Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

Κανονικά στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή

 
 Κανονικά στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή
 

Τη συμμετοχή 43 κομμάτων και συνασπισμών ενέκρινε ο Άρειος Πάγος

Το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου ενέκρινε σήμερα το βράδυ τη συμμετοχή 43 κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων στις επερχόμενες Ευρωεκλογές της 25 Μαΐου 2014, μεταξύ των οποίων είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμός Χρυσή Αυγή και η Εθνική Αυγή.

Ειδικότερα, οι δικαστές του Α' Τμήματος απέρριψαν ένσταση που είχε καταθέσει πολίτης ο οποίος υποστήριζε ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να κατέβει στις εκλογές γιατί στελέχη της ελέγχονται για εγκληματική δραστηριότητα.
 

ΧΑΜΙΛΤΟΝ Χ4

Μόνοι και στη Βαρκελώνη…

 
Μόνοι και στη Βαρκελώνη…
 

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Λιούις Χάμιλτον, στη δεύτερη θέση ο Ρόσμπεργκ

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του και 26η της καριέρας του, που τον φέρνει στην έβδομη θέση όλων των εποχών (ξεπερνώντας Νίκι Λάουντα και Τζιμ Κλαρκ) πανηγύρισε ο Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix της Βαρκελώνης.
 

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

O Τάσος Δούσης σάς περπατά στους δρόμους της Σιγκαπούρης!

O Τασος Δουσης σας περπατα στους δρομους της Σιγκαπουρης!

Ο Τάσος Δούσης περπάτησε στους δρόµους της Σιγκαπούρης,ιχνηλάτησε κάθε γωνιά της και γνώρισε από κοντά τις συνήθειες των κατοίκων της.Με λίγα λόγια, βίωσε µια µοναδική εµπειρία ζωής. Έτοιµοι να τη µοιραστείτε µαζί του,µέσα από τη διερευνητική και παραστατική πένα του;

ΤΑΞΙΔΙ-KEIMENO: ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΣΗΣ (tdousis@dousiscom.gr)
 



Tαξιδέψαµε στη Σιγκαπούρη, µία µικρή πόλη-κράτος, που για πολλούς θεωρείται το Μανχάταν της Ανατολής. Οι κάτοικοι αυτής της χώρας είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί και είναι αλήθεια πως τα τελευταία 30 χρόνια χάρη στην εργατικότητά τους, την υποµονή και την τεχνολογική ανάπτυξη κατάφεραν να δηµιουργήσουν µια πόλη-µοντέλο. Σήµερα όµως καλούνται να πληρώσουν ακριβά αυτό ακριβώς το τίµηµα. Το πλούσιο χρώµα της πόλης έχει εντελώς χαθεί. Τα ήθη, τα έθιµα κι οι παραδόσεις έχουν εξαφανιστεί και οι ντόπιοι δουλεύουν περισσότερο σαν ροµπότ και λιγότερο ως άνθρωποι.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11/5: Πεθαίνει ξαφνικά ο Στράτος Διονυσίου και βυθίζεται στο πένθος όλη η Ελλάδα!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11/5: Πεθαίνει ξαφνικά ο Στράτος Διονυσίου και βυθίζεται στο πένθος όλη η Ελλάδα!

Σαν σήμερα 11 Μαΐου του 1990 πεθαίνει ξαφνικά από καρδιακό επεισόδιο και σε ηλικία 65 ετών ο Στράτος Διονυσίου, ένας από τους σημαντικότερους εκφραστές του λαϊκού τραγουδιού. Η Ελλάδα βυθίζεται στο πένθος από το χαμό του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή.
 
 


Από την ταινία Ορατότης Μηδέν - 1970
Το τραγούδι «βρέχει φωτιά στη στράτα μου» γράφτηκε για την συγκεκριμένη ταινία και ερμηνεύτηκε από τον Στράτο Διονυσίου έγινε ένα από τα σημαντικότερα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Βρέχει φωτιά στη στράτα μου

Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική: Μίμης Πλέσσας
1. Στράτος Διονυσίου  

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Εκλογές 2014: Εσύ πού ψηφίζεις; - Διάβασε όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Εκλογές 2014: Εσύ πού ψηφίζεις; - Διάβασε όσα πρέπει να γνωρίζεις!
 
Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία πριν από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 18 Μαΐου και τις ευρωεκλογές που θα γίνουν,
μία εβδομάδα αργότερα μαζί με το δεύτερο γύρο (όπου χρειαστεί) των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών,
στις 25 Μαΐου.
Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε φθάνοντας στις κάλπες, τη διαδικασία, άλλα και που ψηφίζετε, εύκολα και απλά.
 

DRIVE IN

Drive In Παλιές καλές εποχές
DRIVE IN, Μαλακάσα


Παρακολουθώντας για χιλιοστή φορά στην τηλεόραση την κινηματογραφική ταινία «Grease», και τους πρωταγωνιστές John Travolta, Olivia Newton John να δίνουν το παθιασμένο τους φιλί σ’ ένα drive-in σινεμά, κάτω από τα αστέρια, αναρωτήθηκα αν αυτή η εποχή έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Οι παλιότεροι θα θυμούνται, την Αμερικάνικη μόδα που ξέσπασε τη δεκαετία του 60 στους κινηματογράφους, τα λεγόμενα drive in.