Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Μπορούμε να ζήσουμε στο διάστημα;

Τι λένε οι ειδικοί για τον εποικισμό σε άλλους πλανήτες


Μπορούμε να ζήσουμε στο διάστημα;


Ο Στίβεν Χόκινγκ φημίζεται για τις δυσοίωνες προβλέψεις του για το μέλλον της ανθρωπότητας. Μιλώντας πρόσφατα στο BBC εκτίμησε ότι μας απομένουν 100 περίπου χρόνια ζωής πάνω στον πλανήτη γη. 
Η απαισιοδοξία του οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα λύσεις για κάποια σοβαρά προβλήματα, όπως είναι για παράδειγμα η κλιματική αλλαγή, η ραγδαία αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού, η αύξηση του αριθμού μεταδοτικών ασθενειών επιδημιών αλλά και πιθανές συγκρούσεις αστεροειδών.

Ο Στίβεν Χόκινγκ λέει πως οι άνθρωποι θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τη Γη μέσα σε 100 χρόνια

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Εικόνες που προκαλούν δέος: 

Αυτό το νησί βρίσκεται στην αρχή της Γης και το καταπίνει... αργά - αργά η θάλασσα!

Εικόνες που προκαλούν δέος: Αυτό το νησί βρίσκεται στην αρχή της Γης και το καταπίνει... αργά - αργά η θάλασσα! (Photos)

Ακούγοντας ότι είναι το μέρος εκείνο του κόσμου που κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς δέχθηκε τους λιγότερους τουρίστες, εύκολα θα σκεφτόταν κανείς ότι πρόκειται για έναν προορισμό που απλά δεν είναι ελκυστικός.
Ωστόσο, το Κιριμπάτι μοιάζει με επίγειο παράδεισο. Κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, τροπική βλάστηση, παραδοσιακοί οικισμοί συνθέτουν ένα σκηνικό καθ' όλα εξωτικό, που το καθιστά τον τέλειο προορισμό για όσους θέλουν να δραπευτεύσουν από την καθημερινότητα.
Οι 6.000 τουρίστες που επισκέφθηκαν το νησί κατά τη διάρκεια του 2014 είχαν τη δυνατότητα, εκτός από το να χαλαρώσουν, να κάνουν καταδύσεις, σέρφινγκ, αλλά και να ψαρέψουν με τον παραδοσιακό τρόπο. Σε περίπτωση, μάλιστα, που επισκέφθηκαν το νησί σε περίοδο που η θάλασσα είχε τραβηχτεί μέσα, τότε σίγουρα θα είχαν τη δυνατότητα να δουν και τον εκπληκτικό υποθαλάσσσιο θησαυρό του νησιού, ναυαγισμένα πλοία από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και άλλα παρόμοια.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ

Οι βουλευτές πληρώνουν 40 φορές λιγότερο φόρο από τους πολίτες!




Οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου πληρώνουν 40 φορές λιγότερο φόρο 
από τους υπόλοιπους φορολογούμενους πολίτες αυτής της χώρας.

Συγκεκριμένα βλέπουμε στη παραπάνω φωτογραφία σε ένα εισόδημα 109.458 € 

το χρόνο ο φόρος που καλείται να πληρώσει ο βουλευτής ανέρχεται σε 1.212,00 €, ήτοι ποσοστό 1,11%, ενώ ένας μισθοτός θα πρέπει να καταβάλλει 41.2032,00 € φόρο, ήτοι ποσοστό 37,67%… και ο «ελεύθερος» επαγγελματίας υποχρεούται να πληρώσει 47.935,00 € στην εφορία, δηλαδή ένα ποσοστό που ανέρχεται στο 43,79%.

Τι λέει η «δικαιοσύνη» γι’ αυτό; Είναι όπως το φίδι εκείνο που δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους!




antizitro