Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ

ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Αυτή είναι η φωτογραφία από τις Σκουριές που σοκάρει!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι οικολογικές οργανώσεις που είναι;

Για το κράτος γνωρίζουμε.... Σε καταστολή....! Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Mε αυτό το δαχτυλίδι δεν θα ξεχάσετε ποτέ την επέτειό σας...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αν δεν τα πάτε και τόσο καλά με τις σημαντικές ημερομηνίες όπως είναι η επέτειος του γάμου σας ή τα γενέθλια του/της αγαπημένου/ης σας...

τότε καλό θα είναι να ρίξετε μια ματιά στο δαχτυλίδι «Remember Ring».

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο δαχτυλίδι μοναδικό είναι το ότι φροντίζει να σας υπενθυμίζει την προκαθορισμένη ημερομηνία της επετείου σας καίγοντας σας ελαφρώς το δάχτυλο!

Συγκεκριμένα, 24 ώρες πριν την άφιξη της ημερομηνίας που θέλετε να θυμάστε, το δαχτυλίδι μετατρέπει τη θερμότητα του χεριού σας σε ηλεκτρισμό και κάθε μία ώρα ανεβάζει θερμοκρασία στους 48° C (για περίπου 10 δευτερόλεπτα).

Με τον τρόπο αυτό έχετε όλο το χρόνο για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την επέτειο σας, να αγοράσετε δώρο ή να ετοιμάσετε κάποια έκπληξη στο σύντροφό σας.

Το «Remember Ring» διατίθεται σε 7 διαφορετικά σχέδια από χρυσό (14k), λευκόχρυσο ή συνδυασμό, των δύο και είναι αδιάβροχο.

GOOGLE GLASS

Στους πρώτους τυχερούς το Google Glass, o υπολογιστής που φοριέται

11:39 18/4

Οι χάρτες των δρόμων προβάλλονται στα μάτια του χρήστη, ο οποίος μπορεί να αναμεταδίδει ζωντανά ότι βλέπει





Στους πρώτους τυχερούς το Google Glass, o υπολογιστής που φοριέται
 
 
Οι πρώτοι τυχεροί έχουν ήδη στα χέρια τους το νέο προϊόν της Google που υπόσχεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα.



 
Το Google Glass είναι ουσιαστικά ένας πλήρης υπολογιστής συμπιεσμένος μέσα σε ένα φουτουριστικού σχήματος ζευγάρι γυαλιά.
Μέσω της οθόνης και της κάμεράς του και με σύνδεση online σε συνεργασία με κινητό, το Google Glass υπόσχεται να προσφέρει στο χρήστη και όλους τους άλλους με τους οποίους συνδέεται μία πραγματικά επαυξημένη εμπειρία της πραγματικότητας, ενσωματώνοντας τις χρηστικές εφαρμογές του διαδικτυακού κολοσσού.
Κάντε κλικ στο σχετικό γράφημα για να δείτε αναλυτικά χαρακτηριστικά.

ΑΣΑΝΣΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

ΔΕΝ θέλετε να μπείτε σε αυτόν τον ανελκυστήρα!!!
Ημερομηνία: 18 Απριλίου 2013
ΔΕΝ θελετε να μπειτε σε αυτον τον ανελκυστηρα!!!

Γνωστός και ως «Ανελκυστήρας των Εκατό Δράκων», ο γυάλινος Bailong βρίσκεται στην περιοχή Wulingyuan της κινεζικής πόλης Zhangjiajie. Φτάνει σε ύψος τα 330 μέτρα και υπολογίζεται ότι είναι ο ψηλότερος αλλά και πιο βαρύς εξωτερικός ανελκυστήρας στον κόσμο. Και πιθανότατα είναι και ο μοναδικός που μεταφέρει κόσμο πάνω κάτω σ' ένα γκρεμό.



Ο ανελκυστήρας μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 48 επιβάτες ταυτόχρονα στην κορυφή του βουνού, μια διαδρομή που διαρκεί σχεδόν δύο λεπτά. Μετά την ολοκλήρωσή του, ο Bailong έσπασε αρκετά ρεκόρ, όπως αυτό του γρηγορότερου και με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα ανελκυστήρα επιβατών. Η κατασκευή του διήρκεσε από το 1999 έως το 2002 και στοίχισε 120 εκατομμύρια γιεν ή 19 εκατομμύρια ευρώ. Το πρότζεκτ αντιμετωπίστηκε με σφοδρή κριτική από περιβαλλοντιστές που εξαγριώθηκαν με το γεγονός ότι μια τέτοια κατασκευή οικοδομήθηκε σε μια Τοποθεσία Παγκόσμιας Κληρονομιάς.



Πηγή: http://www.lifo.gr/