Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΤΑΤΤΟΥ

Καταπληκτική δουλειά .
the_tattoo_work_of_jun_cha_is_incredible
the_tattoo_work_of_jun_cha_is_incredible

the_tattoo_work_of_jun_cha_is_incredible
 

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΜΙΧΛΗ

Και η ομίχλη έπεσε σαν πέπλο πανώ από το...Βανκούβερ!!
Ημερομηνία: 01 Νοεμβρίου 2013
 
Και η ομιχλη επεσε σαν πεπλο πανω απο το...Βανκουβερ!!

«Το Λονδίνο θεωρείται συνώνυμο της ομίχλης αλλά και το Βανκούβερ δεν πάει πίσω», γράφει η βρετανική εφημερίδα Ντέιλι Μέιλ παρουσιάζοντας μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες της καναδικής πόλης, τις οποίες τράβηξε σε διάστημα μιας εβδομάδας ο Βρετανός, Αλέξις Μπίρκιλ.

n
n
 

ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΑΓΑΛΜΑ

Ξεκινά η κατασκευή του ψηλότερου αγάλματος στον κόσμο- Φτάνει τα 182 μέτρα!

Δημοσιευμένη  εικόνα



Το μεγαλύτερο άγαλμα του κόσμου κατασκευάζεται στην Ινδία και όπως φαίνεται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αφήνει πίσω τα άλλα με μεγάλη διαφορά.



Το άγαλμα θα αναπαριστά θα αναπαριστά τον Σαρντάρ Πατέλ, ήρωα της ανεξαρτησίας της Ινδίας και θα έχει ύψος 182 μέτρων και κατασκευάζεται σε μικρό νησί του κρατιδίου Γουτζαράτ. Με ύψος 182 μέτρα θα είναι δύο φορές ψηλότερο από το Άγαλμα της Ελευθερίας και τέσσερις φορές πιο ψηλό από το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο ντε Τζανέιρο.


Δημοσιευμένη  εικόνα



Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το υλικό κατασκευής του καθώς το «Άγαλμα της Ενότητας» θα κατασκευαστεί από κράμα μετάλλων που θα προέλθουν από γεωργικά εργαλεία που θα δωρίσουν οι αγρότες από όλη την Ινδία. Το κόστος υπολογίζεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια.


Δημοσιευμένη  εικόνα


ΞΥΠΝΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ιερέας μποϊκοτάρει τους πολιτικούς γάμους: Κάνει δώρο το νυφικό, τα στέφανα και την εκκλησία

Δημοσιευμένη  εικόνα



Τέλος τα διλήμματα για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής κάθε ζευγαριού...
Είναι γνωστό πως με το που μπήκε η οικονομική κρίση στην ζωή μας ο ρομαντισμός και οι παραμυθένιες μέρες έγιναν παρελθόν για τα περισσότερα νέα ζευγάρια που αποφάσιζαν να ενώσουν τις ζωές τους. Ο βασικότερος λόγος φυσικά ήταν τα υπέρογκα έξοδα που απαιτούνται ακόμη και για ένα απλό μυστήριο.



Ο πατέρας Θεόδωρος στην ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος, Αποστόλου Τίτου και Αγίου Διαδόχου Ηγουμενίτσας, γνωστός για το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο του, δείχνει κατανόηση στην επιλογή των νέων ζευγαριών να ανέβουν τα σκαλιά του δημαρχείου και όχι αυτά της εκκλησίας. Όμως δεν θα μπορούσε να μην κάνει την δική του προσπάθεια για να αλλάξει αυτό όσο μπορεί... Μάλιστα, προκειμένου να γίνονται θρησκευτικοί γάμοι και αποτρέψει τα νέα ζευγάρια να πραγματοποιούν πολιτικούς αποφάσισε να βοηθά στα έξοδα του ζευγαριού!

Συγκεκριμένα, το epirusgate, αναφέρει: «Αν κάποιο ζευγάρι έχει πάρει την απόφαση να τελέσει το ιερό μυστήριο του γάμου αλλά για οικονομικούς λόγους σκέφτεται να τελέσει πολιτικό γάμο, επικοινωνήστε με τον πατέρα Θεόδωρο και τα έξοδα της άδειας του γάμου, του μυστηρίου, τα στέφανα και το νυφικό θα τα αναλάβει η εκκλησία».

Οι δραστηριότητες, όμως, του πατέρα Θεόδωρου δεν περιορίζονται στους γάμους... Κάτω από το Ναό στεγάζεται δανειστική βιβλιοθήκη που περιλαμβάνει όχι μόνο εκκλησιαστικού περιεχομένου βιβλία, αλλά και εγκυκλοπαίδειες, βοηθήματα για το σχολείο και πάσης φύσεως βιβλία.



Δημοσιευμένη  εικόνα