Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΠΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΔΙΝΟΥΝ

ΜΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!



Mια αδίστακτη Φαμίλια οι 300 της Βουλής και απίστευτα τα φορολογικά προνόμια που απολαμβάνουν οι Ελληνες βουλευτές. Ποσά που αντιστοιχούν σε ποσοστά 25% έως και 77% των καθαρών εισοδημάτων που λαμβάνουν ετησίως οι βουλευτές από τις δραστηριότητές τους στο Κοινοβούλιο απαλλάσσονται από το φόρο εισοδήματος! Το αποτέλεσμα είναι οι βουλευτές να πληρώνουν, τελικά, πολύ χαμηλά ποσά φόρων για ετήσια ποσά εισοδημάτων για τα οποία οι απλοί πολίτες υπερφορολογούνται.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για το ίδιο ετήσιο εισόδημα ένας απλός πολίτης πληρώνει έως και 4,9 φορές υψηλότερο φόρο από ένα βουλευτή. Πληρώνει δηλαδή για ίδιο ποσό εισοδήματος έως και πενταπλάσιο ποσό φόρου σε σύγκριση με το βουλευτή!



ΚΑΙ Η NASA ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ

Nasa:Εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη Γη εδώ 
και χιλιάδες χρόνια.



Η Trish Chamberson, επίσημη εκπρόσωπος της NASA, κατά την διάρκεια συνέντευξης της ισχυρίστηκε ότι ένα ξένο είδος γνωστό ως Greys επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια και ότι μπορεί να είχαν χέρι στην δημιουργία των Υπερκατασκευών όπως οι αρχαίες πυραμίδες της Γκίζας και διάφορα άλλα κτίρια που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο.


ΤΑ ΝΕΑ SUPERCARS

Έκθεση Γενεύης: Mοντέλα για να πάθεις... εγκεφαλικό


Έκθεση Γενεύης: Mοντέλα για να πάθεις... εγκεφαλικό

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Η 87η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης φιλοξενεί τα κορυφαία αυτοκίνητα στον πλανήτη. Εκατοντάδες μοντέλα, παλαιά, καινούργια, πρωτότυπα, αγωνιστικά και οτιδήποτε μπορεί ο καθένας να φανταστεί υπάρχουν σε μία από τις κορυφαίες εκθέσεις του πλανήτη.

Είναι δύσκολο να... επιλέξεις ανάμεσα σε τόσα καινούργια αυτοκίνητα. Μελετώντας τις φωτογραφίες, ξεχωρίσαμε δέκα που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και μας έκαναν να ονειρευτούμε και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα.

Όπως θα δείτε, πρόκειται για super car που για να τα αποκτήσεις πρέπει να είσαι... μεγιστάνας καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις δεν φτάνουν ούτε τα χρήματα του τζόκερ!