Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

«Πέταξε» στα 5.80μ

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Φιλιππίδης στο άλμα επί κοντώ

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Φιλιππίδης στο άλμα επί κοντώ
Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Σόποτ της Πολωνίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.80μ και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, χαρίζοντας στην Ελλάδα μια σπουδαία διάκριση.
 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΒΑΘΙΑ

Θέα στα… βαθιά

 
 

Απόκοσμες εικόνες από τα έγκατα της Γης


Εμμονή με το… βάθος έχει ο Βρετανός φωτογράφος Mike Deere, που περιπλανιέται σε υπονόμους, εγκαταλελειμμένα ορυχεία, πηγάδια και αποτυπώνει στο φακό του εντυπωσιακές, σκοτεινές και αλλόκοτες εικόνες.

Στο ορυχείο Box Freestone Mine στο Wiltshire, η λειτουργία του οποίου σταμάτησε το 1968, ο Deere βρήκε ακόμα και παρατημένα εργαλεία αλλά και υπολείμματα από το… γεύμα των εργαζομένων.

«Με συναρπάζουν τα ενδιαφέροντα μέρη και ο τρόπος με τον οποίο συνδεόμαστε μαζί τους», λέει στη Daily Mail ο φωτογράφος.
 

 

THE RECRUIT

Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

The Recruit (2003) Poster

TRAILER

Cast overview, first billed only:
Al Pacino...
Colin Farrell...
Bridget Moynahan...
Gabriel Macht...
Kenneth Mitchell...
Alan (as Ken Mitchell)
Mike Realba...
Ron Lea...







ΔΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Φθηνότερα ψώνια σε ξένα e-shops- Ποιες χώρες πωλούν ρούχα, παιχνίδια και ηλεκτρονικά σε χαμηλότερες τιμές από ότι στην Ελλάδα



Σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά και να προμηθευτούν προϊόντα που με δυσκολία βρίσκουν στα ράφια της ελληνικής αγοράς, το 36% των Ελλήνων κάνει τις αγορές του μέσω Διαδικτύου.

Σύμφωνα όμως με όσα αποδεικνύει πρόσφατη έρευνα, όταν επιλέγουν ελληνικά e-shop καταλήγουν να αγοράζουν τα προϊόντα που επιθυμούν... ακριβότερα.

Κατά την έρευνα της PayPal που παρουσιάζει «Το Εθνος» στις ΗΠΑ μπορούν να βρουν ηλεκτρονικά προϊόντα φτηνότερα έως και 37% σε σχέση με τα ελληνικά online καταστήματα, παιχνίδια έως και 52% φτηνότερα, καλλυντικά 30% φτηνότερα και ρούχα ακόμα και στη μισή τιμή.

Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ

ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΑΛΙΑ



QUANT E-SPORTIMOUSINE

Το ηλεκτρικό θαύμα των 912 αλόγων

Το ηλεκτρικό θαύμα των 912 αλόγων - Φωτογραφία 1

Το Quant e-Sportlimousine nanoFLOWCELL ηγείται του μέλλοντος των ηλεκτροκίνητων!

Δύσκολο να το προφέρεις αλλά εύκολο να το θαυμάσεις, το ηλεκτρικό μεγαθήριο έρχεται να αναβαθμίσει τη λειτουργία των ηλεκτροκινητήρων με νέα μέθοδο αποθήκευσης της ενέργειας.

«Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα», με αυτά τα λόγια ο τεχνικός διευθυντής της nanoFLOWCELL AG, Nunzio La Vecchia, παρουσίασε το ολοκαίνουριο QUANT e-Sportlimousine στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Και όπως ήταν φυσικό, το παγκόσμιο ντεμπούτο του πρώτου αυτοκινήτου με κινητήρα nanoFLOWCELL® μαγνήτισε το ενδιαφέρον κοινού και Τύπου.

Το ηλεκτρικό θαύμα των 912 αλόγων - Φωτογραφία 4

Η πολυαναμενόμενη και επαναστατική τεχνολογία κινητήρα και το σύστημα ενέργειας-αποθήκευσης αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στον τομέα της ηλεκτρικής αυτοκίνησης.

ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Η ιστορία τριών ακόμη «αντρών της Marlboro»

 
Η ιστορία τριών ακόμη «αντρών της Marlboro»
 

Συμμετείχαν στις θρυλικές διαφημίσεις και πέθαναν από ασθένειες σχετικές με το κάπνισμα

Ο «Marlboro Man», ο σκληροτράχηλος, αυτάρκης καουμπόη… με το τσιγάρο ανά χείρας δεν ήταν ο μόνος ηθοποιός, που συμμετείχε στις θρυλικές διαφημίσεις της συγκεκριμένης μάρκας τσιγάρων και ο οποίος τελικά πέθανε από ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα.

Ο Eric Lawson έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών εξαιτίας αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Επί πολλά χρόνια ο «Marlboro Man» ήταν συνώνυμο του σκληρού, αυτάρκη και εργατικού άντρα της Αμερικής. Η συγκεκριμένη διαφημιστική εκστρατεία, που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1950 έμελλε να γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία του 20ου αιώνα.

Αποτύπωνε το πρότυπο του τραχύ, αλλά συνάμα όμορφου άντρα, που έφερνε εις πέρας ό,τι έπρεπε να κάνει… πάντα με ένα τσιγάρο στο στόμα.

Η πραγματικότητα όμως πίσω από τους σκληροτράχηλους άντρες που υποδύθηκαν το ρόλο αυτό, για τις ανάγκες της διαφήμισης, είναι ακόμη πιο σκληρή και σκοτεινή: Εκτός από τον πιο διάσημο από τους «Marlboro Man» (Eric Lawson), τρεις ακόμη που συμμετείχαν στις διαφημίσεις πέθαναν από ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα.
 

ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΔΕΙΤΕ 13 μέρη στον κόσμο που δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν!!!! [ΕΙΚΟΝΕΣ]
 
 
ΔΕΙΤΕ 13 μερη στον κοσμο που δεν πιστευετε οτι υπαρχουν!!!! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος από όμορφα μέρη, κάποιες φορές τόσο όμορφα που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι υπάρχουν στα αλήθεια: ροζ λίμνες, εντυπωσιακές πεδιάδες με λεβάντες ή με τουλίπες, φαράγγια και βουνά που κόβουν την ανάσα. Κάποια από αυτά είναι γνωστά και πολυφωτογραφημένα. Κάποια άλλα περιμένουν υπομονετικά κάποιον να τα ανακαλύψει και να διαδώσει την ομορφιά τους σε όλο τον κόσμο.

1. Το φαράγγι της Αντιλόπης, ΗΠΑ

Antelope Canyon, USA
Το φαράγγι της Αντιλόπης (Antelope Canyon), βρίσκεται στην γη των Ινδιάνων Navajo στο Page της Arizona. Στην πραγματικότητα μοιάζει περισσότερο με έναν όμορφο ζωγραφικό πίνακα και λιγότερο με βράχια. Είναι το φαράγγι με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Αμερική μετά το Grand Canyon και όχι άδικα!

2. Sagano, ένα δάσος από μπαμπού

Bamboo Forest, Japan

Το δάσος από μπαμπού Sagano βρίσκεται στην βορειοδυτική λεκάνη του Κιότο, στην Ιαπωνία και καλύπτει μια έκταση 16 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΡΥΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΛΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

8 - 3 - 14