Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΓΚΟΥΦΗ

29 Οκτ 2011

Στέλεχος του πασοκ ο νεαρός που χτύπησε το λαμόγιο-βουλευτή μαγκούφη !

Δημήτρης Δαλαμάγκας «Ότι έκανα το έκανα και για το αγέννητο παιδί μου»


Ήμασταν ένα πλήθος αγανακτισμένων πολιτών στην καθιερωμένη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Όλοι μαζί ζητούσαμε να παρακολουθήσουμε την παρέλαση δίχως την παρουσία των πολιτικών, λόγω των πολιτικοοικονομικών συγκυριών. Κανένας δεν είχε κανένα λόγο να  σταθεί εμπόδιο στην έναρξη ή στην εξέλιξη της παρέλασης.

Να σημειώσω ότι όλοι οι παραβρισκόμενοι συμπολίτες ήταν όλων των ηλικιών και όλων των πολιτικών αποχρώσεων και είχαμε ακριβώς την ίδια άποψη! Τελικά οι πολιτικοί της πόλης μας μεταξύ αυτών και ο κ. Μαγκούφης άργησαν να αποχωρήσουν όπως ήταν η επιθυμία του κόσμου. Έτσι το κλίμα φορτίστηκε έντονα, έπειτα, εμείς ως αγανακτισμένοι πολίτες σπάσαμε τον αστυνομικό κλοιό θέλοντας να δείξουμε ακόμη περισσότερο την αγανάκτησή μας. Εκεί έχουμε και το περιστατικό της προσωπικής μου επίθεσης προς τον κ. Μαγκούφη.

Θέλω να επισημάνω ότι η επίθεση αυτή έχει να κάνει πρωτίστως με την κακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που προσωπικά την θεωρώ προδοσία! Είναι αντιλαϊκή και θεωρώ ότι γίνετε ξεπούλημα της χώρας μου!

Ο κ. Μαγκούφης ήταν εντελώς τυχαίο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι στόχος οποιοσδήποτε έβαλε την υπογραφή του, στο μνημόνιο και στην καταστροφή της χώρας μου! Επίσης θέλω να σημειώσω ότι τον κ. Μαγκούφη τον γνωρίζω όπως γνωρίζω και τους υπόλοιπους κατά καιρούς, υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, διότι είμαι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων από το 2008.

Και αυτά διότι αποπροσανατολιστικά ειπώθηκαν ότι η επίθεση ή οι επιθέσεις γίνονται από ακροδεξιά στοιχεία ή ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο φαντάζονται!

Αυτό που δεν κατάλαβε ο κ. Μαγκούφης και πολλοί άλλοι πολιτικοί είναι ότι ο λαός βγήκε στους δρόμους σύσσωμος και απαλλαγμένος από κομματικές ταυτότητες. Και αν θέλετε οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ ας μου επιτρέψετε είναι οι πιο προδομένοι απʼ όλους διότι μας κορόιδεψαν, μας ξεγέλασαν! Δώσαμε τους αγώνες μας για τα πολιτικά μας πιστεύω και αυτοί καρπώθηκαν την εξουσία και τα προνόμιά της!!!

Μη δίνοντας σημασία στις ανάγκες των πολιτών και στο αβέβαιο μέλλον τους!!!

Στην ερώτηση του κ. Μαγκούφη που είπε «Ποιος τον οδήγησε ως εκεί ;» ας μου επιτρέψει να απαντήσω ο ίδιος.. Είμαι ένας άνεργος νέος εδώ και πολλούς μήνες και περιμένω από μέρα σε μέρα να γεννηθεί το παιδί μου και δεν έχω στην τσέπη μου ούτε ένα ευρώ!!!

Έχω την ευθύνη να συντηρήσω την οικογένειά μου και δεν έχω την δυνατότητα να έχω μια εργασία! Αυτός είμαι!

Έχω ξεχειλίσει από θυμό και αγανάκτηση το μέλλον μου είναι αβέβαιο! Εμένα δεν με ενδιαφέρουν πλέον, προφανώς και όλη την Ελλάδα, οι κομματικές σημαίες ή ταυτότητες παρά μόνο η στήριξη της οικογένειάς μου και το μέλλον του αγέννητου παιδιού μου!

Δημήτρης Δαλαμάγκας