Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΠΑΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΑ

20140310-210050.jpg

ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΟ ΚΥΜΑ

Οι Βρετανοί ψήφισαν τις καλύτερες ταβέρνες στο κύμα



Η Guardian προβάλλει ιδιαίτερα τις ταξιδιωτικές εντυπώσεις των επισκεπτών του δικτυακού της τόπου και τους καλεί τακτικά να αναρτήσουν την γνώμη τους ως αυτόπτες μάρτυρες και ταξιδιωτικοί ρεπόρτερ.

Μάλιστα τακτικά δίνει και κίνητρα, με την μορφή ταξιδιωτικών voucher, σε όσους επισκέπτες δώσουν τα καλύτερα και πιο έγκυρα tip. Σε έναν τέτοιο «διαγωνισμό», που έληξε πρόσφατα, θέμα ήταν οι καλύτερες ταβέρνες και παραθαλάσσια καφέ της Ελλάδας.

Οι συμμετέχοντες ήταν αρκετοί και η Guardian ξεχώρισε τα πιο εύστοχα και χρήσιμα σχόλια.



Ένα μικρό δείγμα:

ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

Ομορφιά στην... κατάψυξη! Ice Chasm: Ένας... παγωμένος «παράδεισος» κάτω από τη γη!

Ομορφιά στην... κατάψυξη! Ice Chasm: Ένας... παγωμένος «παράδεισος» κάτω από τη γη! (PHOTOS)
 
Υπάρχει ένα εντυπωσιακό σπήλαιο ακριβώς κάτω από τα Βραχώδη Όρη, σε βάθος 140 μέτρων που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης αλλά και εκπληκτικές εικόνες. Το Ice Chasm ή «Παγωμένο Χάσμα» όπως ονομάζεται δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να αισθανθεί ότι πετάει στην κυριολεξία καθώς μετακινείται πάνω στις παγωμένες επιφάνειες.
Ένα παγωμένο κομμάτι ενός υπόγειου παραδείσου που προσφέρει μοναδικό οπτικό αλλά και ακουστικό θέαμα, καθώς η ηχώ που παράγεται είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή.
 

ROBOCOP ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ


Οι Robocop-τροχονόμοι της Κινσάσα φέρνουν το μέλλον στον ΚΟΚ

Οι Robocop-τροχονόμοι της Κινσάσα φέρνουν το μέλλον στον ΚΟΚ

Τα θεόρατα ρομπότ που ρυθμίζουν την κίνηση στο Κονγκό

Είναι στην πρωτεύουσα του πολύπαθου Κονγκό που το μέλλον κάνει την εμφάνισή του, καθώς η ρύθμιση της κίνησης επαφίεται πια σε ανδροειδείς τροχονόμους.

Δύο τεράστια ρομπότ λοιπόν, ύψους 2,5 μέτρων, έχουν θρονιαστεί στις δύο πολυσύχναστες διασταυρώσεις της πόλης, κάνοντας τα πράγματα μαγικά τόσο για τους αυτοκινητιστές όσο και τους πεζούς.
 


Με τα μακριά ρομποτικά τους χέρια ρυθμίζουν την κίνηση των οχημάτων, ενώ από το στήθος τους ειδοποιούν τους πεζούς πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να διαβούν τον δρόμο. Και για τους πεζούς που χαζεύουν ή έχουν προβλήματα όρασης, τα ρομπότ μιλούν κιόλας, λέγοντας πότε είναι ασφαλές να διασχίσουν τον δρόμο!
 

ΒΙΟΝΙΚΟΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ


Βιονικά χέρια ετοιμάζονται να μας κάνουν υπερανθρώπους

Βιονικά χέρια ετοιμάζονται να μας κάνουν υπερανθρώπους


Ο εξωσκελετός-προέκταση σηκώνει πάνω από 90 κιλά «για πλάκα»!


Όταν μιλάμε για ιταλική κατασκευαστική, μπορεί οι πρώτες λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό να είναι Lamborghini και Ferrari, τα πράγματα όμως μέλλει να αλλάξουν.

Γιατί εδώ μιλάμε για ρομποτική συσκευή που τη φοράς και σου επιτρέπει να σηκώνεις πάνω από 45-50 κιλά σε κάθε χέρι.

Το μηχανικό «κοστουμάκι» κατασκευάστηκε από την Perceptual Robotics Laboratory (Percro) στη Scuola Superiore Sant'Anna της Πίζα με σκοπό να χρησιμοποιηθεί σε εξερευνητικές και διασωστικές αποστολές που ακολουθούν τις φυσικές καταστροφές.

ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝΔΡΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ δέντρο στον κόσμο!!! - ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ πόσες λήψεις χρειάστηκαν για να φωτογραφηθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!! (PHOTOS+VIDEO)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ δέντρο στον κόσμο!!! - ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ πόσες λήψεις χρειάστηκαν για να φωτογραφηθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!! (PHOTOS+VIDEO)
 
Είναι γνωστό ότι οι σεκόγιες είναι τα μεγαλύτερα δέντρα στον κόσμο. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος του είδους πραγματικά ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.
 
Ο επονομαζόμενος «Πρόεδρος» βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο της Νεβάδα, έχει ηλικία 3.200 ετών και ύψος 74 μέτρα, ενώ πάνω του βρίσκονται 2 δισεκατομμύρια φύλλα.
 

ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

Πατέρας και γιος: Μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ που ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσετε...

Πατέρας και γιος: Μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ που ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσετε...
Ένας πατέρας γυρίζει σπίτι από την εργασία αργά, κουρασμένος και εκνευρισμένος , για να βρει τον πέντε ετών γιο του να τον περιμένει στην πόρτα.

Γιος: «Μπαμπά, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι;»
Πατέρας: «Ναι βεβαίως , τι είναι;»
Γιος: «Μπαμπάς, πόσα παίρνεις στη μια ώρα;»...
Πατέρας: «Αυτό δεν είναι δική σου δουλειά. Γιατί ρωτάς ένα τέτοιο πράγμα;» ρώτησε θυμωμένα.
Γιος: «Θέλω ακριβώς να ξέρω. Παρακαλώ πες μου, πόσα παίρνεις στη μια ώρα;»
Πατέρας: «Εάν πρέπει να ξέρεις παίρνω 50€ την ώρα.»
Γιος: «Ωχ, απάντησε το παιδί, με το κεφάλι του κάτω.
Γιος: «Μπαμπά σε παρακαλώ μπορείς να μου δανείσεις 25€;»
 

ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ

"Άσε τον Πούτιν ήσυχο γιατί θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ"! Μεγάλοι ΚΟΛΟΣΣΟΙ των ΗΠΑ στέλνουν προειδοποίηση στον Ομπάμα!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ:
 
Επιστολή-προειδοποίηση προς τον Μπαράκ Ομπάμα απευθύνουν αμερικανικοί κολοσσοί καλώντας τον να αποφύγει να επιβάλλει οποιεσδήποτε κυρώσεις προς τη Μόσχα αναφέροντας ότι κάτι τέτοιο θα πλήξει πρώτα και κύρια την ... αμερικανική βιομηχανία.
 
Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι των κολοσσών Boeing, PepsiCo, General Electric, Ford Motor Co κλπ., όπως επίσης και τραπεζών που έχουν δανείσει την Ρωσία, αναφέρουν στην επιστολή τους ότι τίθενται σε κίνδυνο δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια αμερικανικών επενδύσεων, τα οποία έχουν επενδυθεί στον τομέα της ενέργειας, αλλά και σε άλλους τομείς.