Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

6 συλλήψεις για τις αποδοκιμασίες στον Παπούλια


Τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες

Έξι άτομα συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις στη Χαλκίδα για τις αποδοκιμασίες σε βάρος...
του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, κατά τη διάρκεια του εορτασμού των Θεοφανείων.

Πρόκειται για τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, οι οποίοι προσήχθησαν αρχικά και στη συνέχεια, με εντολή του εισαγγελέα Χαλκίδας, κρατήθηκαν και θα οδηγηθούν ενώπιόν του, κατηγορούμενοι για «προσβολή κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας».
newsbeast

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2012

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Θεοφάνεια με άγριο γιουχάρισμα πολιτικών


''Ντροπή σε όλους σας''!

Στο στόχαστρο αγανακτισμένων πολιτών οι κύριοι Μαγκριώτης και Γκιουλέκας... (δείτε φωτογραφίες)

Όλα ξεκίνησαν στις 10.00 το πρωί, όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι πολιτικοί, στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος της οδού Αγίας Σοφίας. Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί, ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες, όταν είδε τον υφυπουργό Μεταφορών, Γιάννη Μαγκριώτη να προσέρχεται, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα...

.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δύο πολιτικοί ''συννεφιασμένοι'' όπως βλέπετε στη φωτογραφία, με σταυρωμένα τα χέρια τους, τα άκουγαν από το πλήθος, που τους ζητούσε να σηκωθούν και να φύγουν πριν ολοκληρωθεί ο Αγιασμός των υδάτων. ''Πρέπει να ντρέπεστε όλοι. Μας έχετε οδηγήσει στη φτώχεια και τη δυστυχία. Γιατί έρχεστε στις τελετές'';

Οι κύριοι Μαγκριώτης και Γκιουλέκας δεν απάντησαν στις αποδοκιμασίες, ούτε προσπάθησαν να ανοίξουν διάλογο με τους αγανακτισμένους πολίτες. Περίμεναν να ολοκληρωθεί η τελετή και αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Κατά τα άλλα, ο αγιασμός των υδάτων, έγινε υπό συννεφιά, αλλά με ήρεμη θάλασσα. Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, με την παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Περισσότεροι από 10 νεαροί βούτηξαν στα νερά του Θερμαϊκού, για να πιάσουν τον Σταυρό...
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά το τέλος της τελετής και σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο κ. Μαγκριώτης απάντησε: «Πρέπει να είναι η απόλυτη επιλογή όλων μας. Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της και να πετύχει τους κρίσιμους στόχους της για να σταθεροποιηθεί η οικονομία και η χώρα να κάνει τα πρώτα βήματα της ανάτασης και της ανάπτυξής της. Για να νιώσουν οι πολίτες και ειδικότερα οι αδύναμοι, οι άνεργοι και οι νέοι, την ελάχιστη ασφάλεια για την επόμενη μέρα. Η υποστήριξη από την Ευρώπη πρέπει να είναι ακόμα πιο αποφασιστική, ειδικότερα για την ανάπτυξη».

Σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις στο, ο κ. Μαγκριώτης δήλωσε: «Ειδικά για το ΠΑΣΟΚ, η επιτυχία της κυβέρνησης Παπαδήμου είναι ακόμη περισσότερο η απόλυτη επιλογή. Μόνο έτσι θα δικαιωθούν οι θυσίες των πολιτών. Μόνο έτσι μπορεί να ελπίζει και το ΠΑΣΟΚ στην ανασυγκρότηση και στη δημιουργική συνέχειά του. Οι πολίτες αγωνιούν για την πορεία της χώρας και πολλοί από αυτούς για την επιβίωση τους. Εμείς πρέπει να εργαζόμαστε, σχεδόν με αποκλειστικό τρόπο, για τη λύση αυτών των προβλημάτων». 

newsit