Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011


Φεστιβάλ γλυπτών από καρπούζι!!

Φεστιβάλ γλυπτών από καρπούζι; Ναι υπάρχει, και είναι και εντυπωσιακότατο αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες. Διοργανώνεται κάθε χρόνο, από το 2006 όταν και πρωτοξεκίνησε, στην πόλη Melounovy στην Τσεχία.

Τις ημέρες του φεστιβάλ οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες σκαλίσματος και δημιουργίας γλυπτών από καρπούζι από όλο τον κόσμο, ταξιδεύουν στην Τσεχία για να δείξουν το ταλέντο τους στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους..
Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια




Εκπληκτικά γλυπτά από καρπούζια


ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ--ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Τι είναι τα chemtrails;

Προς τον φιλο που απαντησε εδω --> http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_5286.html
Φιλε μου αν κάτσεις και διαβάσεις τα λιγα λογια που θα σου γραψω ελπιζω να αλλάξεις γνωμη. Όχι 100% αλλα εστω να αλλάξεις τον τροπο σκέψης σου και να δεις τα πραγματα και απο την απέναντι πλευρα της όχθης του ποταμου.
 Τα Chemtrails ή αλλιώς χημικές ουρές είναι αγγλική λέξη που παράγεται από τα συνθετικά Chemical Trails και χρησιμοποιείται πλέον διεθνώς για να περιγράψει τις επίμονες ουρές ψεκασμού χημικών στοιχείων, όπως μικροσωματιδίων αλουμινίου και αλάτων βαρίου, από υνήθως λευκά και χωρίς διακριτικά- αεροπλάνα σε μεγάλο ύψος, οι οποίες δεν διαλύονται όπως οι κλασικές γραμμές συμπύκνωσης υδρατμών από τα καυσαέρια αεροπλάνων (contrails) μετά από μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά, αλλά αντίθετα απλώνονται σχηματίζοντας επίπεδα τεχνητά νέφη που μπορεί να καλύπτουν ολ! όκληρο τον ουρανό μίας περιοχής. Συνήθως είναι λευκές, αλλά έχουν παρατηρηθεί και κοκκινωπές ή μαύρες γραμμές chemtrail. Σύνηθες στη διαδικασία φαινόμενο είναι η επίμονη διέλευση αεροπλάνων, ακόμη και από περιοχές που δεν ανήκουν στους «κλασικούς» διαδρόμους εναέριας κυκλοφορίας, και ο σχηματισμός παράλληλων, χιαστί ή κυκλικών σχηματισμών από λευκές χημικές ουρές πολλών χιλιομέτρων. Πολλές φορές η επιχείρηση ψεκασμού γίνεται αντιληπτή μόνο από την περίεργη «ψευτο-ομίχλη» που καλύπτει τον ουρανό και τον ήλιο, επειδή ο ψεκασμός έλαβε χώρα σε στιγμή που τα αεροσκάφη δεν μπορούσαν να γίνουν αντιληπτά, όπως π.χ. κατά τη διάρκεια της νύχτας ή συννεφιάς.Η επιχείρηση chemtrails, θεωρείται, πως ακολουθεί την πατέντα Welsbach του Edward Teller, η οποία παρουσιάστηκε ακόμη και στο IPCC (Διακυβερνητικό Πάνελ Κλιματικών Αλλαγών)ως μέθοδος της Γεωμηχανικής, με σκοπό τη δημιουργία πλανητικής ηλιακής ασπίδας, Shield, ώστε να μειωθεί η ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας που εισέρχεται στη Γη.

4.1 Διαφορές με contrails
Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το παρατηρούμενο φαινόμενο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγχέεται με τις κανονικές εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεριωθουμένων αεροσκαφών.Οι υδρατμοί αυτοί, σε κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας (-60 βαθμούς Κελσίου ή και χαμηλότερα) αλλά και υγρασίας της ατμόσφαιρας, ψύχονται ακαριαία την στιγμή που έρχονται σε επαφή με τον παγωμένο αέρα δημιουργώντας μικρού μήκους, λεπτές, λευκές γραμμές (παγωμένοι λευκοί μικροκρύσταλλοι). Αυτές οι γραμμές διαλύονται σύντομα συνήθως εντός δευτερολέπτων ή το πολύ σε διάστημα ολίγων λεπτών, χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος από το διερχόμενο αεροσκάφος.Όμως στην περίπτωση των παρατηρηθέντων αεροψεκασμών, οι μεγάλου μήκους και πυκνές γραμμές όχι μόνο δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται δημιουργώντας λεπτά, τεχνητά νέφη τα οποία μπορούν να καλύψουν μία ολόκληρη περιοχή. Τα νέφη αυτά με την σειρά τους επηρεάζουν ή και μεταβάλλουν δραστικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην συγκεκριμένη περιοχή.Και συνήθως προκαλούν φαινόμενα όπως «χημικά ουράνια τόξα»(chembows) ή περίεργους δακτυλίους γύρω από το φεγγάρι ή τον ήλιο, εξ’αιτίας της αντανάκλασης του φωτός πάνω στα μεταλλικά σωματίδια.Επίσης τα chemtrails σβήνουν και επανεκινούν τις μηχανές τους.Πρόκειται λοιπόν,κατά την εκτίμηση ειδικών επιστημόνων και ερευνητών, για αεροψεκασμούς της ατμόσφαιρας με υδρόφιλες χημικές ουσίες οι οποίες απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία δημιουργώντας τις αιωρούμενες, πυκνές γραμμές διαφόρων σχημάτων και τα τεχνητά νέφη.

5. Σκοπός των chemtrails
Η ιδέα: ο ψεκασμός μίας μίξης αλουμινίου στη στρατόσφαιρα, θα μας σώσει από την Καταστροφή του Κλίματος.
Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει και στην Αμερική, ψεκάζουν συστηματικά κάποια είδη ψυχοφαρμάκων ώστε όλοι οι κάτοικοι να μην αντιδρούν στις εξωφρενικές ενέργειες των κρατούντων τα ηνία των κρατών. Οι καταγγελίες έχουν γίνει στο διαδίκτυο. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι κυβερνήσεις διαφόρων κρατών προβαίνουν σε εξωφρενικές ενέργειες και οι λαοί παθητικά δέχονται χωρίς καν να ερωτηθούν και βεβαίως χωρίς να διαμαρτυρηθούν. Επίσημη παραδοχή ή καταγγελία δεν έχει γίνει. Καταγγέλθηκε επίσης ότι ψεκάζονται ιοί για να κρατούν τους πληθυσμούς σε διαρκή καταστολή, καθώς και εμβόλια για να δουν το χρόνο αντίδρασης του ανθρώπινου οργανισμού σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας με βιολογικά όπλα ή στην περίπτωση βιολογικού πολέμου. Τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει γίνει επισήμως αποδεκτό.Ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου σε μικρές ίνες καθως και άλλων μετάλλων αλλάζοντας το πάνω μέρος της τροπόσφαιρας και κάνοντάς το κατάλληλο για ευκολότερη ηλέκτριση και ιονισμό, κατάλληλο δηλαδή να δεχθεί την ενέργεια που μπορεί να στείλει το δίκτυ! ο HAARP, ώστε να εκπέμψει τα μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα (ELF) προς το έδαφος.Οι αεροψεκασμοί γίνονται απ' ευθείας με ιπτάμενα τάνκερ ή μέσω των καυσίμων των αεροπλάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες το καύσιμο JP 8 περιέχει τα παραπάνω οξείδια, που δεν καίγονται και φεύγουν στην ατμόσφαιρα με τα καυσαέρια απο τις εξατμίσεις των αεροπλάνων.

Ποιοι θέλουν να μας δηλητηριάσουν και γιατί;
Εύλογο είναι το για ποιο λόγο γίνονται οι ψεκασμοί και ποιοι τους πραγματοποιούν. Τα σενάρια που έχουν επικρατήσει να ακούγονται είναι πάμπολλα, ωστόσο επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το θέμα, επικεντρώθηκαν σε τρία:
• Πρώτο σενάριο είναι ο έλεγχος του καιρού. Από στοιχεία που έχουν διαρρεύσει και έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα έντυπα στις Η.Π.Α. συνάγεται ότι η αμερικανική πολεμική αεροπορία έχει αναμειχθεί σε μεγάλο βαθμό στις τεχνικές ελέγχου του καιρού. Η πρόθεση αυτή των Η.Π.Α. δεν είναι καινούργια. Υπήρξε μια πρώτη εισήγηση το 1977 από τον Έντουαρντ Τέλερ, «πατέρα» της βόμβας υδρογόνου και της αντιπυραυλικής ασπίδας των Η.Π.Α.,επιστήμονα που είχε σε ιδιαίτερη υπόληψη ο κατοπινός πρόεδρος της Αμερικής, Ρόναλντ Ρέιγκαν.
• Μαζικοί εμβολιασμοί. Υποτίθεται ότι οι κυβερνήσεις με τους ψεκασμούς προβαίνουν σε μαζικούς εμβολιασμούς για να προστατέψουν τον κόσμο από ασθένειες που ίσως προκληθούν από ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα βιολογικού πολέμου. Αν είναι έτσι όμως, για ποιο λόγο οι άνθρωποι νοιώθουν δυσάρεστα και έχουν προβλήματα υγείας, μετά τους ψεκασμούς.
• Ο έλεγχος των φυσικών φαινομένων (π.χ. σεισμοί, πλημμύρες, ανεμοστρόβιλοι κ.α.) σε συνδυασμό με το πρόγραμμα H.A.A.R.P.

7. Επιπτώσεις στον άνθρωπο
7.1 Επιπτώσεις και συμπτώματα
Όλες αυτές οι ουσίες που ψεκάζονται καταλήγουν κάποια στιγμή σε χαμηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Εκεί άλλες έρχονται άμεσα σε επαφή με το δέρμα ή εισπνέονται και άλλες καταλήγουν στο έδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα, οπότε μπαίνουν στην τροφική αλυσίδα.Οι επιπτώσεις αυτών των υλικών στην υγεία, αλλά και το περιβάλλον είναι τραγικές. Μολύνουν τον αέρα, τη γη, το νερό και τους οργανισμούς ολόκληρης της τροφικής αλυσίδας.
Σύμφωνα με ιατρικά δεδομένα το αλουμίνιο και το βάριο είναι επικίνδυνα τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό και συνδέονται με την εμφάνιση καρκίνου. Τα τοξικά και καρκινογόνα αυτά μεταλλικά σωματίδια περνούν άμεσα στον ανθρώπινο οργανισμό με την αναπνοή και προσβάλουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Το βάριο δεν αποβάλλεται από τον οργανισμό, αλλά συγκεντρώνεται συνήθως στις αρθρώσεις και τους μύες και σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το θάνατο. Το δε αλουμίνιο, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ιατρικές έρευνες, συνδέεται με την εμφάνιση της νόσου Αλτσχάϊμερ. Εικάζεται μάλιστα πως η ραγδαία άνοδος της νόσου Αλτσχάϊμερ, συνδέεται άμεσα με της παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρήσεις ψεκασμών.
Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο σε ευρεία χρήση, που γίνεται και στα μαγειρικά σκεύη,όταν υπερβαίνει το φυσιολογικό του επίπεδο στο αίμα, γίνεται τοξικό, δημιουργεί πολλα προβλήματα στο σώμα του ανθρώπου και των ζώων. Οι ασθένειες που προκαλούνται απο την τοξίνωση με αλουμίνιο μπορεί να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό, ενώ έχει επιπτώσεις και στην εντερική δραστηριότητα. Επίσης έχει σχέση με το φούσκωμα, τους κολικούς, την ξηροδερμία, πόνους στα οστά, πρόωρη οστεοπόρωση και έντονους πονοκεφάλους.Η αύξηση της ασθένειας του Αλτσχάιμερ, ο υποπαραθυρεοδισμός,η αναιμία, η νεφρική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση,η ασθένεια Πάρκισον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια, σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα.
Παράλληλα οι ίνες πολυμερών υλικών που ψεκάζονται, οι οποίες λειτουργούν σαν ένας τεράστιος ιστός αράχνης, ώστε να συγκρατούν για μεγαλύτερο χρόνο τα μεταλλικά σωματίδια στον ουρανό,συμπαρασύρουν κατά την πτώση τους μαζί με τα μικροσωματίδια μετάλλων και οτιδήποτε βρίσκεται στην εμβέλεια τους, όπως τους μικροοργανισμούς που ζουν στη Στρατόσφαιρα. Τόσο ο ανθρώπινος οργανισμός, όσο και όλοι οι άλλοι οργανισμοί που ζουν στην επιφάνεια της Γης, δεν είναι προετοιμασμένοι να καταπολεμήσουν ιούς, βακίλους και βακτηρίδια της ανώτερης ατμό! σφαιρας. Τα νανοβακτηρίδια συγκεκριμένα, «είναι μορφές νάνων βακτηριδίων,που έχουν το ένα χιλιοστό του όγκου ενός φυσιολογικού βακτηριδίου και είναι αναπτυγμένα σε πολύ μεγαλύτερους σχηματισμούς.
Στην περιοχή Οντάριο του Καναδά, και ιδιαίτερα γύρω από την πόλη Espanola, όπου ξεκίνησαν οι ψεκασμοί το 1998, οι κάτοικοι υπέφεραν από έντονους πονοκεφάλους, πόνους στις αρθρώσεις και τους μύες, ζαλάδες, έντονες κρίσεις άσθματος, φλεγμονές των ματιών(επιπεφυκίτηδες), αλλεργικά συμπτώματα, απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης και συμπτώματα όμοια με αυτά της γρίπης, αλλά δίχως πυρετό. Οι αναλύσεις βρόχινου νερού στην περιοχή έδειξαν υπολείμματα αλουμινίου επτά φορές πάνω από τα επιτρεπτά όρια.Τα ίδια συμπτώματα εμφανίζονται πλέον σε όλες τις περι! οχές της υφηλίου, όπου διενεργούνται οι επιχειρήσεις chemtrails.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΥΓ: "Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα"

FORMOYLA 1

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Μεγαλώνει το σερί του Vettel

Για μια ακόμη φορά, ο Sebastian Vettel πήρε την pole position κάνοντας χρόνο 1:33.706, που ήταν 7 ολόκληρα δέκατα καλύτερος από τον δεύτερο, Jenson Button, που έκανε χρόνο 1:34.421.


Προβλήματα με το KERS του Webber τον έφεραν στην 18η θέση (!) Έκπληξη με τον di Resta και τις δύο Toro Rosso που πέρασαν στο Q3. Δέκατος ο Petrov χωρίς να πάρει χρόνο στο Q3, λόγω προβλημάτων στο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Ο καταρράκτης της φωτιάς

Ο καταρράκτης Horsetail, βρίσκεται στο Yosemite National Park στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.
Είναι εποχιακός και ρέει μόνο το χειμώνα αλλά και τους πρώτους μήνες της Άνοιξης.Το εντυπωσιακό με τον συγκεκριμένο καταρράκτη είναι ότι υπάρχουν μερικές ημέρες κάθε Φεβρουάριο, όπου τα νερά από μακρυά φαίνονται σαν λάβα.