Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΣΗΜΑΔΙΑ

23/5/11

Τι γίνεται όταν σε παγκόσμια χαρτονομίσματα παρουσιάζεται η τροχιά του Nibiru; ΒΙΝΤΕΟ


Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ότι υπάρχει σχέδιο με την ελλειπτική τροχιά ενός πλανήτη! Μήπως αυτή η αναφορά μας μιλάει για τον Πλανήτη Χ ..για τον πλανήτη Nibiru. Δείτε το βίντεο και συνεχίστε πιο κάτω για να δείτε ακομα πιο πολλά μυστήρια στα ελβετικά φράγκα!


 Άλλα υπάρχουν και άλλα στοιχεία στα ελβετικά φράγκα. Υπάρχουν σχέδια που δείχνουν ψηλόλιγνες ανθρωποειδής φιγούρες με μακριά λεπτά πρόσωπα , χαρακτηριστικά γνωστά από τα βιβλία και τις έρευνες που είχαν οι Ανουνάκι!  Δείτε παρακάτω...
Τι γνωρίζει η Ελβετική Κυβέρνηση και δίνει αυτή την κωδικοποιημένη πληροφορία; Και γιατί το κάνει; Από ότι εμείς γνωρίζουμε από έρευνες που δεν θεωρεί το κατεστημένο ως φερέγγυες μέχρι σήμερα , οι Αννουνακι έδωσαν στους Μάγιας το ημερολόγιο τους  και στους αρχαίους βαβυλώνιους την μέθοδο μέτρησης και κατανόησης του Ηλιακού συστήματος .Ακόμα λέγετε ότι έχτισαν τις μεγάλες πυραμίδες ως μια μέθοδο μέτρησης της αλλαγής και της μετατόπισης των πόλων με βάση μέτρησης μια παλαιότερη μετατόπιση! Άλλα είναι αυτά τα μ;oνα που γνωρίζουμε;..
Η γνωρίζουμε κάποιο κομμάτι μόνο της αληθείας?

Κοντινό στη  ανθρωπόμορφη φιγούρα
Δεν σταματάει όμως εδώ το θέμα με τα χαρτονομίσματα .... ας δούμε το Ιρακινό δηνάριο! Ο νιμπιρου για τους βαβυλώνιους ήταν το σώμα του θεού Μαρντουκ! Ο όρος νιμπιρου έχει παρθεί απο τις σουμερικές πλάκες η οποίες γράφτηκαν πριν 5.000 χρόνια!

Ο ακριβής όρος Νιμπιρου σημαίνει "ο πλανήτης που διασταυρώνεται" και συνήθως το σύμβολο του ήταν είτε ένας σταυρός η διάφοροι φτερωτοί δίσκοι! Ο σουμερικός πολιτισμός αναπτύχθηκε στις εύφορες πεδιάδες ανάμεσα στους ποταμούς Τίγρη και Ευφράτη στη νοτιά πλευρά του σημερινού Ιρακ!


the image of Marduk
 Η πραγματική εικόνα του Marduk (Nibiru) είναι κρυμμένη σε μια σκιά στη αριστερή πλευρά του νομίσματος του Ιράκ...είναι εκεί κρυμμένο πολύ καιρό στην σκιά! (για όσους καταλαβαίνουν περισσότερα)... Πιστεύουμε ότι η σύνδεση της εικόνας του Marduk και η σύνδεση με τον Nibiru (πλανήτης Χ) που έγινε από το αρχαίους βαβυλώνιους όπως και το γεγονός ότι η εικόνα είναι κρυμμένη εκεί… στις σκιές στο Ιρακινό Δηνάριο , μπορεί να σημαίνει κάτι πολύ περισσότερο από μια σύμπτωση! Μήπως τελικά μας έχουν προειδοποίησει?

 Μήπως υπάρχουν κάποιες μυστικές ομάδες που δεν μπορούν φανερά να μιλήσουν άλλα προσπαθούν να μας δώσουν σημάδια ώστε να τα κατανοήσουμε και να πάρουμε τα μέτρα μας; Θα ήταν σωστό να σκεφτούμε οτι μπορεί μια κλειστή ομάδα κάποιον καλλιτεχνών ,όπως των ανθρώπων που σχεδιάζουν τα νομίσματα να προσπαθεί μέσα από το δηνάριο να μας πει κοιτάξτε και προστατευτείτε; Γιατί μέσα στην σκιά κριμένος ο μαρντουκ; Είναι όπως ακριβώς μας πλησιάζει!  Μέσα από την σκιά και ξαφνικά θα γίνει αντιληπτός! Τι γίνετε εάν οι κυβερνήσεις του κόσμου ξέρουν όλη την αλήθεια και ότι όπου να ναι είναι έτοιμο ένα καταστροφικό γεγονός να συμβεί; Δεν θα μπορούσαν ποτέ να πουν την αλήθεια μιας και θα υπήρχε τεράστια κοινωνική αναστάτωση ,αναρχία κοκ...

Το Ιρακινό νόμισμα με τον "Μαρντουκ" κριμένο στην σκιά!!
Με ποιο τρόπο θα αποφάσιζαν να πληροφορήσουν για μια μεγάλη καταστροφή;  Μήπως με ένα κρυφό συμβολισμό ώστε να καταφέρουν αν επιβιώσουν μόνο όσοι ήταν ικανοί να καταλάβουν; Δηλαδή σκεφτείτε ότι ακόμα και οι χειρότερη άνθρωποι στον κόσμο έχουν τύψεις , ακομα και οι illouminati θα πρέπει να μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια..άρα μήπως ο συμβολισμός είναι ένας χάρτης σωτηρίας;


Αν θυμηθώ και το βίντεο του Jesse Ventoyra που μιλάει ξεκάθαρα για το ότι "γνωρίζουν ότι θα πεθάνουν δισεκατομμύρια άλλα θέλουν μόνο όσους έχουν "αντίληψη" να επιβιώσουν!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Άλλα 14 δισ. ευρώ στο χρέος μέσα σε ένα τρίμηνο!

Καληνύχτα και καλή τύχη..
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΟΣΟ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ
ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Αλματωδώς αυξάνεται πλέον το  δημόσιο χρέος κεντρικής κυβέρνησης που στις 31 Μαρτίου εκτοξεύτηκε στα 354,5 δισ. ευρώ, από 340,277 δισ. ευρώ που ήταν στα..
τέλη Δεκεμβρίου του 2010 (+14,2 δισ.) και 336,807 δισ. ευρώ στο τέλος Σεπτεμβρίου του 2010.

 Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία για την εξέλιξη του δημόσιου χρέους που ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Οικονομικών.

 Πιο αναλυτικά, το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης ανήλθε τον Μάρτιο στο 153% του ΑΕΠ από το 149% το 2010. Εξ’ αυτών, τα 193,3 δισ. θα πρέπει να εξοφληθούν εντός της επόμενης 5ετίας σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, έναντι 185,3 δισ. ευρώ που ήταν στα τέλη του 2010.

 Το γεγονός αυτό καθιστά ουσιαστικά επιτακτική την παροχή της επιμήκυνσης των 110 δισ. ευρώ από τον μηχανισμό στήριξης, αλλά και την εξεύρεση λύσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την διευκόλυνση της εξυπηρέτησης του ελληνικού δημόσιου χρέους.

850 εκατ. μεγαλύτερο έλλειμμα

 Στις 31 Μαρτίου του 2011 τα ταμειακά διαθέσιμα του ελληνικού δημοσίου ανέρχονταν σε 13,4 δισ. ευρώ, από 7,187 δισ. στο τέλος του 2010.

 Η κατάσταση επιδεινώνεται και από τις εξελίξεις στο κρατικό έλλειμμα όπου, παρά τις θυσίες και τα μέτρα, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών το έλλειμμα του Κρατικού Προϋπολογισμού αυξήθηκε κατά το τετράμηνο Ιανουάριου - Απριλίου 2011, στα 7.246 εκατ. ευρώ (έναντι στόχου 6.924 εκατ. ευρώ) όταν πέρυσι το Απρίλιο το έλλειμμα δεν ξεπερνούν τα 6,4 δισ. ευρώ.
Στο α’ τετράμηνο η «μαύρη τρύπα» στα συνολικά έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού (Τακτικός και ΠΔΕ) διευρύνθηκε στα 1.265 εκατ. ευρώ, ενώ οι συνολικές δαπάνες (Τακτικός και ΠΔΕ) παρουσιάζονται μειωμένες κατά 942 εκατ. ευρώ.

 Ειδικότερα τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 14.473 εκατ. € και εμφανίζουν μείωση έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2010, κατά 9,1% που οφείλεται κυρίως στη μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη, κατά την περίοδο σύνταξης του προϋπολογισμού, ύφεση στο τελευταίο τρίμηνο του 2010, στη μη επανάληψη των εισπράξεων τελών κυκλοφορίας κατά 393 εκατ. € τον μήνα Ιανουάριο, αφού φέτος δεν δόθηκε η ίδια παράταση στην εξόφληση των τελών, στις μειωμένες εισπράξεις από παρακράτηση φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων κατά το τρέχον έτος λόγω της ευνοϊκότερης φορολόγησης βάσει του νέου φορολογικού νόμου και στις αυξημένες επιστροφές φόρων λόγω τακτοποίησης εκκρεμοτήτων παρελθόντων ετών.
Από την άλλη πλευρά, τα έσοδα του ΠΔΕ είναι αυξημένα κατά 110.6% ή κατά 331 εκατ. ευρώ.

Αυξημένες δαπάνες

Οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού είναι αυξημένες κατά 3,6%. H αύξηση αυτή οφείλεται στη διάθεση ποσού ύψους 375 εκατ. ευρώ για παλαιές οφειλές νοσοκομείων και στις αυξημένες δαπάνες για τόκους κατά 480 εκατ. ευρώ.

 Αντίθετα οι πρωτογενείς δαπάνες που αποτελούν τον κυριότερο δείκτη μέτρησης του αποτελέσματος της προσπάθειας για τον περιορισμό των δαπανών είναι μειωμένες κατά 0,8% ή κατά 128 εκατ. ευρώ. Οι δαπάνες του ΠΔΕ, τέλος, παρουσιάζουν μείωση κατά 42,5% ή 980 εκατ. ευρώ.

 Υπενθυμίζεται, ότι όλα τα παραπάνω στοιχεία αφορούν μόνο στην εκτέλεση του Κρατικού Προϋπολογισμού και όχι στο σύνολο των δημοσιονομικών δεδομένων για το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης,  που αποτελεί το κριτήριο για την αξιολόγηση του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής της Ελλάδας.



PROTO THEMA

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011


Στον αέρα χιλιάδες εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ

Θα μας...εξαφανίσουνε!

Ομοβροντία αποκρατικοποιήσεων και εκπαραθύρωση από το ευρύτερο δημόσιο χιλιάδων εργαζομένων που θα βρεθούν ξαφνικά χωρίς...
αντικείμενο δουλειάς προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο εκτάκτου ανάγκης που συζητά αυτήν την ώρα το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης.

 Προκειμένου να εξευμενίσει την Τρόικα και για να εξασφαλιστεί το νέο δάνειο, η κυβέρνηση εμφανίζεται έτοιμη να παραδώσει σε ιδιώτες «εδώ και τώρα» μια σειρά από μεγάλα «φιλέτα» τους δημοσίου.

 Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο πρώτο κύμα αποκρατικοποιήσεων θα περιλαμβάνεται και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, εξέλιξη που αν επιβεβαιωθεί, θα σημάνει πιθανότατα και την εγκατάλειψη του σχεδίου για τη δημιουργία «κρατικού πυλώνα» στις τράπεζες.

 Άμεσα θα βγουν για πώληση και συμμετοχές του δημοσίου στα λιμάνια (ΟΛΠ, ΟΛΘ) ή και στις εταιρίες υδάτων (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ).

 Αμέσως μετά θα ακολουθήσει και δεύτερο πακέτο ιδιωτικοποιήσεων, όπου θα περιλαμβάνονται o ΟΠΑΠ, o ΟΤΕ (στην Deutsche telekom) και ΟΔΙΕ για τον οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο γαλλικός ιππόδρομος.
 Για αργότερα φαίνεται πως παίρνουν σειρά η ΔΕΗ, η ΔΕΠΑ και τα περισσότερα κρατικά ακίνητα, εφόσον πρώτα θα έχουν επιλυθεί και πάμπολλα νομικά ζητήματα που στέκονται εμπόδιο στην άμεση αξιοποίησή τους.
Για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις αυτές πάντως, αν και επισήμως δεν γίνεται λόγος για προσπάθεια απορρόφησης με «διαδικασίες ΑΣΕΠ», διαφαίνεται πως θα μετακινηθούν κατά χιλιάδες, ή  θα βρεθούν εκτός δημοσίου.
 Οι οριστικές αποφάσεις και συμπληρωματικά μέτρα θα ληφθούν στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο, στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος.


PROTO THEMA

ΛΕΤΕ. ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

22 Μαΐου 2011

O cristiano ronaldo είναι GAY...


ΣΟΚ στον φίλαθλο κόσμο και όχι μόνο έχει προκαλέσει η παραπάνω φωτο η οποία κάνει τον γύρο του κόσμου... Ο cristiano ronaldo σε τρυφερή στιγμή με το έτερο του ήμιση.....
Επίσης με αφορμή την συγκεκριμένη φωτο του cristiano ronaldo αναμοχλεύτηκε και η παρακάτω του δήλωση... 
Ο άσος της Real Μαδρίτης σχολίασε την απόφαση του προέδρου της Πορτογαλίας να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφυλοφίλων, ανάμεσα σε πολλούς star της χώρας που εξέφρασαν την αποδοχή τους. «Ως γνήσιος Πορτογάλος προσπαθώ να ενημερώνομαι για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου. Γνωρίζω πως πέρασε ο συγκεκριμένος νόμος και το σχόλιό μου για αυτήν την κίνηση είναι πως πρέπει πάντα να σεβόμαστε τις επιλογές που ο καθένας κάνει, επειδή ακριβώς ήρθε η κατάλληλη στιγμή, όπου όλοι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν ίδια ακριβώς δικαιώματα και ευθύνες» δήλωσε ο διάσημος ποδοσφαιριστής.






 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο ΟΣΕ έδωσε μπόνους στα στελέχη του!!!




(Κύριε Ρέππα, το γνωρίζετε αυτό; Ποιος φρόντισε για τέτοιου είδους αλητείες σε έναν Οργανισμό που δεν ξέρει τι χρωστάει;)

Η πληροφορία είναι πέρα έως πέρα τσεκαρισμένη. Τα golden boys του ΟΣΕ πήρανε εξτρά μπονους από το κρατικό προϋπολογισμό.
Η απίστευτη είδηση έχει... εξοργίσει τους υπαλλήλους του ΟΣΕ (άλλα μπουμπούκια κι αυτά) που μάθανε ότι μπορεί οι δικοί τους μισθοί να κόβονται, αλλά τα διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού τσεπώσανε 25% μπόνους με βάση το μισθό τους.
Είναι αλήθεια κύριε Ρέππα ή μήπως ράδιο αρβύλα; Γιατί αν είναι ράδιο αρβύλα να ζητήσουμε συγγνώμη. Αλλά αν δεν είναι, είσαστε για τα πανηγύρια.

ΦΙΛΚΕΡΑΜ ΤΖΟΝΣΟΝ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Άνοιξαν τον δρόμο προς το αεροδρόμιο οι εργαζόμενοι της Φιλκεράμ Τζόνσον


Νωρίτερα είχαν αποκλείσει τη η λεωφόρο Γεωργικής Σχολής που οδηγεί στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας.
Θα δούμε πολλά ακόμα τέτοια!

Οι εργαζόμενοι αυτή τη στιγμή έχουν επιστρέψει στο χώρο του εργοστασίου όπου πραγματοποιείται κατάληψη.

Όπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος των εργαζομένων της Φιλκεράμ Τζόνσον, Γιώργος Κουθούρης " 225 οικογένειες που ζούμε από την επιχείρηση είμαστε σε ομηρία και απλήρωτοι. Ούτε μας απολύουν, ούτε αποζημιώσεις μας δίνουν, ούτε τα δεδουλευμένα μας. Κάτι πρέπει να γίνει".

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt στην τριμερή συνάντηση που έγινε πριν λίγες ημέρες στο Υπουργείο Εργασίας για την εξεύρεση λύσης, η πολιτική ηγεσία έδειξε να θέλει να συνεχίσει η λειτουργία του εργοστασίου, κάτι που απέκλεισε κατηγορηματικά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης.