Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΚΥΛΟΥ

Το πρώτο κούρεμα ενός σκύλου

Το πρώτο κούρεμα ενός σκύλου (1)
Η οργάνωση για την Προστασία των Ζώων (SPA) στο Quebec, έπρεπε να καθαρίσει έναν αδέσποτο σκύλο που ήταν πάρα πολύ βρώμικος. Το τρίχωμα του άτυχου ζώου ήταν τόσο μεγάλο και το σκυλί φαινόταν διπλάσιο σε μέγεθος, ενώ μετά το κούρεμα μοιάζει πραγματικά αγνώριστο. Καλή δουλειά!

Το πρώτο κούρεμα ενός σκύλου (2)
Το πρώτο κούρεμα ενός σκύλου (3)
Το πρώτο κούρεμα ενός σκύλου (4)
Το πρώτο κούρεμα ενός σκύλου (5)
Το πρώτο κούρεμα ενός σκύλου (6)
Το πρώτο κούρεμα ενός σκύλου (7)
Το πρώτο κούρεμα ενός σκύλου (8)
Το πρώτο κούρεμα ενός σκύλου (10)
Το πρώτο κούρεμα ενός σκύλου (9)


Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/

ΣΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ

02 Δεκεμβρίου 2011

Υπάρχουν ορισμένες φωτογραφίες που κοιτάζοντας τις ο θεατής, θα ορκίζονταν ότι είναι βγαλμένες από το γνωστό πρόγραμμα επεξεργασίας Photoshop.
Στην εποχή που η αλλοίωση και η παραποίηση μίας εικόνας είναι εφικτή μόνο με μερικά «κλικ» που ο καθένας μπορεί να κάνει στον προσωπικό του υπολογιστή, η φωτογραφία κάθε άλλο παρά μπορεί να αποτελέσει αδιάψευστο μάρτυρα ότι όντος αυτό που απεικονίζει, πράγματι συνέβη.
Ωστόσο, έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί εικόνες που αν και εύκολα μπορείς κανείς να υποθέσει ότι είναι παραποιημένες, στην πραγματικότητα είναι πέρα για πέρα αληθινές και ο φωτογράφος είχε απλά την τύχη να βρεθεί την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο.
Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα τέτοιων φωτογραφιών που αν και φαίνονται προϊόν μοντάζ ή δείχνουν «περίεργες», είναι αληθινές.
Κι όμως, είναι πραγματικές... (1)
Στη ρετρό αυτή φωτογραφία απεικονίζεται ένα κοριτσάκι να ιππεύει έναν αλιγάτορα και αν και η προέλευση της δεν είναι γνωστή, δεν έχει αμφισβητηθεί η γνησιότητα της.
Κι όμως, είναι πραγματικές... (2)
Ο υδροβιολόγος Trey Snow ερευνούσε μαζί με την ομάδα του μία περίεργη συμπεριφορά λευκών καρχαριών οι οποίοι κολυμπούσαν κοντά στις ακτές. Κάποια στιγμή, ενώ βρισκόταν με ένα πλεούμενο, ένας καρχαρίας τον πλησίασε. Ο φωτογράφος άγριας φύσης Thomas Peschak που βρισκόταν στο σημείο με ένα άλλο πλεούμενο κατάφερε και απαθανάτισε τη στιγμή.
Κι όμως, είναι πραγματικές... (3)
Ένας από τους πιο διάσημους ισπανούς ταυρομάχους, ο Julio Aparicio, τραυματίστηκε σοβαρά το 2010 όταν το κέρατο ενός ταύρου διαπέρασε το λαιμό του και βγήκε από το στόμα του. Ο ταύρος γρήγορα σκοτώθηκε από άλλους ταυρομάχους, ενώ ο Aparicio αν και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, τελικά επέζησε έπειτα από χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.
Κι όμως, είναι πραγματικές... (4)
Το νησί σε σχήμα καρδιάς που βρίσκεται στην Κροατία, έγινε ευρύτερα γνωστό χάρη στο Google Earth. Ονομάζεται Galesnjak αν και πλέον πολλοί το αποκαλούνε «Νησί της Αγάπης», καθώς, αν και είναι ιδιωτικό, έχει γίνει πόλος έλξης ερωτευμένων ζευγαριών που θέλουν να ταξιδέψουν μέχρι εκεί.
Κι όμως, είναι πραγματικές... (5)
Το ουγγρικό τσοπανόσκυλο πηδάει πάνω από εμπόδιο κατά τη διάρκεια επίδειξης σκύλων στο Dortmund.
Κι όμως, είναι πραγματικές... (6)
Κορίτσια μικρής ηλικίας και μελλοντικές μπαλαρίνες, πηδούν σε πλήρη συγχρονισμό.
Κι όμως, είναι πραγματικές... (7)
Η Cathie Jung λάτρευε τα ρούχα της Βικτωριανής περιόδου και βάλθηκε να αποκτήσει όσο το δυνατόν μικρότερη μέση γίνεται. Μόνο με τη χρήση κορσέ και χωρίς επεμβάσεις, κατάφερε η περιφέρεια της μέσης της να φτάσει τα 38 εκατοστά, και να κατακτήσει ρεκόρ Γκίνες!
Κι όμως, είναι πραγματικές... (8)
Ο φωτογράφος απαθανάτισε το μοντέλο του, την στιγμή που πηδούσε πάνω στο κρεβάτι.
Κι όμως, είναι πραγματικές... (9)
Η μικρή αυτή βραχονησίδα βρίσκεται στη λίμνη Χάρον των ΗΠΑ.
Κι όμως, είναι πραγματικές... (10)
Η σειρά του National Geographic «How Hard Can it Be?» («Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;») εμπνεόμενη από την ταινία «Up», κατασκεύασε ένα μικρό σπίτι 16 τ.μ. και χρησιμοποιώντας 300 μπαλόνια φουσκωμένα με ήλιο, μπόρεσε να το σηκώσει στον αέρα!

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Νύχτα το πήραν.....και όποιον πάρει ο χάρος!


Τεράστιο κύκλωμα έκδοσης πλαστών διπλωμάτων οδήγησης αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Πάνω από 100 συλλήψεις

Περισσότερα από 100 πολίτες διαφορετικών επαγγελμάτων, εμπλέκονται σε κύκλωμα το οποίο δρούσε στη Θεσσαλονίκη και εφοδίαζε με πλαστές άδειες οδήγησης.
Το κύκλωμα ξεσκέπασε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛΑΣ και σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ιδιοκτητών σχολών οδήγησης, γιατρών, υπαλλήλων στην υπηρεσία συγκοινωνιών, και άλλων, ενώ, όπως ανακοινώθηκε, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι οδηγοί "αγόραζαν" τα διπλώματα πληρώνοντας από 200 έως και 3.300 ευρώ, για το καθένα, ανάλογα με την περίσταση.
Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όλα ξεκίνησαν από έναν φάκελο υποψήφιου οδηγού, στον οποίον έγινε έλεγχος.
Διαπιστώθηκε πως είχε καταχωρηθεί ως επιτυχών, χωρίς να πάρει μέρος στις εξετάσεις.
Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες στα αρχεία της διεύθυνσης συγκοινωνιών οπότε και αποκαλύφθηκε ότι είχαν εξαφανιστεί συνολικά 102 φάκελοι, ενώ άλλα 86 άτομα είχαν εξασφαλίσει παράνομα διπλώματα οδήγησης, χωρίς εξετάσεις, ενώ ορισμένοι είχαν απορριφθεί.
Στην υπόθεση εμπλέκονται επτά ιδιοκτήτες και δύο υπάλληλοι σχολών οδηγών, δύο γιατροί, τρεις υπάλληλοι της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών ανατολικής Θεσσαλονίκης, (ο ένας έχει συνταξιοδοτηθεί), καθώς επίσης και ένας εστιάτορας, ο οποίος φέρεται να ήταν ο μεσάζοντας.
Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες, για πιθανή εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση, ενώ οι 101, συνολικά, εμπλεκόμενοι, κατηγορούνται για σωρεία αδικημάτων, μεταξύ των οποίων υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, πλαστογραφία, απάτη, χορήγηση ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων, κ.λπ.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Έκλεισε η εφημερίδα του πεθερού του Βενιζέλου


Η τελευταία καθημερινή εφημερίδα της Μακεδονίας

Και τον πεθερό του κατέστρεψε ο αθεόφοβος!

Φτωχότερη η ενημέρωση της Βόρειας Ελλάδας. Μετά τις καθημερινές εφημερίδες Μακεδονία και Θεσσαλονίκη, άλλη μια εφημερίδα βάζει λουκέτο στο καθημερινό της φύλλο. Ο λόγος για τον «Αγγελιοφόρο», μια από τις ιστορικές εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, όπου με το κλείσιμό του, κλείνει και η καθημερινή ενημέρωση της Μακεδονίας.

Πλέον θα κυκλοφορεί μόνο η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας, έπειτα από σχετική απόφαση του Δ.Σ. και σύμφωνα με τις αποφάσεις που κοινοποιήθηκαν στην Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης, η οποία συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη για το ζήτημα.

Ο εκδότης του Αγγελιοφόρου, Α. Μπακατσέλος, έπειτα από την προτροπή των κ.κ. Μπόμπολα και Ψυχάρη, έστειλε επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ, στην οποία αναφέρει ότι αποφάσισε να αναστείλλει την καθημερινή έκδοση και να διατηρήσει την έκδοση μόνο του Κυριακάτικου φύλλου. Επίσης, έκανε γνωστό πως αποφάσισε να αναστείλει την έκδοση και περιοδικών του συγκροτήματος. Στην επιστολή αναφέρει επίσης, ότι αποφάσισε να προχωρήσει στην απόλυση συνολικά 55 εργαζομένων. Από αυτούς οι 32 είναι δημοσιογράφοι, οι 17 διοικητικοί υπάλληλοι και οι 7 τεχνικοί.

Την Δευτέρα, το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ θα συναντηθεί με τον κ. Μπακατσέλο, προκειμένου να επί του θέματος.