Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΒΡΑΖΙΛ ΕΡΧΩΜΑΣΤΕ

Τα φώτα στη Μπαΐα (6/12, 18:00, ΔΤ)

Αγωνία Σάντος για την κλήρωση, αλλά αισιοδοξία για πορεία...

Αγωνία Σάντος για την κλήρωση, αλλά αισιοδοξία για πορεία...
                    
Αθήνα
Η αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση του Μουντιάλ 2014 έχει αρχίσει, καθώς την Παρασκευή (6/12, 18:00, ΔΤ) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στη Μπαΐα της Βραζιλίας και η Εθνική Ελλάδας θα μάθει τους αντιπάλους της στη χώρα της «σάμπα». Εκεί, άλλωστε, βρίσκεται το επιτελείο της ΕΠΟ και φυσικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο της FIFA και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για μια αξιοπρεπή πορεία της Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος τεχνικός προέβη σε μια αποτίμηση των αγωνιστικών πεπραγμένων της Εθνικής ομάδας, επισημαίνοντας ότι «στη διάρκεια της προκριματικής φάσης κερδίσαμε 25 βαθμούς και αυτή η συγκομιδή φυσιολογικά συνήθως σε κατατάσσει πρώτο. Κάποιες ομάδες άλλες, για παράδειγμα, προκρίθηκαν απευθείας με λιγότερους βαθμούς.

Σε αυτή την επίδοση φτάσαμε κάνοντας στο τέλος πέντε συνεχείς νίκες, ωστόσο δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την απευθείας πρόκριση. Παρ' όλα αυτά είχαμε μεγάλη πίστη και θέληση για την πρόκρισή μας στο Μουντιάλ, κάτι που αποδείξαμε στα πλέι οφ με τη Ρουμανία. Τα πλέι οφ δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις, κι αυτό κάναμε».

Όταν ρωτήθηκε για το στόχο της Ελλάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας, επανέλαβε πως «στο Μουντιάλ δεν θα έρθουμε για να κάνουμε τουρισμό στη Βραζιλία», ενώ υπογράμμισε ότι «ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα».

Όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ θα μεταδοθούν από την Δημόσια Τηλεόραση, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για συνεργασία με κάποιο συνδρομητικό κανάλι (Nova ή ΟΤΕ TV) ώστε να υπάρξουν παράλληλες μεταδόσεις αγώνων.

TOP TEN ΦΑΡΣΕΣ

Αυτές είναι οι πιο ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΡΣΕΣ ever!!!

Αυτές είναι οι πιο ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΡΣΕΣ ever!!! (VIDEO)
 
Τις δέκα κορυφαίες φάρσες της περασμένης χρονιάς ανέδειξαν οι χρήστες του You Tube.Φάρσες άλλοτε εμπνευσμένες, άλλοτε ακόμα καιεπικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα των "θυμάτων", σε κάθε περίπτωση όμως αποτυπωμένες στο βίντεο γι να χαρίσουν γέλιο σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου.

Στη δεκάδα συναντά κανείς από την "κλασσική" φάρσα με τν πλαστική αράχνη, σε διάφορες... "εκτελέσεις", ως φάρσες εμπνευσμένες από ταινίες θρίλερ, με πρωταγωνιστές τν Κούκλα του Σατανά, ή τον κλόοουν-μανιακό δολοφόνο...

Απολαύστες τις...


 

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

"Γιατί δεν έχω δόντια, τι ομάδα είμαι"! (BINTEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φοβερές αποκαλύψεις Γεωργίου! Γιατί δεν έχει δόντια; Τι ομάδα υποστηρίζει; Πόσο ετών είναι...
και πού ανήκει πολιτικά; Τι λέει για Αλέφαντο, Σάντος, Κωστόπουλο και Διακογιάννη!

Καταπληκτικός και αποκαλυπτικός παρουσιάστηκε ο Γιώργος Γεωργίου στην εκπομπή του ANT1, "Τα Καρντάσιανς", με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Δημήτρη Σταρόβα και τη Μαρία Μπεκατώρου.

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος έδωσε ρέστα με τις ατάκες και τις αποκαλύψεις του, ενώ την παράσταση έκλεψε και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος "ντύθηκε" ...Γιώργος Γεωργίου!

Ο ...original Γεωργίου, λοιπόν, μίλησε για το αγαπημένο του σύστημα (το 3-5-2), προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την καταγωγή του Φερνάντο Σάντος και εξήγησε γιατί ο ομοσπονδιακός τεχνικός "πιάνει μπαρμπούνια με τον κώλο σε πισίνα"!

Ακόμα, ο δημοφιλής παρουσιαστής εξομολογήθηκε γιατί δεν φοράει δόντια, πότε έβαλε για μοναδική φορά μασέλα(!) στη ζωή του και γιατί δηλώνει "αντί-Ολυμπιακός" και "αντί-Παναθηναικός".

Επίσης, δεν δίστασε να απαντήσει τι ομάδα υποστηρίζει, πόσο ετών είναι, πού ανήκει πολιτικά, τι έχει κάνει τα λεφτά που έχει βγάλει από τη δημοσιογραφία, ποιος είναι ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής, αλλά και ο καλύτερος Έλληνας σπίκερ αγώνων μόλων των εποχών!

Απολαύστε τον από το 26:00 του βίντεο και μετά...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Σε πόσους πλανήτες βρέθηκε.... νερό;;;

Σε πόσους πλανήτες βρέθηκε.... νερό;;;
 
Το διαστημικό τηλεσκόπιο «Χαμπλ» της NASA ανίχνευσε νερό στις ατμόσφαιρες άλλων πέντε πλανητών εκτός του ηλιακού μας συστήματος. Το νερό θεωρείται πλέον κοινό στοιχείο στις εξωπλανητικές ατμόσφαιρες, καθώς έχει ήδη εντοπιστεί και σε άλλους μακρινούς κόσμους. Είναι όμως τώρα η πρώτη φορά που οι επιστήμονες κατάφεραν να εντοπίσουν και να συγκρίνουν το χημικό «προφίλ» του νερού παράλληλα σε πολλούς πλανήτες κ όχι μόνο σε έναν.

Όμως και οι πέντε μεγάλοι εξωπλανήτες, με μέγεθος περίπου όσο ο Δίας, δεν φαίνονται φιλόξενοι για ζωή, αφού είναι καυτοί από πλευράς θερμοκρασίας λόγω της μεγάλης εγγύτητας στο μητρικό άστρο τους. Πάντως ο εντοπισμός ιχνών νερού σε όλο και περισσότερους μακρινούς κόσμους αποτελεί ένα ακόμα βήμα προόδου για την εύρεση κάποια στιγμή ενός πλανήτη πραγματικά κατάλληλου γι ζωή - τουλάχιστον όπως την ξέρουμε στη Γη.

Η νέα ανακάλυψη έγινε από δύο ερευνητικές ομάδες, με επικεφαλής αντίστοιχα τον Άβι Μαντέλ του διαστημικού κέντρου Goddard της NASA και τον Ντρέικ Ντέμινγκ του πανεπιστημίου του Μέριλαντ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό αστροφυσικής "The Astrophysical Journal", σύμφωνα με το Space.com.

Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν μια απ τις κάμερες του «Χαμπλ» για να αναλύσουν το αστρικό φως που περνά μέσα από τις ατμόσφαιρες των πέντε «καυτών Διών». Τα πιο έντονα ίχνη νερού εντοπίστηκαν στους πλανήτες WASP-17b και HD209458b. Πιο αχνά ήσαν τα ίχνη του νερού στους εξωπλανήτες WASP-12b, WASP-19b και XO-1b.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι παρατηρήσεις έγιναν σε υπέρυθρα μήκη κύματος. Οι επιστήμονες μπορούν να τεκμαίρουν ποιά χημικά αέρια είναι παρόντα σε μια ατμόσφαιρα εξωπλανήτη, την οποία διαπερνά το φως του μητρικού άστρου, βλέποντας ποιά μήκη κύματος του αστρικού φωτός φθάνουν κανονικά μέχρι τη Γη κ ποιά έχουν εν μέρει ήδη απορροφηθεί από την εν λόγω ατμόσφαιρα.

«Είμαστε πεπεισμένοι πως βλέπουμε την «υπογραφή» του νερού σε πολλούς πλανήτες. Η εργασία μας ανοίγει πραγματικά το δρόμο για να γίνει σύγκριση πόσο πολύ νερό υπάρχει στις ατμόσφαιρες διαφορετικών ειδών εξωπλανητών, γι παράδειγμα στους πιο καυτούς σε σχέση με τους πιο κρύους», δήλωσε ο Άβι Μαντέλ.

«Είναι φοβερά δύσκολο να μελετήσει κανείς την ατμόσφαιρα ενός εξωπλανήτη. Όμως κατορθώσαμε να πάρουμε ένα πολύ καθαρό (χημικό) σήμα και αυτό είναι νερό», πρόσθεσε ο Ντρέικ Ντέμινγκ.

ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

Μαγευτικές διαδρομές διασχίζουν τη θάλασσα!





Ένας δρόμος που διασχίζει το νερό δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάζει από κάθε άποψη. Είτε πρόκειται για αυτοκινητόδρομο είτε για σιδηροδρομική οδό, το αποτέλεσμα είναι ένα: Πανέμορφα τοπία και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία! Μερικοί από τους δρόμους που θα δείτε στη συνέχεια χρησιμοποιούνται μόνο στην περίοδο της άμπωτης του νερού καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση πλημμυρίζουν. Και διασχίζουν μερικά από τα ωραιότερα σημεία των χωρών όπου βρίσκονται…

1. Great Salt Lake, Γιούτα

perierga.gr - Μαγευτικές διαδρομές διασχίζουν τη θάλασσα!

2. Hindenburg Dam, Γερμανία

perierga.gr - Μαγευτικές διαδρομές διασχίζουν τη θάλασσα!

3. Passage du Gois, Γαλλία

perierga.gr - Μαγευτικές διαδρομές διασχίζουν τη θάλασσα!