Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Πάντα επίκαιρος Χάρρυ Κλυνν.


ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ....ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΥΣ

Δώρο… 95 εκ. ευρώ από Παπακωνσταντίνου στο Μέγαρο Μουσικής !!!


Την ώρα που επίκεινται νέες περικοπές για δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και οι επιχειρήσεις επιβαρύνονται με έκτακτες εισφορές ή το δημόσιο δεν τους πληρώνει οφειλές που χρονίζουν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου έχει εισάγει διάταξη στο φορολογικό νομοσχέδιο με την οποία το κράτος αναλαμβάνει να αποπληρώσει δάνειο ύψους 95 εκ Ευρώ που έχει δοθεί από την Εθνική...
. Τράπεζα στο Μέγαρο Μουσικής.
Το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι δεν είναι μόνο 95 εκ Ευρώ καθώς δεν έχουν υπολογιστεί οι τόκοι. Το δάνειο έχει εικοσιπενταετή διάρκεια με εξαετή περίοδο χάριτος για την αποπληρωμή κεφαλαίου ( ακόμα καταβάλλονται μόνο τόκοι).
Ενδεικτικό του ποσού που θα επιβαρυνθούν οι φορολογούμενοι είναι το γεγονός ότι στις 21/02/2011 με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών και πριν ψηφιστεί το φορολογικό το δημόσιο κατέβαλε στην Εθνική ποσό ύψους 2,64 εκ Ευρώ το οποίο δήλωσε αδυναμία να καταβάλλει το Μέγαρο Μουσικής.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ


Και όμως υπάρχει ζωή στον Άρη


Πρόκειται για την ανακάλυψη του αιώνα, αφουγκραζόμενοι τις προόδους που πραγματοποιούν ομάδες επιστημόνων της ΝΑSA. Όπως δημοσιεύτηκε στους «Times» του Λονδίνου οι ερευνητές –επιστήμονες της NASA κρατούν στα χέρια τους όλες εκείνες τις ενδείξεις για να ισχυρίζονται ότι υπάρχει ζωή στον Άρη υπό μια διαφορετική έννοια....την μορφή βακτηρίων.

Αναφερόμενοι στην ανακάλυψή τους και με βάση την ενδελεχή μικροσκοπική εξέταση που εξερεύνησαν, διαπίστωσαν ότι υπάρχουν δομές υπό μορφή σκουληκιού, σε έναν μετεωρίτη από τον Άρη που έπεσε στη Γη πριν από περίπου 13.000 χρόνια, και φαίνεται να είναι υπό μορφή απολιθωμένων βακτηρίων.

Τα βακτήρια αυτά βρίσκονται ενσωματωμένα κάτω από τα επιφανειακά στρώματα του αρειανού βράχου, γεγονός που υποδηλώνει αφενός ότι ήδη βρίσκονταν μέσα του, όταν αυτός προσέκρουσε στον πλανήτη μας και αφετέρου ότι ο μετεωρίτης δεν μολύνθηκε εκ των υστέρων από γήινα βακτήρια.

O Ντέηβιντ Μακέι, ο οποίος μελετά τον μετεωρίτη από τότε που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1984, στους λόφους Άλαν της Ανταρκτικής, θεωρεί πως αυτό ακριβώς είναι το σημαντικότερο στοιχείο που ισχυροποιεί τις θέσεις των επιστημόνως της NASA και θεωρείται ως η ανακάλυψη του αιώνα..


Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/

Η Γη αντιμέτωπη με νέα μαζική εξαφάνιση ειδών


Τα πλάσματα της Γης βρίσκονται στο χείλος, αν όχι στο μέσο, μιας νέας, της έκτης κατά σειρά στην ιστορία του πλανήτη μας, μαζικής εξαφάνισης των ειδών, ανάλογης με αυτή που εξαφάνισε τους.....δεινόσαυρους.

Αυτό είναι το ανησυχητικό συμπέρασμα μιας νέας επιστημονικής μελέτης, η οποία υπολογίζει ότι τα τρία τέταρτα των σημερινών ζώντων οργανισμών μπορεί να έχουν εξαφανιστεί μέσα στα επόμενα 300 χρόνια και σε κάθε περίπτωση μέσα στους επόμενους 22 αιώνες - αν οι άνθρωποι δεν αλλάξουν μαζικά τις συνήθειές τους.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή παλαιοβιολογίας και παλαιοντολογίας Άντονι Μπαρνόσκι του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας-Μπέρκλεϊ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό “Nature”, σύμφωνα με το “Science”, σημαίνουν συναγερμό, αν και εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι μάλλον η κατάσταση δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε να είναι μη αναστρέψιμη.

Σύμφωνα με τη δαρβινική θεωρία της φυσικής επιλογής και της εξέλιξης, είναι αναμενόμενο ότι τα είδη θα εμφανίζονται και θα εξαφανίζονται από προσώπου Γης στο πέρασμα του χρόνου. Όμως όταν τα τρία τέταρτα των συνολικών ειδών εξαφανίζονται σχετικά γρήγορα (όπως συνέβη πέντε φορές μέχρι σήμερα), τότε αυτό συνιστά μαζική εξαφάνιση και σε αυτήν ακριβώς την πορεία φαίνεται να βρίσκεται ήδη ξανά ο πλανήτης μας, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Η Γη έχει ήδη γνωρίσει πέντε τέτοιες μαζικές εξαφανίσεις κατά τα τελευταία 540 εκατ. χρόνια (από τότε που υπάρχουν πολύπλοκοι οργανισμοί), με πιο γνωστή αυτή που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους περίπου πριν από 65 εκατ. χρόνια, έπειτα από την πρόσκρουση αστεροειδούς στον πλανήτη μας. Η νέα εξελισσόμενη έκτη μαζική εξαφάνιση, όπως κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου του επιστήμονες, αυτή τη φορά δεν έχει φυσικά αίτια, αλλά τις ανθρώπινες δραστηριότητες και τις συνέπειες τους, όπως την κλιματική αλλαγή.

Οι αμερικανοί επιστήμονες, μελετώντας τα υπάρχοντα απολιθώματα ζώων, υπολόγισαν ότι ο ρυθμός με τον οποίο πέθαιναν τα θηλαστικά κατά τα τελευταία 65 εκατ. χρόνια, είναι μικρότερος από δύο είδη ανά ένα εκατομμύριο χρόνια. Όμως κατά τα τελευταία 500 χρόνια, το λιγότερο 80 από τα αρχικά περίπου 5.570 είδη θηλαστικών έχουν εξαφανιστεί, σύμφωνα με συντηρητικές εκτιμήσεις των βιολόγων, ένας ρυθμός πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που καταγράφηκε στις προηγούμενες μαζικές εξαφανίσεις. Για αυτό το λόγο, ο Μπαρνόσκι και οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι ήδη ξεκίνησε μια νέα μαζική καταστροφή των ειδών που μπορεί να διαρκέσει πολλές χιλιάδες χρόνια.

Αν όλα τα θηλαστικά που σήμερα θεωρούνται ότι απειλούνται με εξαφάνιση, όντως εξαφανιστούν μέσα στα επόμενα 100 χρόνια, τότε σε περίπου 300 χρόνια από τώρα, το 75% όλων θηλαστικών δεν θα υπάρχει πια. «Κοιτάξτε έξω από το παράθυρό σας και φανταστείτε αν θα θέλατε να ζείτε σε έναν κόσμο, όπου τα τρία τέταρτα των ζωντανών οργανισμών δεν θα υπήρχαν πια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αμερικανός επιστήμονας.

Οι ερευνητές επέκτειναν πέρα από τα θηλαστικά τις εκτιμήσεις τους και υπολόγισαν ότι από τα αμφίβια ως τα πουλιά, τα ερπετά, τα φυτά και τις άλλες μορφές ζωής, περίπου το 1% έως 2% του συνόλου των ειδών έχει ήδη εξαφανιστεί και το 20% έως 50% απειλείται.

Πάντως, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν είναι καθόλου εύκολες, καθώς το αρχείο των απολιθωμάτων έχει πολλά κενά, καθιστώντας αδύνατη την καταγραφή κάθε είδους που εξελίχτηκε στη Γη και κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Τα «χαμένα» αυτά είδη, σύμφωνα με μερικές εκτιμήσεις, μπορεί να αποτελούν ακόμα και το 99% όλων των ειδών που κάποτε υπήρξαν.

Επιπλέον, η χρονολόγηση των απολιθωμάτων δεν είναι πάντα εύκολη, με συνέπεια, όταν ανακαλύπτεται μια προηγούμενη μαζική καταστροφή, να μην είναι εύκολο να προσδιοριστεί αν αυτή κράτησε ένα «σαββατοκύριακο», μια δεκαετία ή 10.000 χρόνια. Η έρευνα του Μπαρνόσκι εστιάστηκε στα θηλαστικά, ακριβώς επειδή σε αυτά το αρχείο των απολιθωμάτων είναι πιο πλήρες και πιο ακριβές.
http://www.skai.gr

3D ΖΩΓΡΑΦΙΑ

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Η μεγαλύτερη 3D ζωγραφιά στον κόσμο!


Το «Lions Gate Gorge» είναι ένα γιγαντιαίο 3D έργο τέχνης, το οποίο δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Qi Xinghua και έχει αναγνωριστεί ως η μεγαλύτερη 3D ζωγραφιά στον... κόσμο, από το βιβλίο Guinness.
Αυτό το εκπληκτικό έργο, βρίσκεται μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο στο Guangzhou της Κίνας και φτάνει τα 23 μέτρα πλάτος, 32 μέτρα μήκος, ενώ ο τοίχος στο βάθος είναι 6 μέτρα. Καλύπτει μια έκταση 892 τετραγωνικών μέτρων και φαίνεται τόσο ρεαλιστικό που οι άνθρωποι νιώθουν ζαλάδα όταν περπατάνε πάνω από τα ζωγραφισμένα σχοινιά που διασχίζουν το πολύχρωμο φαράγγι. Ο δημιουργός του, ο οποίος ήταν ο κάτοχος του προηγούμενου ρεκόρ δηλώνει:
Μου πήρε έναν ολόκληρο μήνα σκληρής εργασίας για να ολοκληρωθεί αυτό το γιγαντιαίο έργο, αλλά κοιτάζοντας το τελικό αποτέλεσμα θα έλεγα ότι δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ

ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ, ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO

ΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ!

ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ 2

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Έδιωξαν τον Μητσοτάκη από την κηδεία του αστυνομικού!


Κακήν κακώς εκδιώχθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από τον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι... όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον 23χρονο αστυνομικό Γιάννη Ευαγγελινέλη.

Ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον έμπιστο σωματοφύλακά του Μανούσο, ήταν το μοναδικό πολιτικό πρόσωπο που αποφάσισε να πάει στην κηδεία του νεαρού αστυνομικού.

Όταν όμως οι συγγενείς του Ευαγγελινέλη αντιλήφθηκαν την παρουσία του επιτίμου προέδρου της ΝΔ δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους. Σήκω φύγε, ντροπή σου, τι ήρθες να κάνεις- να μαζέψεις ψήφους, ήταν μερικά μόνο από τα λόγια οργής που εκστόμισαν οι απλοί άνθρωποι που συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια Ευαγγελινέλη απευθυνόμενοι στον κ. Μητσοτάκη.

Ήταν λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης. Η οργή και η αγανάκτηση των πολιτών που συνόδευαν το δολοφονημένο μοτοσυκλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν τόσο μεγάλη, που ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ αναγκάστηκε να φύγει από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου συνοδευόμενος από τον πιστό του συνεργάτη Μανούσο.

ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011


Εακατοντάδες πολίτες έξω από το σπίτι του Κ. Σημίτη


Εκατοντάδες πολίτες διαδήλωσαν σήμερα το μεσημέρι στην οδό Αναγνωστοπούλου, μπροστά από την κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη... όπου ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης οργάνωσαν την δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών, μετά την Διονυσίου Αρεοπαγίτου και το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί στην οδό Αναγνωστοπούλου μέχρι και την πλατεία Κολωνακίου, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει τα γύρω στενά.
Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν ισχυρά συνθήματα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, ζητώντας να «φέρει πίσω τα κλεμμένα» και τονίζοντας πως «την κρίση πρέπει να την πληρώσουν, όσοι την δημιούργησαν».
Λίγο μετά τις 17.30 οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να διαλύονται ειρηνικά, ενώ δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμαρτυρίας..