμα του κτιρίου, σε ύψος 67 μέτρων

Δείτε φωτογραφίες που «κόβουν» την ανάσα!



ΦΑΓΑΝΕ - ΦΑΓΑΝΕ

1974 – 2014: Σαράντα χρόνια Δημοκρατίας: Φάγανε! Φάγανε! Φάγανε!
Συνημμένη Εικόνα: 15145472un0vyJF.jpg



Φάγανε από τους τοίχους.
Φάγανε από τους σοφάδες .
Φάγανε από τους σωλήνες,
Φάγανε από τα κεραμίδια .
Φάγανε από τα κουφώματα.
Φάγανε από τα τσιμέντα.
Φάγανε από τα σίδερα.
Φάγανε από τα πατώματα.
Φάγανε , φάγανε , φάγανε ,…


 



Εντυπωσιακές οι αποκαλύψεις για διασπάθιση δημόσιου χρήματος - Εκατομμύρια ευρώ από το Τ.Τ. πήγαιναν σε προσωπικούς λογαριασμούς και αγορές σπιτιών - "Όχι άλλα βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού για να πλουτίζουν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Δυσωδία αναδίδεται από τα σκάνδαλα την ώρα που ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηριου, Μάριος Βαρότσης, αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 300.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα. Αύριο, Τρίτη, ακολουθεί ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ΜΜΕ Δ. Κοντομηνάς.

ΤΟ ΠΑΡΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Ο θεός και οι τράπεζες σώζουν το MEGA !!

Δημοσιευμένη  εικόνα


Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, δεν κρατάνε καν τα προσχήματα. ΔΟΛ και «Πήγασος», επιχειρήσεις ζημιογόνες και υπερδανεισμένες



Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, δεν κρατάνε καν τα προσχήματα. Τώρα που, με αφορμή το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, έχει ανοίξει το καπάκι και βγαίνουν στην επιφάνεια οι σκελετοί του τραπεζικού συστήματος, τώρα που μαθαίνουμε για χαριστικά δάνεια σε καναλάρχες, για δες καιρό που διάλεξαν οι συστημικές τράπεζες να ξαναδώσουν δάνεια στους καναλάρχες. Όλες οι συστημικές τράπεζες και η Εθνική και η Άλφα και η Πειραιώς και η Γιούρομπανκ δίνουν εκατομμύρια ευρώ στον ΔΟΛ του κ. Ψυχάρη και στον «Πήγασο» του κ. Μπόμπολα, μεγαλομέτοχοι του ΜΕΓΚΑ αμφότεροι κι οι δύο.


ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ

15 Ιανουαρίου 2014


ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! - Ποιο είναι το ταλέντο αυτής της κοπέλας;;; (VIDEO)
 
 
Η όμορφη αυτή κοπέλα εκτός από ματάρες έχει και ένα άλλο περίεργο θα έλεγα ταλέντο...
Το βίντεο που ακολουθεί θα μας λύσει την απορία..
 
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ
 

Η ΤΡΕΛΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;;; Τρώνε γρασίδι για να...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;;; Τρώνε γρασίδι για να... (PHOTOS)
 
Ζούμε σε έναν θεότρελο κόσμο και αυτό που συμβαίνει στην μικρή πόλη Garankuwa είναι μια ακόμα απόδειξη, αφού αρκετοί κάτοικοι της περιοχής τρώνε γρασίδι για έναν απίστευτο λόγο.
Ο πάστορας Lesego Daniel, της ενορίας Rabboni, προτρέπει το ποίμνιο του να τρώει γρασίδι προκειμένου να έρθει πιο κοντά στον Θεό.
Οι πιστοί ακολουθούν τυφλά τις διαταγές του, πιστεύοντας ότι η συγκεκριμένη πράξη θα θεραπεύσει ακόμη και τις ασθένειες τους, ωστόσο όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες το γρασίδι στην πραγματικότητα τους αρρωσταίνει.
Ο ίδιος πιστεύει πως είναι θαυματοποιός και ότι με τη θέληση του Θεού μπορούν να επιβιώσουν τρώγοντας οτιδήποτε, όμως το μόνο που καταφέρνει είναι να τους κάνει να υποφέρουν. Και το χειρότερο; Δεν έχουν καμία αντίρρηση με αυτό.
 
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ