Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ FINOS FILM

Ταξίδι στη Χρυσή Εποχή του ελληνικού κινηματογράφου

 
Ταξίδι στη Χρυσή Εποχή του ελληνικού κινηματογράφου
 

Διαθέσιμη στο διαδίκτυο η ψηφιακή βιβλιοθήκη της Finos Film

Το θρυλικό σήμα της Finos Film ζωντανεύει και πάλι και έρχεται πιο κοντά από ποτέ. Στο νέο ιστότοπο της FF σηματοδοτείται η αρχή μιας νέας εποχής και ξεδιπλώνονται όλες οι ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου μαζί με σπάνιο φωτογραφικό υλικό που πλέον είναι διαθέσιμο στο finosfilm.com.
 


Παράλληλα, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 40 χρόνια, το κοινό έχει τη δυνατότητα να ανοίξει διάλογο με την Finos Film μέσα από τις επίσημες σελίδες της στο Facebook και στο Twitter, οι οποίες ανανεώνονται τακτικά με αγαπημένο υλικό που ξεχειλίζει Ελλάδα από την εποχή της αθωότητας.
 

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ

Σε «αυτο-απόλυση» οδηγούνται εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα

 
Σε «αυτο-απόλυση» οδηγούνται εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα
 

Τοποθετούνται σε θέσεις μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους


Σε αυτοαπόλυση αναμένεται να οδηγηθούν εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα αν και έχουν τοποθετηθεί σε νέες θέσεις, καθώς σύμφωνα με την ΟΛΤΕΕ πολλοί εξ αυτών αναγκάζονται να μετακινηθούν σε περιοχές μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.

Σε δελτίο Τύπου της η ΟΛΤΕΕ παραθέτει μια σειρά παραδειγμάτων που αποδεικνύουν ότι η «τακτοποίηση» ορισμένων εκπαιδευτικών, μόνο ως τέτοια δεν μπορεί να νοηθεί:

- Εκπαιδευτικός ΠΕ 18.33 Βρεφονηπιοκόμος της Δ/νσης Κοζάνης καταλαμβάνει θέση στο Δήμο Λέρου.
 

ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Είναι ΤΡΕΛΟΣ! Τι κάνει ένας Ιταλός με ένα αναψυκτικό , μέντος , νουτέλα και... ένα προφυλακτικό;;;;

Είναι ΤΡΕΛΟΣ! Τι κάνει ένας Ιταλός με ένα αναψυκτικό , μέντος , νουτέλα και... ένα προφυλακτικό;;;;
 
 
Δείτε το βίντεο και θα μάθετε

ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ

 Δείτε πως εξαπλώθηκε το ΤΣΟΥΝΑΜΙ σε όλο τον Ειρηνικό Ωκεανό μετά τον σεισμό στη Χιλή!!!

Το video που ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ! Δείτε πως εξαπλώθηκε το ΤΣΟΥΝΑΜΙ σε όλο τον Ειρηνικό Ωκεανό μετά τον σεισμό στη Χιλή!!!
 
Eνα time lapse βίντεο του κέντρου προειδοποιήσεων τσουνάμι του Ινδικού Ωκεανού, δείχνει πώς τα κύματα που δημιουργήθηκαν από το σεισμό των 8,2 Ρίχτερ, που σημειώθηκε την Πρωταπριλιά στη Χιλή, μεταδίδονταν επί 30 ώρες στον Ινδικό Ωκεανό.
 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Εικόνες ΤΡΟΜΟΥ στη Χιλή μετά τον ΦΟΝΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ!!! Η χώρα στο έλεος της φύσης (PHOTOS)
4 - 4 - 14

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ! Εικόνες ΤΡΟΜΟΥ στη Χιλή μετά τον ΦΟΝΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ!!! Η χώρα στο έλεος της φύσης (PHOTOS)
 
Φωτογραφίες που... κόβουν την ανάσα αποτυπώνουν τις τραγικές στιγμές που ζουν τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι της Χιλής, μετά τον φονικό σεισμό των 8,2 Ρίχτερ που άφησε στο τρομακρτικό του πέρασμα έξι νεκρούς.
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους, νοσοκομεία εκκενώθηκαν και ο Εγκέλαδος δε λέει να σταματήσει να «χορεύει» από τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας).
Μετά τον σεισμό-τέρας των 8,2 Ρίχτερ, 7,8 Ρίχτερ «χτύπησαν» ξανά την πληγωμένη Χιλή σήμερα στις 05:43 (ώρα Ελλάδας) ωστόσο αυτή τη φορά δεν σημειώθηκαν ζημιές και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.
Ο τρόμος που έχει κυριεύσει τους κατοίκους της Χιλής αποτυπώνεται στα τραγικά στιγμιότυπα που προκαλούν σοκ! Βάρκες... βγήκαν στη στεριά, δρόμοι κόπηκαν στα δύο, γέφυρες κατέρρευσαν και δεκάδες αυτοκίνητα έπεσαν στο κενό.
Δείτε τις φωτογραφίες που συλλέξαμε μία προς μία...

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ

ΤΟΣΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ: Δείτε πόσα παίρνουν οι Έλληνες μεγαλοτραπεζίτες!

ΤΟΣΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ: Δείτε πόσα παίρνουν οι Έλληνες μεγαλοτραπεζίτες!
 
Τα ενημερωτικά δελτία των πρόσφατων αυξήσεων κεφαλαίου αποκαλύπτουν και τους καθαρούς μισθούς που λαμβάνουν οι διοικήσεις των τραπεζών Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς.
 
Ο πρόεδρος της Alpha Bank κ. Ιωάννης Κωστόπουλος 240 χιλιάδες ευρώ, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Δημήτρης Μαντζούνης 213 χιλιάδες ευρώ και οι σύμβουλοι & γενικοί διευθυντές κ.κ Αρ. Θεοδωρίδης 207 χιλιάδες ευρώ, Σπύρος Φιλάρετος 206 χιλιάδες ευρώ, Γιώργος Αρώνης 208 χιλιάδες ευρώ.
 
Αντίστοιχα στην Τράπεζα Πειραιώς ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Σάλλας λαμβάνει 174 χιλιάδες ευρώ, οι διευθύνοντες σύμβουλοι κ.κ. Σταύρος Λεκκάκος, Άνθιμος Θωμόπουλος 164 χιλιάδες ευρώ και 155 χιλιάδες αντίστοιχα.
 
 
πηγή: protothema.gr