Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΑΠΟ Δ.Θ.

23 - 11 - 12

Κατεδάφιση ετοιμόρροπου και επικίνδυνου κτίσματος
επί της οδού ΙΩΛΚΟΥ εις την ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ


ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΓΚΟΛΑΚΙ ΠΙΟΥ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ

23 Νοε 2012

Τατσόπουλος συλλεκτικό : Όλες οι εικόνες για το θέμα

Το θέμα με τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου "έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα", μονοπώλησε το ενδιαφέρον των social media χθες, παρά τις ατυχείς προσπάθειες αποφόρτισης του, από οπαδούς του. Χιλιάδες ατάκες και εκατοντάδες "φωτοσοπιές" πλημμύρισαν facebook, twitter, blogs κ.λ.π. Εμείς μαζέψαμε τις καλύτερες εικόνες για το θέμα, σε ένα συλλεκτικό "τεύχος". Δείτε τις:


ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠ ΟΛΑ

23 Νοεμβρίου 2012
Επιχειρηματίας ζήτησε γραμματέα για να τα κάνει ...όλα!!! (αληθινή αγγελία)
Απίστευτο θράσος από ιδιοκτήτη επιχείρησης στο Ηράκλειο, που έβαλε αγγελία σε εφημερίδα...
Σύμφωνα με την καταγγελία που εστάλη στο ergatika.gr, ενώ η σχετική αγγελία ανέφερε ότι «ζητείται γραμματέας γενικής διεύθυνσης», όταν υποψήφια εργαζόμενη απέστειλε αίτηση για την θέση, ο εργοδότης της απάντησε τα εξής:
«...Ζητάω ιδιαιτέρα γραμματέα με πολύ καλά μηνιαία χρήματα διότι εκτός των γραμματειακών καθηκόντων της θα μου προσφέρει και την ερωτική παρέα της επίσης. Άρα θα πρέπει να είναι απελευθερωμένη και χωρίς αναστολές και κωλύματα. ...».
Σε ανακοίνωσή του, ο Συνήγορος του Πολίτη τονίζει πως αυτά τα φαινόμενα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και για το λόγο αυτό, οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι ενήμεροι της κείμενης νομοθεσίας.
Καλεί επίσης τους υποψήφιος εργαζόμενους όπου συναντάνε παρόμοιες καταστάσεις, να απευθύνονται είτε στο Συνήγορο του Πολίτη, είτε στο αρμόδιο τμήμα της Επιθεώρησης Εργασίας...
www.newsbomb.gr

ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

«Βγείτε στο πεζοδρόμιο να δείτε πώς ζουν οι Έλληνες με τα μνημόνιά σας»

Μετά και τη διακοπή των δρομολογίων των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης γιατί δεν έχουν βενζίνη ο Ψωμιάδης κάνει άγρια επίθεση στην κυβέρνηση...
Σχετικά με τη διακοπή δρομολογίων εντός νομού του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης αλλά και την προειδοποίηση του ΟΑΣΘ για διακοπή δρομολογίων από 1-12-2012, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όταν εδώ κι ένα χρόνο μιλούσα για την πλήρη διάλυση του κράτους, κάποιοι σφύριζαν κλέφτικα. Σήμερα, είναι πλέον φανερό ότι βρισκόμαστε ενώπιον πλήρους κατάρρευσης: οι εργαζόμενοι στους δήμους και τις Περιφέρειες απεργούν, τα σκουπίδια έχουν καταλάβει τη Θεσσαλονίκη, τα ΚΤΕΛ διακόπτουν τα δρομολόγιά τους, ο ΟΑΣΘ έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Να πάψουν να κάνουν υψηλή πολιτική και να κοιτάξουν την καθημερινότητα. Να σταματήσουν τις κοκορομαχίες στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να βγουν στο πεζοδρόμιο, να δουν που έχουν οδηγήσει την κοινωνία, πως τη βγάζει ο λαός με τις μνημονιακές επιλογές τους. 
Καλώ άμεσα τα αρμόδια υπουργεία να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους απέναντι σε δύο φορείς, όπως τα ΚΤΕΛ και ο ΟΑΣΘ, με μέγιστη κοινωνική προσφορά. Να θυμηθούν εκεί στην Αθήνα ότι εδώ δεν έχουμε ούτε μετρό ούτε τραμ ούτε προαστιακό ούτε ηλεκτρικό. Εάν σταματήσουν τα δρομολόγια των λεωφορείων καταργούν ουσιαστικά το δικαίωμα της μετακίνησης. Αυτό είναι το όραμα του αθηναϊκού κατεστημένου για την ελληνική περιφέρεια; Ή μήπως θέλουν να απαξιώσουν πλήρως τα δημόσια μέσα μεταφοράς για να προμοτάρουν ξένα συμφέροντα; 
Να δούμε τι άλλο θα κληθεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός στο όνομα της σωτηρίας του».