Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ Η ΜΑΛΑΚΙΑΣ

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Έχουν κάψει εγκέφαλο στη Λάρισα! Οδηγός έβαλε την ανήλικη κόρη του να οδηγήσει το τρένο και.....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μηχανοδηγός του ΟΣΕ έδωσε στην έφηβη κόρη του να οδηγήσει τον συρμό του Προαστιακού και μάλιστα με το τρένο γεμάτο επιβάτες.
Η καταγγελία και η απάντηση του ελεγκτή...
σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας ''Ελευθερία'', στις διαμαρτυρίες των επιβατών που αντελήφθησαν το πρωτοφανές συμβάν δόθηκε η απίθανη απάντηση από τον ελεγκτή της αμαξοστοιχίας: «Αφού την επιτηρεί. Δεν τον βλέπετε που είναι δίπλα της;».

Σύμφωνα με την καταγγελία Λαρισαίας, που ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από το συμβάν και η οποία κατέθεσε έγγραφη καταγγελία αμέσως μετά τη αποβίβασή της, στον σταθμό της Λάρισας, το τρένο της Κυριακής των 6.27 από Νέους Πόρους ήταν γεμάτο κόσμο.

Εκείνοι που κάθονταν στο πρώτο βαγόνι είδαν την κοπελίτσα με το σορτς και το σακίδιο να μπαίνει στον θάλαμο του μηχανοδηγού. Κάθισε για λίγο στη θέση του συνοδηγού αλλά εν συνεχεία ο πατέρας της, της παραχώρησε το κάθισμα του οδηγού και εκείνη ανέλαβε τη διεύθυνση του τρένου μετά τον σιδηροδρομικό σταθμό Ραψάνης.

Μετά τις διαμαρτυρίες των επιβατών που κάθονταν στις πρώτες θέσεις και αντελήφθησαν τι συνέβαινε, υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει πρόωρα το μάθημα οδήγησης τρένου...

ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ

Τόσο ΑΣΤΕΙΑ αλλά τόσο ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΓΕΛΙΑ! Για ποιο λόγο αναγκάζεται να πουλήσει ο τύπος τη Harley

Τόσο ΑΣΤΕΙΑ αλλά τόσο ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΓΕΛΙΑ! Για ποιο λόγο αναγκάζεται να πουλήσει ο τύπος τη Harley; (PHOTO)
Αναγκάστηκε να αποχωριστεί την αγαπημένη του Harley Davidson καθώς τα προβλήματα στο σπίτι ήταν μεγάλα και… ακριβά!

Ο λόγος για έναν μοτοσικλετιστή από την Ιντιάνα, που έβαλε αγγελία πώλησης για την αγαπημένη του μηχανή. Αφού ανέφερε τα βασικά της μηχανικά χαρακτηριστικά, έσπευσε να εξηγήσει και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να την αποχωριστεί:

harley-aggelia-egkios-570

«Ερωμένη έγκυος, η γυναίκα μου το ξέρει, οι δικηγόροι θέλουν λεφτά» ήταν τα λόγια του στη σύντομη περιγραφή, αναφερόμενος στα οικογενειακά προβλήματά του, αφού οι διαδικασίες διαζυγίου και οι διατροφές προς τις απατημένες συζύγους κοστίζουν ακριβά.
 
ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΒΑΛΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ
 

ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ

Λύνουν το μυστήριο της Τζοκόντα

Δημοσιευμένη  εικόνα



Οι ειδικοί άνοιξαν μια μικρή τρύπα στο πέτρινο πάτωμα της εκκλησίας όπου βρίσκεται η οικογενειακή κρύπτη του Φλωρεντινού εμπόρου μεταξιού Φραντσέσκο ντελ Τζοκόντο η σύζυγος του οποίου, η Λίζα Γκεραρντίνι, πιστεύεται ότι ήταν μοντέλο του Ντα Βίντσι, στις αρχές του 16ου αιώνα.


Μπορεί να έχουν διατυπωθεί χιλιάδες θεωρίες για το πορτρέτο της «Μονα Λίζα» ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουν έρθει ακόμα στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που να καταδεικνύουν την ταυτότητα της αινιγματικής αυτή φιγούρας. Την δουλειά αυτή έχει αναλάβει ο Σιλβάνο Βιντσέτι, επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής για την Προώθηση της Ιστορικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ιταλίας, ο οποιός σκοπεύει να κάνει εξετάσεις DNA στα οστά που θα βρει στην κρύπτη και να συγκρίνει τα αποτελέσματα με εκείνα από τις εξετάσεις DNA στα οστά τριών γυναικών που είχαν ενταφιαστεί σε ένα γειτονικό μοναστήρι.

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια ο Βινσέντι και οι συνεργάτες του ψάχνουν με μανία τα υπολείμματά της, τα οποία θα τους προσφέρουν το DNA της. Η αναζήτηση ξεκίνησε πέρυσι από ένα μοναστήρι στη Φλωρεντία, όπου πιστεύεται ότι έχει ταφεί.

Ο Βιντσέτι ελπίζει τώρα ότι κάποια από τα οστά που βρίσκονται στην κρύπτη θα ανήκουν σε κάποιον συγγενή εξ αίματος της μούσας του Λεονάρντο, ενδεχομένως στο γιο της.

Οταν ταυτοποιηθούν τα DNA των δύο σορών οι ειδικοί θα μπορέσουν να αναδημιουργήσουν το πρόσωπο της Γκεραρντίνι από τα οστά της και να το συγκρίνουν με την εικόνα του πίνακα. «Εάν βρούμε τη σύνδεση μεταξύ μητέρας και παιδιού, τότε θα έχουμε βρει τη Μόνα Λίζα» τόνισε ο ίδιος.

Οι ειδικοί θα μπορέσουν έτσι να απαντήσουν σε σημαντικά ερωτήματα που απασχολούν ιστορικούς και τους λάτρεις της τέχνης όπως για το τελικά αν η Γκεραντίνι ήταν το μοντέλο του πίνακα ή απλά αποτέλεσε δημιούργημα της φαντασίας του Ντα Βίντσι. Οποιο και αν είναι το αποτέλεσμα πάντως η Τζοκόντα θα εξακολουθεί να εκπλήσσει με το αινιγματικό της χαμόγελο.


STEALTH ΠΡΙΝ ΑΠΟ 60 ΧΡΟΝΙΑ


Aνακατασκευάζεται το απόρρητο «stealth» αεροσκάφος της Luftwaffe ...

Συνημμένη Εικόνα: 27232115YECE4YLM.jpg

Δεν αποτελεί παρά ένα ακόμη υπερόπλο τον οποίο σχεδίασαν και κατασκεύασαν μυστικά, σε κάποια μυστική βάση κάπου στα βάθη της γερμανικής υπαίθρου, οι ειδικά στελεχωμένες ομάδες εντεταλμένων επιστημόνων, μηχανικών και ερευνητών οι οποίοι, εργαζόμενοι υπό άκρα μυστικότητα, δημιουργούσαν τα υπερόπλα του μέλλοντος, που έχουν τροφοδοτήσει ένα πλήθος σεναρίων συνωμοσίας, αλλά και κινηματογραφικής επιστημονικής φαντασίας. Το ντοκιμαντέρ που ακολουθεί καταγράφει την πορεία της ανεύρεσης του μυθικού στελθ μαχητικού αεροσκάφους που είχαν κατασκευάσει οι ναζί, ικανό να διαφεύγει των εχθρικών συστημάτων ραδιοεντοπισμού, αλλά και την ανακατασκευή του από Αμερικανούς μηχανικούς.