Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ


Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012


Τράτζικ: κόψανε μισθούς και συντάξεις για να πληρώσουν επιθετικό ομόλογο!!!

Είναι τραγικό! Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο! 
Να διαπραγματεύονται επί ώρες Σαμαράς, Βενιζέλος και Παπαδήμος, πριν λίγους μήνες, για το που θα βρεθούν 400 μύρια ευρώ για να μην κοπούν κι άλλο οι συντάξεις των Ελλήνων στο δεύτερο μνημόνιο και μέσα σε μια νύχτα, την ώρα της ακυβερνησίας, να πληρώνει η καταχρεωμένη Ελλαδίτσα, επιθετικό ομόλογο τοκογλυφικού οργανισμού, αξίας 450 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Ένα ομόλογο που ΔΕΝ μπήκε στο PSI, δεν κουρεύτηκε δηλαδή, το πληρώσαμε σαν...

ξέρετε σαν τι!!!

Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν; Με ποια λογική πληρώσαμε 450 εκ. ευρώ σε κάποιους που μας είχαν δανείσει 80; Με ποια λογική και ποιανού απόφαση; 

Από TaXalia

ΦΕΥΓΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Σκάνδαλο Λ.Παπαδήμου: 1 μέρα πριν φύγει υπέγραψε τα 18 δισ. ευρώ στους τραπεζίτες! ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΜΑΤΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!



Mπορεί να έγιναν εκλογές, μπορεί να ανατράπηκε η κυβέρνηση Παπαδήμου από την λαϊκή ψήφο (απομένει βέβαια η νέα εκλογική διαδικασία για να σφραγιστεί η "αποκόλληση" του συνόλου της κυβέρνησης των τραπεζιτών από την εξουσία), αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον αποχωρούντα πρωθυπουργό τη τελευταία του υπογραφή να την βάλει προκειμένου να υλοποιήσει τον μοναδικό σκοπό για τον οποίο τον έκαναν πρωθυπουργό: 

Να δώσει τα πρώτα 18 δισ. ευρώ στις τράπεζες εν μέσω ανυπαρξίας κυβέρνησης και εν μέσω νέας προεκλογικής περιόδου! 
Τα οποία 18 δισ. ευρώ δεν προέρχονται από πουθενά αλλού, πέρα από τα δανεικά που πήρε ο ελληνικός λαός (ή μάλλον τον ανάγκασαν να τα πάρει, στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης που υπέγραψαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ).

ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 82 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΌ 250.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

16 Μαϊου 2012, 20:09
αθηνα, αναδρομικα, κριση, δημοσιο
« ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 82 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΌ 250.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ »
 
ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο... ΑΚΗΣ! -Οι βουλευτές δεν ζητούν μόνο να τους καταβάλλει τα αναδρομικά το Δημόσιο, αλλά και από δέκα χιλιάδες ευρώ για... ηθική βλάβη. Τι κι αν υπάρχει κρίση; Τι κι αν η χώρα ακόμα κινδυνεύει με χρεοκοπία; Τι κι αν η συντριπτική πλειοψηφία βιώνει περικοπές που τους στέλνουν στη φτώχεια; Τι κι αν, όταν αποκαλύφθηκε τους "έκραξαν"; Αυτοί, επιμένουν.
Ο λόγος για 82 νυν και πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων της χώρας, οι οποίοι συνεχίζουν να διεκδικούν αναδρομικά από το ελληνικό Δημόσιο τουλάχιστον 250.000 έκαστος. Αρχικά, ζητούσε αναδρομικά σχεδόν η... μισή Βουλή, όμως ύστερα από τις αντιδράσεις, πολλοί αποποιήθηκαν του δικαιώματός τους (;) να εισπράξουν αναδρομικά. Σε αυτούς που επιμένουν πάντως στις προσφυγές, ανήκουν ηχηρά ονόματα της πολιτικής σκηνής που ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος (αλήθεια, τα δικαιούται, τώρα που είναι στη φυλακή;) ή ο Τάσος Μαντέλης, πολιτικοί που είπαν όχι στο Μνημόνιο όπως ο Θεόφιλος Λεονταρίδης και ο Παναγιώτης Μελάς, αλλά και βουλευτές που το υπερψήφισαν, μέχρι και... πρώην υπουργοί Οικονομικών! Σήμερα, η iTabloid, αποκαλύπτει όλα τα ονόματα όσων τα διεκδικούν. Ποιοι είναι Από τους 82 νυν και πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές που διεκδικούν αναδρομικά οι 44 πρόσκεινται στη Ν.Δ. και οι υπόλοιποι 38 στο ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, οι γαλάζιοι βουλευτές είναι : Νικ. Αγγελόπουλος, Παν. Αδρακτάς, Θεοδ. Αναγνωστόπουλος, Απ. Ανδρεουλάκος, Ιωαν. Βαληνάκης, Σταυρ. Δαϊλάκης, Γεωργ. Δεικτάκης, Θεοφ. Δημοσχάκης, Πέτρ. Δούκας, Ελεύθ. Ζαγορίτης, Σοφία Καλαντζάκου, Ηλ. Καλλιώρας, Γεώργ. Καλός, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Αναστ. Καραμάριος, Αντ. Καρπούζας, Θεόδ. Κασίμης, Νικ. Κατσαρός, Θεόδ. Κατσίκης, Ιωάν. Κοσμίδης, Θεόφ. Λεονταρίδης, Λεων. Λυμπερακίδης, Αρια Μανούσου-Μπινοπούλου, Πέτρ. Μαντούβαλος, Παν. Μελάς, Νικ. Νικολόπουλος, Γεώργ. Ορφανός, Βασ. Παππάς, Αριστ. Παυλίδης, Αδάμ Ρεγκούζας, Γεώργ. Σαλαγκούδης, Δημ. Σαμπαζιώτης, Σπ. Σπηλιωτόπουλος, Αριστ. Σταθάκης, Πέτρ. Τατούλης, Ιορδ. Τζαμτζής, Νικ. Τσιαρτσιώνης, Αριστ. Τσιπλάκος, Σάββας Τσιτουρίδης, Γεώργ. Τσούρνος, Παρθένα Φουντουκίδου – Θεοδωρίδου, Χρ. Φώλιας, Ηλ. Φωτιάδης και Ευγέν. Χαϊτίδης. Επίσης, από το ΠΑΣΟΚ έχουν προσφύγει με αγωγές στα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας και διεκδικούν εκατομμύρια από το Δημόσιο οι Αλ. Ακριβάκης, Ιωάν. Ανθόπουλος, Ελένη Ανουσάκη, Παν. Αντωνακόπουλος, Γεωργ. Ανωμερίτης, Μαρία Αρσένη, Ιωαν. Βαθειάς, Ιωάν. Βαίνας, Βασ. Βασιλακάκης, Ηλ. Βλαχόπουλος, Χρ. Βοσνάκης, Δημ. Γεωργακόπουλος, Ιωάν. Γιαννακόπουλος, Μόσχος Γικόνογλου, Γκαλήπ Γκαλήπ, Ιωαν. Θωμόπουλος, Λάμπρος Κανελλόπουλος, Θεόδ. Κατσανέβας,, Ιωάν. Καψής, Θεόδ. Κολιοπάνος, Ευτ. Κοντομάρης, Σωκρ. Κοσμίδης, Θεόδ. Κοτσώνης, Φλώρος Κωνσταντίνου, Εμμ. Λουκάκης, Αναστ. Μαντέλης, Αθαν. Μπάτσος, Φραγκ. Παπαδέλλης, Ηλ. Παπαηλίας, Βασ. Παπανικόλας, Χρ. Σμυρλής – Λιακατάς, Ιωάνν. Σουλαδάκης, Σωτ. Στολίδης, Ιωάνν. Τσακλίδης, Βασ. Τσιλίκας, Αποστ. Τσοχατζόπουλος, Παν. Φωτιάδης και Αναστ. Χωρέμης.
 Ωστόσο, δεν είναι αδύνατο κάποιοι από τους παραπάνω βουλευτές να έχουν καταθέσει τις παραιτήσεις τους στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Αλλά για να παραιτηθούν επίσημα από τα αναδρομικά πρέπει να το καταθέσουν γραπτώς στο Εφετείο. Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση και σωρεία επικριτικών σχολίων δεν είναι ότι οι προαναφερθέντες βουλευτές ζητούν το Δημόσιο να τους καταβάλλει τα αναδρομικά που δικαιούνται (άλλωστε μερικοί είχαν καταθέσει αγωγή το 2009, πριν ξεσπάσει η κρίση και το αν το δικαιούνται, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη), αλλά ότι ζητούν και από δέκα χιλιάδες ευρώ για... ηθική βλάβη! Τι ζητούν Σχεδόν όλοι, οι νυν και πρώην βουλευτές που προσέφυγαν στα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας διεκδικούν από το ελληνικό Δημόσιο αποζημίωση ύψους 10.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστησαν από τη μη αναπροσαρμογή των αποδοχών τους. Αν το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαιώσει τους βουλευτές τότε εκτός από την αποζημίωση των 10.000 ευρώ το ποσό που θα λάβει για τα αναδρομικά ο κάθε βουλευτής ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ ανάλογα με το πόσα χρόνια διετέλεσε βουλευτής και το πόσες αγωγές έχει καταθέσει. Πάντως, η πρώτη εφετειακή απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών ήταν υπέρ του Δημοσίου απορρίπτοντας την προσφυγή του πρώην βουλευτή Σερρών της Ν.Δ., Ευγένιου Χαϊτίδη, ο οποίος διεκδικεί από το ελληνικό Δημόσιο το ποσό των 401.152,82 ευρώ.
 Αντίθετα, η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχει δικαιώσει τους τέως βουλευτές Β. Μπρακατσούλας, Αγ. Αγγελούσης και Καλλιόπη Μπουρδάρα, όμως οι υποθέσεις τους έχουν παραπεμφθεί στο αρμόδιο Τμήμα και μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί η εκδίκασή τους. Επίσης, στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου εκκρεμούν προς εκδίκαση οι αγωγές των κληρονόμων των Γιαν. Σκουλαρίκη, Αντ. Ντετιδάκη, Ε. Ανθόπουλου και Ν. Παπαηλία.
 Οι 47 που αποσύρθηκαν Στην λίστα υπήρχαν ακόμα 47 βουλευτές και ευρωβουλευτές, νυν και πρώην, οι οποίοι, μετά το "κράξιμο", απέσυραν τις διεκδικήσεις τους. Ανάμεσά τους ο Μίκης Θεοδωράκης, η Νόρα Κατσέλη, ο ευρωβουλευτής του ΔΗΚΚΙ, Εμμανουήλ Μπακόπουλος, ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος που ήταν στο ΠΑΣΟΚ και στο ΛΑΟΣ και η οικογένεια του πρώην βουλευτή του Συνασπισμού και αργότερα του ΚΚΕ, Παναγιώτη Κατσώνη. Από τη Ν.Δ., παραιτήθηκαν οι Ζωή Μακρή, Δημ. Γαλαμάτης, Ιωάννης Πλακιωτάκης, Γεωργ. Μουτζουρίδης, Θεοδ. Σολδάτος, Αποστ. Σταύρου, Κων. Τσιπλάκης, Αθαν. Βαρίνος, Ανδρ. Κουτσούμπας, Σταυρογιάννης Νίκος, Γιαν. Μανώλης, Γεωργ. Καλατζής, Μιχ. Λιάπης, Αντ. Φούσας, Χρυσή Καρύδη, Π. Αλιβιζάτος, Ξενοφ. Βεργίνης, Σταυρ. Παπαδόπουλος , Βασ. Κορκολόπουλος, Αναστ. Λιάσκος, Μιχ. Μπεκίρης, ΑθηνάΚόρκα -Κώνστα, Αντ. Μπέζας, Σταυρ. Κελέτσης και Γεωργ. Κωνσταντόπουλος. Ενώ, από το ΠΑΣΟΚ οι εξής 17: Μαρία Ματσούκα, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Γεωργ. Κατηφόρης, Αλ. Βούλγαρης, Μυρσίνη Ζορμπά, Παντ. Τσερτικίδης, Βασ. Κοντογιαννόπουλος, Λεων. Τζανής, Ελισάβετ Παπαζώη, Γεωργ. Δρυς, Στεφ. Μανίκας, Χρ. Θεοδώρου, Αλεξ. Μπαλτάς, Γ. Κίρκος, Γ. Πασχαλίδης, Εμμ. Μαστοράκης και Δημ. Κουλουριάνος.
 http://www.itabloid.gr/?p=2778

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Εισαγγελική έρευνα για τους τραπεζικούς που υπέγραψαν τα δάνεια των κομμάτων!

Εισαγγελική έρευνα για τους τραπεζικούς που υπέγραψαν τα δάνεια των κομμάτων!

16/05/2012
 
Η έρευνα του κ. Πεπόνη ξεκίνησε στα τέλη του 2011 ύστερα
και από σχετική καταγγελία του πρώην βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ελευθέριου Αυγενάκη, αλλά και ύστερα από σχετική αναλυτική κατάθεση του συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου. Η έρευνά του εστιάζεται κυρίως σε πρόσφατες δανειακές συμβάσεις.
Βάσει αυτής ζητήθηκε λίστα των τραπεζικών στελεχών τουλάχιστον τεσσάρων μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας που ενεπλάκησαν στη διαδικασία των δανειοδοτήσεων των πολιτικών κομμάτων, και κυρίως της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, από τον οικονομικό εισαγγελέα, προκειμένου να ξεκινήσει την έρευνα για τις καταγγελίες περί επισφαλών δανειοδοτήσεων των πολιτικών σχηματισμών.
Πρόκειται, σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους, για τουλάχιστον 50-70 στελέχη τεσσάρων μεγάλων τραπεζών της χώρας που δεν αποκλείεται να βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να εξηγήσουν τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για τις πρόσφατες δανειοδοτήσεις κομμάτων, κυρίως της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν εκκρεμείς δανειακές συμβάσεις ύψους περίπου 250 εκατ. ευρώ.
Η δικαστική έρευνα εξετάζει αν τα στελέχη των τραπεζών, κυρίως από τις Επιτροπές Χρηματοδοτήσεων, έχουν διαπράξει το αδίκημα της απιστίας εις βάρος των τραπεζικών ιδρυμάτων τους, εξαιτίας της επισφάλειας αυτών των χρηματοδοτήσεων. Πάντως η λίστα ζητήθηκε με την προοπτική ότι θα είχε επανέλθει η κυβερνητική σταθερότητα στη χώρα, όμως η νέα προκήρυξη εκλογών δεν αποκλείεται να «παγώσει» εκ νέου την έρευνα μέχρι τα μέσα Ιουνίου, οπότε και αναμένεται να τελειώσουν οι εκλογικές διαδικασίες.

Η ΠΙΟ ΚΡΥΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Oymyakon, η πιο κρύα πόλη στον κόσμο...το "Δαχτυλίδι Θανάτου του Στάλιν"

Συνημμένη Εικόνα: oie_15203459F6rdm7ig.jpg



Το Oymyakon είναι μια μικρή πόλη που βρίσκεται στη βορειοανατολική Γιακουτία, στην καρδιά της Σιβηρίας. Εκεί κατοικούν περίπου 500 άνθρωποι, επιλέγοντας να επιβιώσουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς ο υδράργυρος δείχνει σταθερά, όλο το χρόνο, θερμοκρασίες απίστευτα χαμηλές.

Το Oymyakon, θεωρείται ως η πιο κρύα πόλη στον κόσμο. Είναι περικυκλωμένη από μεγάλα βουνά, τα οποία «παγιδεύουν» τον ψυχρό αέρα, που δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί κατά τη διάρκεια της σύντομης μέρας, «μεταμορφώνοντας» το Oymyakon σε μια «πόλη στο ψυγείο» όλες τις εποχές του έτους.

Το τοπίο ωστόσο παραμένει απίθανα εντυπωσιακό, καθώς το πυκνό χιόνι σκεπάζει τα πάντα, ενώ το μόνο χρώμα που γνωρίζουν οι κάτοικοι είναι το… λευκό. «Πού να βρεθεί πράσινο εδώ πάνω», λένε χαρακτηριστικά!

Χαρακτηριστικές και οι παρακάτω εικόνες μίας "παγωμένης ομορφιάς" σε αποχρώσεις του γαλάζιου και του λευκού. Το τοπίο είναι εκπληκτικό, και η φύση έχει από μόνη της φροντίσει γι' αυτό...
 
Δημοσιευμένη  εικόνα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012


Ψευδαίσθηση ή ζωντανή τέχνη; Γυμνά μοντέλα-πίνακες "φοράνε" μόνο χρώμα


Αν κοιτάξουμε προσεκτικά, βλέπουμε πως οι καμπύλες έχουν σάρκα και οστά.


Το γυναικείο σώμα είναι ο καμβάς του Craig Tracy.

Ο ταλαντούχος Αμερικανός καλλιτέχνης Craig Τracy, 44, είναι μαέστρος της ψευδαίσθησης. Ο τρόπος που ζωγραφίζει πάνω στις καμπύλες των γυμνών μοντέλων του είναι τόσο δεξιοτεχνικός, που δεν αρχικά δεν συνειδητοποιούμε την υπέροχη ιδιαιτερότητα των πινάκων του. Αν κοιτάξουμε καλύτερα όμως, καταλαβαίνουμε πως αυτό που ολοκληρώνει τη δουλειά του είναι το σώμα μιας γυναίκας, το οποίο έχει ενσωματώσει στο έργο.   

ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΑΙ

Σημεία στη μέση του πουθενά... για να πάτε τουαλέτα!
Ημερομηνία: 16 Μαΐου 2012
Σημεια στη μεση του πουθενα... για να πατε τουαλετα!
Στην κορυφή ενός βουνού, πάνω σε απότομα βράχια, μέσα στην έρημο ή στο χιόνι, τα ξύλινα «κτίρια» που βλέπετε βρίσκονται σε κάθε περίπτωση και χωρίς καμία υπερβολή στην... άκρη του κόσμου! Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι η χρήση τους, η απάντηση έρχεται λίγο πιο κάτω...
Οι πιο "μοναχικές" τουαλέτες στον κόσμο!
Πρόκειται για βοηθητικά κτίσματα, τουαλέτες ή αποχωρητήρια (ή όπως αλλιώς θέλετε να τα πείτε!), τα οποία βρίσκονται σε σημεία που ούτε θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε! Γιατί η... φυσική μας ανάγκη μπορεί να εκδηλωθεί οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή!
Έτσι οι πιο «μοναχικές» τουαλέτες στον κόσμο αγναντεύουν τα χιονισμένα βουνά, δεσπόζουν στο κέντρο μιας ερήμου ή «σκαρφαλώνουν» σε μια επικίνδυνη πλαγιά, προσφέροντας σπουδαίο έργο σε ορειβάτες, περιπατητές ή φυσιολάτρες, που δεν χρειάζεται να ψάχνουν κάποιο δέντρο ή μερικούς θάμνους για να... κατεβάσουν το παντελόνι τους!
Οι πιο "μοναχικές" τουαλέτες στον κόσμο!
Πέρα από κάθε σκέψη, πάντως, που μπορεί να κάνετε σχετικά με τη «νοσηρή» φαντασία του δημιουργού, η θέα των κτισμάτων κόβει την ανάσα! Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ' αυτού.Όπως και για το γεγονός, βέβαια, ότι η θέση τους μάλλον επιλέχθηκε στο όνομα του... καλού εξαερισμού!
Οι πιο "μοναχικές" τουαλέτες στον κόσμο!

Οι πιο "μοναχικές" τουαλέτες στον κόσμο!

Οι πιο "μοναχικές" τουαλέτες στον κόσμο!

Οι πιο "μοναχικές" τουαλέτες στον κόσμο!

Οι πιο "μοναχικές" τουαλέτες στον κόσμο!

Οι πιο "μοναχικές" τουαλέτες στον κόσμο!

Οι πιο "μοναχικές" τουαλέτες στον κόσμο!

Οι πιο "μοναχικές" τουαλέτες στον κόσμο!

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Ηράκλειο: Αυτοκτονία στο λιμάνι-Τι γράφει στο σημείωμα που άφησε πίσω!


Πανικός στο λιμάνι της πόλης, όταν περαστικοί είδαν πτώμα άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα...

"Συναγερμός" σήμανε, λίγο μετά τις 09.30 το πρωί, στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου, εξαιτίας της ανεύρεσης ενός πτώματος στη θάλασσα, κοντά στο φρούριο του Κούλε.

Αμέσως στήθηκε, από το λιμενικό, επιχείρηση ανάσυρσης του πτώματος από το νερό, σε κοντινή απόσταση από το βόρειο λιμενοβραχίονα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να παραλάβει τη σορό του άνδρα, που υπολογίζεται ηλικίας περίπου 60 ετών. Το πτώμα εντόπισαν περαστικοί που το είδαν να επιπλέει στο νερό. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του λιμενικού που διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν νεκρός

ΕΚΛΟΓΕΣ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

ΤΩΡΑ ορίζουν υπηρεσιακό πρωθυπουργό



Σήμερα θα αποφασισθεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση, πρωθυπουργός και υπουργοί - που θα έχουν ως μοναδική αποστολή, να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές.

Απών από τη σύσκεψη είναι ο γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, που αν και αυτή τη φορά προσκλήθηκε, αρνήθηκε να παραστεί λόγω του αποκλεισμού του από την χθεσινή σύσκεψη.
Πρώτος στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε ο Πάνος Καμμένος, ο μοναδικός από τους πολιτικούς αρχηγούς που έκανε δηλώσεις. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι θα προτείνει τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επιτρατείας, Παναγιώτη Πικραμμένο για τη θέση του πρωθυπουργού της μεταβατικής κυβέρνησης. Υπουργός Εξωτερικών θα προτείνει να αναλάβει ο καθηγητής Παναγιώτης Ήφαιστος και υπουργός Άμυνας ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Δημήτρης Γράψας. Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ο Τάσος Γιαννίτσης δεν πρέπει να μείνει στο υπουργείο Εσωτερικών και σε όλα τα υπουργεία να αναλάβουν υπηρεσιακοί υπουργοί οι γενικοί γραμματείς τους.

Ακολούθησαν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Φώτης Κουβέλης, η Αλέκα Παπαρήγα. Στις 12:58 έφτασε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Τελευταίος, ακριβώς στις 13:00, έφτασε στο προεδρικό μέγαρο ο Αντώνης Σαμαράς.