Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Joe Cocker - A Little Help From My Friends - Woodstock 1969

Temple of the King - Ritchie Blackmore's Rainbow Live 1995

Time - Pink Floyd

Steely Dan - Do It Again (original studio version)

Bad Company - Ready For Love

Styx - Boat On The River

Kansas - Dust In The Wind

Moody Blues - Nights In White Satin (From "Live at Montreux 1997")

Dire Straits - Sultans Of Swing

Jimi Hendrix- Purple Haze (Maui)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ





ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιαίτερα αισθητός και στο Λεκανοπέδιο

Σεισμική δόνηση 6,2 Ρίχτερ δυτικά της Καρπάθου το μεσημέρι της Παρασκευής

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο θαλάσσιο χώρο, δυτικά της Καρπάθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια και έγινε αισθητός μέχρι το Λεκανοπέδιο. Από τις πρώτες πληροφορίες δεν αναφέρθηκαν ζημιές.

NTROPH FRANS

Παρίσι: Πάει ο πύργος του Eiffel! Σα δεν ντρέπονται!

Καταγγέλλω από αυτό το βήμα την απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης για μεταφορά του πύργου του Eiffel, στο θεματικό πάρκο της La Villete!

ΑΚΟΜΑ ΚΙ΄ΕΜΕΙΣ

Στο βιβλίο της Γ΄ Λυκείου τα Σκόπια ονομάστηκαν Μακεδονία

Στο διδακτικό βιβλίο της Γ’ Λυκείου, «Ιστορία του νεότερου και σύγχρονου κόσμου», στην σελίδα 130 υπάρχει χάρτης, ο οποίος παρουσιάζει το κράτος των Σκοπίων με το ψευδεπίγραφο όνομα «Μακεδονία».

HANGOVER 2

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Hangover 2 | Το επίσημο Trailer της ταινίας

Μια ταινία που κυριολεκτικά έσπασε ταμία ξαναέρχεται στη μεγάλη οθόνη




ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER...

Μ΄ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ

Αποψεις τι μου αρέσει τώρα με την κρίση



-Μ’αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δε με αγριοκοιτάζει αλλά γ@@@@αι στα γέλια. ¨Ασε που έδιωξε κανα δυο που δε μου άρεσε η μούρη τους
- Μ’αρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον,γιατί θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό.¨ Ασε που όλο και κάτι θα στέλνουν τις γιορτές.


-Μ’αρέσει που ακρίβηνε η βενζίνη και είναι απλησίαστη ,και κουνάω λιγότερο το αμάξι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω για περισσότερα χρόνια,κάνω καλό στην καρδιά μου και είμαι και πολύ μούρη όταν προτείνω σε φίλους να πάμε τσάρκα με το αμάξι στην εθνική.  Ασε που όταν πάμε για μπάνιο το καλοκαίρι τσοντάρουν πια όλοι για βενζίνη ενώ παλιά κάναν τον κινέζο.
-Μ΄αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά. Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για...
 μαύρες τρύπες τουλάχιστον.


-Μ΄αρέσει που οι σερβιτόροι άρχισαν να λένε πάλι ευχαριστώ όσα λίγα και να είναι τα τιπς και αν τους δώσουν. Επιπλέον για τις γκόμενες ,είσαι σίγουρος πια 100% ότι δε σε θέλει για τα λεφτά σου.
 -Μ’αρέσει που ο κουλουρτζής έξω από τα μπουζούκια έχει πιο πολύ δουλειά από τη λουλουδού μέσα στα μπουζουκια.
-Μ’αρέσει ο καφές που κερδίζω στο τάβλι με φιλαράκια αποτελεί το 2%του μισθού μου που σημαίνει ότι σε 50 παρτίδες έχω βγάλει ένα μισθό.


-Μ’αρέσει που θα κόψουν τα επιδόματα.Δεν άντεχα να περιμένω σε ουρές όρθιος.
-Μ’αρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.
-Μ’αρέσει που μπορώ να έχω κατάθλιψη ελεύθερα. Παλιά μου τα είχαν πρήξει όλοι ‘Τι σου λείπει ρε μ@@@α? Τη δουλειά σου την έχεις,το αμαξάκι σου,τι άλλο θες?’
-Μ’αρέσει που στο σούπερ μάρκετ σπάνια περιμένεις πια τον μπροστά να χτυπήσει 2 καρότσια ψώνια,και αν πέσεις σε τέτοιον,του λες να σε καλέσει και σένα στο πάρτυ.


-Μ’αρέσει που βλέπω αυτούς που αποταμιεύαν τόσα χρόνια ,να χάνουν τα λεφτά τους,γιατί νιώθω καλύτερα που εγώ τα χάλαγα πάντα μέχρι τελευταίο ευρώ και τώρα από ‘σπάταλος’ έγινα ‘προνοητικός’γιατί τουλάχιστον πρόλαβα και τα χάρηκα.
-Μ’αρέσει που γίνονται πιο πολλοί πολιτικοί γάμοι, γιατί σε αυτούς τουλάχιστον δε χρεώνουν για τους πολυέλαιους.
-Μ’αρέσει που την έχουν δει ξαφνικά όλοι οικολόγοι, και καλά ότι κάνουν οικονομία γιατί προστατεύουν το περιβάλλον.
-Μ’αρέσει που λένε ότι θα ξαναγυρίσουμε στη δραχμή, γιατί επιτέλους θα ξοδέψω τις δραχμές που είχα φυλάξει για ενθύμιο και μου έσπαγαν τα νεύρα όταν δεν είχα μία και υπολόγιζα ότι αντιστοιχούν σε 60-70 ευρώ αλλά δεν τις άλλαζε πια η τράπεζα.


-Μ’αρέσει που αν πω ότι δουλέυω 2 φορές τη βδομάδα με κοιτούν με συμπάθεια και μου λένε κουράγιο, ενώ πιο παλιά σκεφτόντουσαν ‘Ρε τον τεμπέλη’..
-Μ’αρέσει που θα έχω και γω μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας,όπως εμείς ακούγαμε για χούντα και 2ο παγκόσμιο.
Αλλιώς θα με πέρναγαν για πολύ φλώρο..


http://epirus-ellas.blogspot.com/

ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ

Μοναδικά γιατροσόφια για κάθε ενόχληση με απίστευτα φάρµακα

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

 Αντιµετωπίστε ενοχλήσεις υγείας µε µολύßια, µονωτική ταινία και 19 ακόµα απίστευτα φάρµακα που έχετε στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε ...

Μπαλάκι του τένις - Αντιµετωπίζει : πονεµένα πόδια.
Για ένα ευχάριστο και εντελώς δωρεάν µίνι µασάζ στα ταλαιπωρηµένα σου πόδια, ßγάλε τα παπούτσια και τις κάλτσες σου και κύλισε κάθε πατούσα σου πάνω σε ένα µπαλάκι του τένις, του γκολφ ή µια κονσέρßα τοµάτας. Για έξτρα ανακούφιση χρησιµοποίησε ένα µπουκάλι παγωµένο νερό.

Λεµόνια ή ελιές - Αντιµετωπίζει : την ταξιδιωτική ναυτία.
Η ταξιδιωτική ναυτία (ναυτία κίνησης) αυξάνει την έκκριση σάλιου, που εντείνει την αίσθηση αδιαθεσίας. Οι ελιές περιέχουν τανίνες, συστατικά, τα οποία στεγνώνουν το στόµα και ανακουφίζουν από τα συµπτώµατα. Μόλις νιώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ρίξε 2 ελιές στο στόµα σου ή ρούφηξε το χυµό από ένα κοµµάτι λεµόνι – ßοηθάει το ίδιο.

Μολύßι - Αντιµετωπίζει : τον πονοκέφαλο.
Όταν αγχώνεσαι ή έχεις νεύρα, το πιθανότερο είναι ότι σφίγγεις ασυναίσθητα τα σαγόνια και τα δόντια σου, σωστά; Δυστυχώς, η κίνηση αυτή «τεντώνει» τους µυς που συνδέουν τα σαγόνια µε τους κροτάφους και είναι αρκετή για να προκαλέσει πονοκέφαλο. Την επόµενη, λοιπόν, φορά που θα ßρεθείς στα πρόθυρα της κρίσης, τοποθέτησε ένα µολύßι ανάµεσα στα δόντια σου, αλλά χωρίς να το δαγκώνεις. Μ' αυτό τον τρόπο ξεκουράζεις τους µυς από την ένταση και γλιτώνεις τον πονοκέφαλο.

Γιαούρτι - Αντιµετωπίζει : τη δυσάρεστη αναπνοή.
Πολυάριθµες εργαστηριακές έρευνες έχουν δείξει το εξής παράδοξο: τα ζωντανά ßακτήρια που περιέχει το γιαούρτι µπορούν να καταπολεµήσουν τη δυσάρεστη αναπνοή – η οποία προκαλείται από ßακτήρια! Φαίνεται πως οι «καλοί» οργανισµοί που ζουν στο γιαούρτι εξουδετερώνουν τους «κακούς» που κατοικούν στο στόµα µας και είναι υπεύθυνοι για την κακοσµία του στόµατος.

Listerine - Αντιµετωπίζει : τις φουσκάλες.
Το κλασικό συστατικό για δροσερή αναπνοή -και ένα πολύ δυνατό αντισηπτικό- κάνει και για τις φουσκάλες. Πότισε µε το στοµατικό διάλυµα ένα κοµµάτι ßαµßάκι και πίεσέ το ελαφρά πάνω στο σηµείο τρεις φορές τη µέρα µέχρι η φουσκάλα να ξεραθεί και να µη σε πονάει πια.

Μελισσόχορτο - Αντιµετωπίζει : τον έρπη ζωστήρα.
Το µελισσόχορτο ή lemon balm είναι το πιο αποτελεσµατικό ßότανο για την αντιµετώπιση του έρπη ζωστήρα (έναν τύπο ιού του έρπητα, που όµως δεν έχει σχέση µε το συνώνυµο σεξουαλικώς µεταδιδόµενο νόσηµα), αφού διαθέτει αντιßιοτικές ιδιότητες που δρουν κατά του ιού. Βράσε 2 µε 4 κουταλιές µελισσόχορτο, άσε το να κρυώσει και µετά χρησιµοποίησε ένα κοµµάτι ßαµßάκι για να ταµπονάρεις µε το ßότανο το οίδηµα αρκετές φορές τη µέρα.

Γλυκόριζα - Αντιµετωπίζει : τους κάλους και τα κότσια.
Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, η γλυκόριζα περιέχει συστατικά που µοιάζουν µε οιστρογόνα και έχουν την ιδιότητα να µαλακώνουν τα σκληρά µέρη στους κάλους και τα κότσια, που σε ταλαιπωρούν. Θα σου δώσουµε τη συνταγή για να φτιάξεις στο σπίτι σου τη θεραπευτική κρέµα εύκολα και απλά: Θα αλέσεις µερικά κοµµάτια γλυκόριζας, θα τα ανακατέψεις µε 1/2 κ. γλ. ßαζελίνη και, τέλος, θα τρίψεις το µίγµα στα προßληµατικά σηµεία.

Μήλο - Αντιµετωπίζει : το κιτρίνισµα των δοντιών.
Ποια ήταν η πρώτη παροιµία που έµαθες όταν ήσουν µαθήτρια και αφορούσε τα φρούτα; «Ένα µήλο την ηµέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα». Σωστά. Επιπλέον, τα τραγανά φρούτα, όπως τα µήλα, και τα λαχανικά δρουν σαν… µικρές οδοντόßουρτσες όταν τα µασάς. Ο λόγος; Όπως εξηγούν οι ειδικοί, διαθέτουν µια φυσική καθαριστική δράση που αποµακρύνει τους λεκέδες από το σµάλτο των δοντιών.

Μονωτική ταινία - Αντιµετωπίζει : τις µυρµηγκιές.
Κι όµως πιάνει! Αν καλύψεις τη µυρµηγκιά σου µε ένα κοµµάτι µονωτικής ταινίας θα έχεις καλύτερα αποτελέσµατα απ' ό,τι αν την πάγωνες, σύµφωνα µε µελέτη που δηµοσιεύτηκε στο Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine. Μάλιστα, στη µελέτη εξουδετερώθηκε το 85% του ιού. Για να το κάνεις σωστά, καθάρισε πρώτα την περιοχή. Μετά κόψε ένα κοµµάτι µονωτικής ταινίας λίγο µεγαλύτερο απ΄ τη µυρµηγκιά. Ανά 3 µέρες ßγάζε την ταινία και αποµάκρυνε τα νεκρά κύτταρα τρίßοντας µε ελαφρόπετρα ή λίµα. Συνέχισε µέχρι να εξαφανιστεί. Τα χηµικά της ταινίας σκοτώνουν τη µυρµηγκιά.

Μαγειρική σόδα - Αντιµετωπίζει : την ουρολοίµωξη.
Με τα πρώτα συµπτώµατα, διάλυσε ½ κ.γ. µαγειρική σόδα σε 1 ποτήρι νερό και πιες το. Συνέχισε να το πίνεις µία φορά τη µέρα µέχρι να καταφέρεις να πας στο γιατρό για να σου γράψει αντιßίωση. Η µαγειρική σόδα αυξάνει την αλκαλικότητα στο περιßάλλον της ουροδόχου κύστης, εµποδίζοντας έτσι τα ßακτήρια να πολλαπλασιαστούν.

Γαρύφαλλο - Αντιµετωπίζει : τα κοψίµατα.
Ρίξε λίγο γαρίφαλο σε σκόνη πάνω στο κόψιµό σου για να αποφύγεις τον κίνδυνο µόλυνσης. Εκτός από υπέροχο µπαχαρικό, το γαρίφαλο είναι και πλούσιο σε ευγενόλη, ένα χηµικό µε παράλληλη αντισηπτική και παυσίπονη δράση.

Ελαιόλαδο - Αντιµετωπίζει : τα εκζέµατα.
Για να καταπραΰνεις ένα έκζεµα, χρησιµοποίησε λίγο ελαιόλαδο απευθείας στο σηµείο όπου εντοπίζεται το πρόßληµα. «Φουλ» σε αντιοξειδωτικά, τα οποία καταπολεµούν τις φλεγµονές που σχετίζονται µε το έκζεµα, το ελαιόλαδο είναι η ßάση για πολλά ενυδατικά καλλυντικά, όµως όταν χρησιµοποιείται αυτούσιο δεν περιέχει χηµικά που µπορεί να προκαλέσουν ερεθισµό, όπως οι κρέµες που ßρίσκεις στο εµπόριο. Και όχι µόνο. Το ελαιόλαδο ßοηθά και στην επανόρθωση της επιδερµίδας, εµποδίζοντας τη δηµιουργία ρυτίδων ή καφέ «λεκέδων». Με ένα κοµµάτι ßαµßάκι τρίψε ελαφρά 1 κ.γ. ελαιόλαδο στο επίµαχο σηµείο. Σε σοßαρά περιστατικά, µετά την επάλειψη µε λάδι τύλιξε το σηµείο µε πλαστική µεµßράνη και άσε την σε όλη τη διάρκεια της νύχτας για καλύτερη ενυδάτωση.

Ζάχαρη - Αντιµετωπίζει : το λόξιγκα.
Την επόµενη φορά που θα σε ενοχλήσει, πάρε την γλυκιά σου εκδίκηση καταπίνοντας 1 κ. γ. ζάχαρη. Οι ειδικοί πιστεύουν πως η ζάχαρη επιδρά στο νευροµυϊκό σύστηµα, που κανονικά θα έδινε εντολή στους µύες του διαφράγµατος να συνεχίσουν τις σπασµωδικές συσπάσεις, ήτοι τον λόξιγκα.

Βότκα - Αντιµετωπίζει : την κακοσµία των ποδιών.
Αν τα πόδια σου µυρίζουν κάτι λιγότερο από ευχάριστα, µπορείς να έχεις θεαµατικά και… µυρωδικά αποτελέσµατα, αν τα τρίψεις µε ένα πανάκι ßουτηγµένο σε ßότκα. Γρήγορα θα απαλλαγείς από τη δυσάρεστη οσµή. Κάνει την ίδια δουλειά µε το οινόπνευµα για εντριßές (που µπορείς να χρησιµοποιήσεις αν προτιµάς να απολαύσεις το ποτάκι σου). Η ßότκα περιέχει αλκοόλ που είναι αντισηπτικό και δηµιουργεί ξηρότητα, οπότε καταστρέφει τους µύκητες και τα ßακτήρια που ευθύνονται γι′ αυτές τις απαίσιες µυρωδιές, καταπολεµώντας παράλληλα την υγρασία που ευνοεί την ανάπτυξή τους.

iPod - Αντιµετωπίζει : την υψηλή αρτηριακή πίεση.
Τριάντα λεπτά κατάλληλης µουσικής κάθε µέρα µπορούν να κατεßάσουν την υψηλή αρτηριακή πίεση σύµφωνα µε πρόσφατη έρευνα του Παν/µίου της Φλωρεντίας στην Ιταλία. Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως τα άτοµα που ακολουθούσαν φαρµακευτική αγωγή για την πίεση, την έριξαν ακόµα περισσότερο ακούγοντας απαλή µουσική και αναπνέοντας αργά. Η συστολική πίεση (το πρώτο νούµερο που εµφανίζεται στη µέτρηση) έπεσε κατά 3,2 µονάδες σε µία εßδοµάδα, ενώ ένα µήνα µετά είχε µειωθεί κατά 4,4.

Κυδώνι - Αντιµετωπίζει : την αιµορραγία των ούλων.
Κόψε ένα κυδώνι και ρίξ' το σε λευκό κρασί. Aφησέ το για 1 ßδοµάδα. Χρησιµοποίησέ το για να κάνεις πλύσεις. Έχει αιµοστατικές ιδιότητες.

Φυτικό λάδι - Αντιµετωπίζει : το συχνό σπάσιµο των νυχιών.
Μήπως τα εύθραυστα νύχια σου σε ταλαιπωρούν και σε κάνουν να ντρέπεσαι για την εµφάνισή τους; Υπάρχει λύση! Για να αποκτήσεις µακριά και γερά νύχια, πρέπει να λύσεις το πρόßληµα της αφυδάτωσης. Εκτός από µια καλή ενυδατική κρέµα για τα χέρια που επιßάλλεται να χρησιµοποιείς σε καθηµερινή ßάση, δοκίµασε και µια θεραπεία νυκτός µε σίγουρα αποτελέσµατα.



ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/