Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

NIKOLA TESLA



THE GOOD THE BAD AND THE UGLY



ΔΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ

Η φωτογραφία του Κώστα Μήτρογλου που «τρέλανε» το διαδίκτυο!

Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και στο χθεσινό παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Κώστας Μήτρογλου.
Τα δύο γκολ (14', 66') του έλληνα άσσου και το γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη σφραγίζουν -ουσιαστικά- το εισιτήριο της πρόκρισης της χώρας μας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Ο έλληνας διεθνής με την εμφάνιση του, για μια ακόμη φορά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και έγινε αντικείμνο σχολιασμού μεταξύ των φιλάθλων και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μια φωτογραφία όμως, προιόν μοντάζ, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και κάνει θραύση στο διαδίκτυο.
Αυτη απεικονίζει τον ποδοσφαιριστή κατα τη διάρκεια πανηγυρισμού του ενός από τα δυο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της εθνικής στο χθεσινό παιχνίδι με τη Ρουμανία.
Δείτε τη:
 

ΣΠΑΝΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

ΣΠΑΝΙΕΣ ιστορικές στιγμές που... αιχμαλώτησε ο φωτογραφικός φακός!
Ημερομηνία: 16 Νοεμβρίου 2013
ΣΠΑΝΙΕΣ ιστορικες στιγμες που... αιχμαλωτησε ο φωτογραφικος φακος!

Συναρπαστικές φωτογραφίες του παρελθόντος, σπάνιες ιστορικές στιγμές που... μένουν αναλλοίωτες στη μνήμη μας για διάφορους λόγους. Μνημεία, πόλεις, πόλεμοι, εκρήξεις, σπάνια φυσικά φαινόμενα απαθανατίστηκαν στο φακό του φωτογράφου και έμειναν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, να θυμίζουν όσα δεν είδαν, δεν έζησαν, δεν γνώρισαν αλλά θα έπρεπε... Μια συλλογή από 10 σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες θα σας καταπλήξουν...

1. Οι παγωμένοι καταρράκτες του Νιαγάρα το 1911


2. Ο Τιτανικός λίγο πριν βυθιστεί


3. Το καταφύγιο του Χίτλερ το 1945


4. Ο Πύργος του Άιφελ υπό κατασκευή τον Ιούλιο του 1888