Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ

Η απόλυτη χρονική ακρίβεια... στον καρπό μας


Η απόλυτη χρονική ακρίβεια... στον καρπό μας

Το Cesium 133 είναι το πρώτο αληθινό ατομικό ρολόι που δεν χάνει δευτερόλεπτο για 1.000 χρόνια


Εάν η απόλυτη ακρίβεια στο χρόνο είναι κάτι για το οποίο δεν υπολογίζετε έξοδα, η Bathys Hawaii ετοιμάζει το πρώτο πραγματικό ατομικό ρολόι χειρός!

Μέχρι σήμερα στην αγορά κυκλοφορούν διάφορες επιλογές «ατομικών ρολογιών» που όμως το μόνο που κάνουν είναι να συγχρονίζονται μέσω ραδιοκυμάτων με ένα αληθινό ατομικό ρολόι.
 

ΑΓΙΟ ΦΩΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ video για το Άγιο Φως: Δείτε καθαρά το θαύμα σε αργή κίνηση(Video)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ video για το Άγιο Φως: Δείτε καθαρά το θαύμα σε αργή κίνηση(Video)
 
Πρόκειται για ερασιτεχνική λήψη πριν απο 20 χρόνια.
Η εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη λίγα χρόνια μετά στο Star φιλοξενεί το υλικό και κάνει το τηλεοπτικό κοινό να κολάει με το αποτέλεσμα.
 
Και είναι λογικό.
Ξαφνικά αστραπές ξεκινούν να «αγκαλιάζουν» και στο τέλος όλα παγώνουν με την εμφάνιση ενός άκτιστου Γαλάζιου φωτεινού ρόμβου !
 

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ

"Η Τρόικα ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ την Ελλάδα..." Ποιανού σύμβουλος τα λέει αυτά;;;


 
''Αντί να επαναδιαπραγματευτούν μεγάλο μέρος του χρέους, η Κομισιόν, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ προχώρησαν σε δύο προγράμματα διάσωσης της Ελλάδας ύψους περισσοτέρων των 200 δισεκατομμυρίων ευρών, που άφησαν την οικονομία της χώρας κατεστραμμένη και εξίσου χρεωμένη'' ομολογεί ο Φιλίπ Λεγκρέν, πρώην σύμβουλος του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Ο Λεγκρέν ήταν από το 2011 ως τον Μάρτιο του 2014 σύμβουλος του Μπαρόζο, οπότε ήταν παρών σε κάποιες από τις πιο κρίσιμες στιγμές της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη.
Με το βιβλίο του ο Λεγκρέν επισημαίνει ότι παρανοώντας το πρόβλημα, οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ευθύνονται για την ανεργία- ρεκόρ και τα χαμηλά ποσοστά ανάπτυξης της ΕΕ.