Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ

Θρίλερ στην Ανταρκτική: Ρωσία, ΗΠΑ υπονοούν εξωγήινη καταγωγή του ανθρώπου!

Την ώρα που η Ελλάδα παλεύει να επιβιώσει μέσα στην καταστροφή που την έχουν ρίξει εχθροί και «φίλοι», μια κοσμοϊστορικής σημασίας ανακάλυψη ήρθε από την Ανταρκτική:

Η πρώτη σαφής ύπαρξη αποδείξεων ότι κάποτε, πριν εκατομμύρια χρόνια, επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας εξωγήινα όντα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη είναι γεγονός!

Η αποστολή των Ρώσων επιστημόνων την οποία έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα του defencenet.gr το περασμένο Σάββατο, εντόπισε τελικά σαφή ίχνη ύπαρξης εξωγήινης ζωής σε ένα ανέγγιχτο εδώ και 20 εκατομμύρια χρόνια οικοσύστημα: Την υπόγεια λίμνης Βοστόκ, σε βάθος 3,8 χιλομέτρων από την παγωμένη επιφάνεια της Ανταρκτικής.



Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η ρωσική αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, καταφέρνοντας να διατρήσουν πάγο πάχους 3,766 μέτρων φτάνοντας στην αμόλυντη επιφάνεια της λίμνης που εδώ και 14 με 20 εκατ. χρόνια δεν έχει έρθει σε επαφή με την ατμόσφαιρα.

Η υπόθεση θυμίζει πραγματικό θρίλερ καθώς μέσω της κάμερας που ήταν τοποθετημένη στο τρυπάνι οι Ρώσοι ανακάλυψαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μια «χρυσή σβάστικα» (golden-like swastika) και αμέσως μετά κτύπησαν στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα ίχνη εξωγήινης παρουσίας, τα οποία δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς ήταν.

Αμέσως μετά την ανακάλυψη (όπως είχαμε αποκαλύψει η επικοινωνία με την ρωσική επιστημονική ομάδα διακόπηκε όταν ανήγγειλαν ότι «Είχαν βρει κάτι πολύ σοβαρό») η ρωσική ομάδα χάθηκε και δεν απαντούσε σε καμία κλήση από τις άλλες δύο ομάδες της αμερικανική και την βρετανική που βρίσκονταν κοντά.

Η εξήγηση ήταν ότι μόλις επικοινώνησαν με το ρωσικό κέντρο και μετέδωσαν το τι ακριβώς είχαν βρει το ρωσικό υπουργείο Αμύνης τους έδωσε εντολή για πλήρη «επικοινωνιακή σιγή» και να παραμείνουν στην περιοχή, μέχρι να τους παραδοθούν ειδικές τηλεπικοινωνιακές συσκευές με τεχνολογία μηδενικής υποκλοπής. Μόλις οι συσκευές τους παραδόθηκαν -άγνωστο πώς, αλλά εικάζεται ότι έγινε ειδική πτήση-  τότε και μόνο πήραν εντολή για να απομακρυνθούν από την περιοχή σπάζοντας την επικοινωνιακή σιγή.

Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι εντοπίστηκε, αλλά η μυστικότητα και η αντίδραση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, δείχνει ότι έχει βρεθεί κάτι πολύ σοβαρό και κρίσιμο, ίσως και για την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου γένους.

Το βέβαιο είναι ότι εντοπίστηκαν στα δείγματα του νερού της λίμνης μορφές μικροβιακής ζωής ανάλογων με τα ίχνη εξωγήινης ζωής τα οποία υπάρχουν σε συγκεκριμένους πλανήτες, όπως ο Αρης, ο δορυφόρος του Δία, η Ευρώπη και ο δορυφόρος του Κρόνου, Εγκέλαδος.

Μάλιστα η φράση του Ρώσου επιστήμονα Λεβ Σαβατιούγκιν, που συμμετέχει στην αποστολή, ότι «Πιστεύω ότι θα εμπλουτισθούν οι γνώσεις μας για την προέλευση της ζωής στον πλανήτη μας.

Κανένα άλλο μέρος της Γης δεν έχει μείνει απομονωμένο τόσο καιρό. Πρέπει να εξετάσουμε τι ακριβώς υπάρχει εδώ πριν στείλουμε αποστολές στο διάστημα» πυροδότησε συζητήσεις για το αν εννοούσε ότι η ύπαρξη ανθρώπινης ζωής στη Γη οφείλεται σε εξωγήινη επίσκεψη πριν από εκατομμύρια χρόνια!

Με την θέση αυτή του Ρώσου συμφώνησε από απόσταση μερικών χιλιάδων χιλομέτρων ένας «αντίπαλος» Αμερικανός ειδικός, ο Ουαλίντ Αμπνταλάτι, που εργάζεται για τη NASA, με την εξής συγκλονιστική φράση: «Πολύ απλά, μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που σκεπτόμαστε για την ύπαρξη της ζωής».

Επίσης, σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες, το νερό που έχουν συλλέξει είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο καθαρό από το αποσταγμένο, και θεωρείται τόσο “ξένο” -ως προς τη Γη- όσο και αυτό που βρίσκεται στις λίμνες της Ευρώπης ενός από τους δορυφόρους του Δία.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν τον Δεκέμβριο του 2012 όταν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες λόγω του «καλοκαιριού» της Ανταρκτικής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 
 
What to Do in Winter if Your Car's Heater Doesn't Work
 
What to Do in Winter if Your Car's Heater Doesn't Work
 
What to Do in Winter if Your Car's Heater Doesn't Work
 
What to Do in Winter if Your Car's Heater Doesn't Work

ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΠΛΟΙΑ

 

Γέφυρα για πλοία

Γέφυρα για πλοία

Γέφυρα για πλοία

Γέφυρα για πλοία

Γέφυρα για πλοία

ΣΩΘΗΚΕ Ο 13 ΚΑΙ Ο 14

10/2/12


Ή μας κοροϊδεύουν ΟΛΟΙ ή δεν έχουν τελειώσει ΚΑΝ το Δημοτικό, ή εμείς δεν έχουμε πάει καθόλου ούτε στο Δημοτικό, ή Μάλλον την κοροιδία την έμαθαν στα δικά τους σχολεία…. πολύ καλααααααααααααααα..!!!!!!


Έχεις μισθό 600 € καθαρά
και πληρώνεσαι 14 φορές το χρόνο?
Πόσα λεφτά παίρνεις το χρόνο;
600Χ14 = 8.400€
Χάρη στην σκληρή μάχη των Ηγετών μας,
το 14 παραμένει !!!!!!!
αλλά το 600 γίνεται 450€
Άρα, τώρα πόσα λεφτά παίρνεις το χρόνο;
450Χ14 = 6.300€
Πόσα λεφτά δηλαδή, έχασες σε έναν χρόνο;
8.400-6.300 = 2.100€
Πόσους μισθούς έχασες δηλαδή;
2.100/600 = 3,5
Άρα σώθηκε ο 13ος και ο 14ος;
ΟΧΙ μόνο δεν σώθηκαν αλλά μαζί με αυτούς,
χάθηκε και ο 12ος και ο μισός 11ος.
Συμπέρασμα:
Ή μας κοροϊδεύουν ΟΛΟΙ ή δεν έχουν τελειώσει ΚΑΝ το Δημοτικό, ή εμείς δεν έχουμε πάει καθόλου ούτε στο Δημοτικό,
ή Μάλλον την κοροιδία την έμαθαν στα δικά τους σχολεία….
πολύ καλααααααααααααααα..!!!!!!
Τελικά αυτή η εμονή μας να πέρνουμε 14 μισθούς,
μου είναι ακαταλαβίστικη.
Περαστικά μας και έρχονται και άλλα….

ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Τα ανέκδοτα της χρεοκοπίας - Ο ΓΑΠ θα είναι ο μόνος πολιτικός που αντί να δοθεί το όνομά του σε δρόμο θα δοθεί σε αδιέξοδο!


Το ξέρουμε κι είναι από τα καλά, τα πολύ καλά μας σαν λαού.

Όποτε έρθει δυστυχία, μπορεί να κλαίμε και να φωνάζουμε αλλα και ανέκδοτα βγάζουμε!

Από το περίφημο “Ταξί, ελεύθερος; Οχι ΄Ελληνας!!!” που ακουγόταν στους δρόμους της Αθήνας σε όλη την περίοδο της χούντας μέχρι σήμερα.

Απολαύστε όσα σταχυολογήσαμε.
Πίκρα, σαρκασμός, αυτολύπηση.
Μεγάλη Ελλάδα!

To ποσοστό ανεργίας είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ.

Γιώργος Παπανδρέου: ο πρώτος υπάλληλος που μπαίνει στην εφεδρεία.

Ένα λάθος κόμμα μπορεί να σου χαλάσει όλη τη σύνταξη, έλεγε η δασκάλα στο σχολείο. Τώρα κατάλαβα!

Αν χρειάζεστε κάτι μου λέτε, ε; Είμαι διαθέσιμος κι ετοιμοπόλεμος. (kostakaramanlis)

Σαμαράς: ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που απέδειξε ότι είναι ανίκανος να κυβερνήσει πριν κυβερνήσει.

Άνοιξε το κλειστό επάγγελμα του πρωθυπουργού της χώρας.

Για να τελειώνουμε, κάντε οικουμενική κυβέρνηση με ένα Γερμανό, έναν Ιταλό, έναν Ισπανό κι έναν Πόντιο, έτσι κι αλλιώς ανέκδοτο έχουμε γίνει.

Ο Πάγκαλος αποκαταστάθηκε επαγγελματικά στην Άπω Ανατολή. Τον προσέλαβαν σε ναό να κάνει τον Βούδα...

Κάποιος πρέπει να θυμίσει στους παρουσιαστές ότι η έκφραση «τα στελέχη της ΝΔ ήταν όλη νύχτα στη Συγγρού», μπορεί να παρεξηγηθεί.

Κάποιος να τους πει να τελειώνουνε, να μάθουμε κι εμείς τι νόμισμα θα βάλουμε φέτος στην βασιλόπιτα!

Ο Γιώργος θα είναι ο μόνος πολιτικός που το όνομά του θα δοθεί, αντί για οδό, σε αδιέξοδο...

newsit

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012


Το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ των μισθών - Αναλυτικά παραδείγματα για ΟΛΑ τα νέα μέτρα


Οδηγός με όλα τα νέα μέτρα που φέρνουν τα πάνω - κάτω στη ζωή των Ελλήνων.

Ο οικονομολόγος Γιάννης Σωπασής εξειδικεύει τα μέτρα.
ΜΕΙΩΣΗ 22% ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ- ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- ενας εργαζόμενος άγαμος μέχρι σήμερα λάμβανε 751,39 ευρώ και με τη μείωση 22% θα παίρνει 586,08 ευρώ μικτά.
- ενας εργαζόμενος άγαμος με 2 τριετίες μέχρι σήμερα λάμβανε 887,99 ευρώ και με τη μείωση του 22% θα παίρνει 692,63 ευρώ μικτά.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΙΩΣΗ 10% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 ΕΤΩΝΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- ένας άγαμος νέος κάτω των 25 ευρώ λάμβανε 751,39 ευρώ και πλέον θα λαμβάνει 510,94 ευρώ μικτά, δηλαδή θα παίρνει 241 ευρώ λιγότερα το μήνα, άρα μιλάμε για μείωση 32%.

ΜΕΙΩΣΗ 22% ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- ενας άνεργος παίρνει σήμερα 461 ευρώ και πλέον θα παίρνει 369 ευρώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να σημειωθεί ότι στο μνημόνιο αναφέρεται οτι το επίδομα ανεργίας δε θα μπορεί να ξεπερνάει τα 313 ευρώ και άρα αν ισχύσει αυτό μιλάμε για μείωση περίπου 33%.
ΜΕΙΩΣΗ ΑΜΟΙΒΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- ενας μαθητής του ΟΑΕΔ παίρνει σήμερα μισθό 530 ευρώ μικτά και με τη μείωση του 22% θα παίρνει 412 ευρώ, δηλαδή 117 ευρώ λιγότερα

ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΩΡΙΜΑΝΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 10%ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- ενας έγγαμος εργαζόμενος δίχως προϋπηρεσία παίρνει σήμερα 826,54 ευρώ και με τη μείωση του 22% θα παίρνει 644,70 ευρώ για τα επόμενα τουλάχιστον 5 χρονια καθώς η ανεργια που είναι σήμερα περίπου στο 20% δεν προκείται να πέσει στο 10% νωρίτερα.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣτη διαιτησία μπαίνουν μόνο οι βασικοί μισθοί και λαμβάνεται υπόψη η οικονομική κατάσταση της εταιρείας.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Μια εταιρεία που παρουσιάζει παθητικό αυτομάτως της δίνει δικαίωμα ο νόμος να κάνει κατάργηση μονομερούς προσφυγής στη διαιτησία, δηλαδή οι εργαζόμενοι ξαφνικά θα δουν τους μισθούς τους να μειώνονται.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Ενας εργαζόμενος έγγαμος με 2 τριετίες που σήμερα παίρνει 963,13 ευρώ θα παίρνει 751,21 ευρώ και άρα θα λαμβάνει περίπου 210 ευρώ μικρότερο μισθό.

ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑ: ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ 6 ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣΣτον βαθμό που δε θα υπάρξει νέα συλλογική σύμβαση εντός 3 μηνών ως βάση θεωρείται ο βασικός μισθός της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Σημαίνει πως εδώ θα έχουμε πάρα πολλές παρενέργειες, δηλαδή εάν μέσα στους 3 μήνες δεν υπογραφεί νέα εθνική συλλογικής σύμβαση θα φτάσουμε στους κατώτερους μισθούς. Οι εργοδότες θα καθυστερούν για την υπογραφή της σύμβασης προκειμενουν να φτάσουν οι αμοιβές των εργαζομένων στον κατώτατο μισθό. Θα δούμε ανθρώπους που είναι κοντά στο όριο συνταξιοδότησης να απολύονται σύμφωνα και να λαμβάνουν αποζημίωση απόλυσης σύμφωνα με τον κατώτατο μισθό.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- μια έγγαμη εργαζόμενη με 2 χρόνια προυπηρεσίας που παίρνει σήμερα 890 ευρώ μικτά θα πάει στα 586 ευρώ και άρα θα χάσει 304 ευρώ το μήνα.

ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ 2% ΓΙΑ ΤΟ 2012Και επιπλέον μείωση 3% στο 2013.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Το ΙΚΑ θα χάσει τουλάχιστον 200 εκατομμύρια ευρώ το 2012 και άλλα περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ το 2013. Αν σε αυτά υπολογίσουμε και την πτώση των μισθών οπου και από εκεί θα έχει χασούρα δισεκατομμυρίων εισφορών, το έλλειμα του ΙΚΑ θα φτάσει τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση για το 2012 και το 2013.
"Εχω την αίσθηση πως στήνεται καινούργιο ασφαλιστικό και περαιτέρω μειώσεις στις κύριες συντάξεις του ΙΚΑ μετά το καλοκαίρι" τόνισε ο κύριος Σωπασής.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΕΚ ΚΑΙ ΤΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ
Αυτό έχει σαν συνέπεια να σταματήσουν να δίνονται δάνεια για αγορά κατοικίας από εργαζόμενους τα οποία ήταν επιδοτούμενα και χαμηλότοκα, όπως σταματάει και θεσμός της διανομής βιβλίων και εδρομών από την Εργατική Εστία.
Ειδικότερα με την κατάργηση του ΟΕΚ θα υπάρξουν επιπτώσεις και στην οικοδομή αλλά θα μειωθούν και οι εισφορές που εισέπραττε το ΙΚΑ από την οικοδομική δραστηριότητα και τώρα θα πρέπει να βρεθούν πόροι από αλλού για να ισοφαρίσουν αυτό το έλλειμα.

ΜΕΙΩΣΗ 15% ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΗ, ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- Ενας συνταξιούχος της ΔΕΗ που ελάμβανε σύνταξη 1.900 ευρώ με τη μεώση του 15% θα παίρνει σύνταξη 1.615 ευρώ.

ΜΕΙΩΣΗ 7% ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- Ενας συνταξιούχος ναυτικός που ελάμβανε σύνταξη 900 ευρώ με τη μείωση του 15% θα παίρνει σύνταξη 765 ευρώ και άρα θα χάσει 135 ευρώ το μήνα.

"Με τις σημερινές αποφάσεις των κυβερντώντων φτάνουμε πλεον στην πλήρη απελευθέρωση της αγοράς εργασίας, δημιουργείται μια οικονομική εργασιακή Σαχάρα με αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους να έχουμε για πολλά από τα επόμενα χρόνια μισθούς 580 ευρώ με μηδενικές αυξήσεις, δίχως συλλογικές συμβάσεις και θα φτάσουμε σε μισθούς Βουλγαρίας" είπε τέλος ο οικονομολόγος Γιάννης Σωπασής. 

ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ

Η κοινότητα των πιο κοντών ανθρώπων έφτιαξε το δικό της παράδεισο... για να ζεί!
Ημερομηνία: 10 Φεβρουαρίου 2012
Η κοινοτητα των πιο κοντων ανθρωπων εφτιαξε το δικο της παραδεισο... για να ζει!
Η κοινότητα στο βουνό Κουνμίνγκ της νότιας Κίνας δεν είναι τυχαία... ίσως να είναι και μοναδική σε όλο τον κόσμο! Και ο λόγος; Τα λίγα... εκατοστά στο ύψος!
Τα μέλη της κοινότητας λοιπόν δεν ξεπερνούν σε ύψος το 1 μέτρο και τα 50 εκατοστά, ενώ διαθέτουν  τη δική τους αστυνομία και την πυροσβεστική από τους 120 κατοίκους!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά... η ομάδα των κατοίκων έχει μετατραπεί και σε τουριστικό αξιοθέατο αφού αυτοί έχουν επιλέξει να μένουν σε σπίτια που θυμίζουν μανιτάρια...  και ντύνονται σαν νεράιδες!

«Δεδομένου ότι οι μικροί άνθρωποι είναι αναγκασμένοι να παραμερίζονται... σε όλους τους τομείς από τους μεγάλους ανθρώπους, προτιμούμε να μένουμε εδώ και ό, τι κάνουμε να είναι για μας », δήλωσε ο εκπρόσωπος τους Fu Tien.

ΑΡΧΙΣΑΜΕ

10.000 κόσμου στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια - Περίπου 2.500 στο Σύνταγμα στη συγκέντρωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ - Φρούριο το κέντρο!


- Μέλη του ΠΑΜΕ κάνουν κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας στην Πειραιώς
- Κλειστοί όλοι οι δρόμοι του κέντρου
- Κλούβες των ΜΑΤ έκλεισαν ήδη τη Β. Σοφίας μπροστά στα λουλουδάδικα
- Χωρίς ΜΜΜ η Αθήνα λόγω της 48ωρης απεργίας

ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

12 - 2 - 12

Wanted! Καταζητούνται “Τομσεν-Μαζουχ-Ντερουζ” - Αμοιβή 1 ευρώ!


Επικαλούμενοι το πρώην άρθρο 114 και νυν 120 του Συντάγματος οι αστυνομικοί, η ΠΟΑΣΥ για την ακρίβεια επικήρυξε την τρόικα

Με βάση το άρθρο για την τήρηση της νομιμότητας στη χώρα οι αστυνομικοί επικήρυξαν (διαμαρτυρόμενοι) την τριάδα-μέγγενη της χώρας στη λογική ότι υποσκάπτει την κοινή ειρήνη και ασφάλεια.