Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ

Χορευτές ανάμεσα μας!! Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες τους....
Ημερομηνία: 29 Αυγούστου 2013
Χορευτες αναμεσα μας!! Δειτε τις μοναδικες φωτογραφιες τους....

Ο Νεοϋορκέζος πρώην χορευτής. Jordan Matter, με την συλλογή φωτογραφιών «Dancers Among Us» που ξεκίνησε το 2009, απαθανάτισε περισσότερους από 150 χορευτές σε εντυπωσιακές πόζες. Ήθελε να φωτογραφίσει στιγμές ατόφιου ενθουσιασμού και πάθους, και το έκανε πράξη απαθανατίζοντας χορευτές στις πιο «ζωντανές» πόζες, την στιγμή που απολαμβάνουν τη ζωή ολοκληρωτικά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Dancers-Among-Us-in-Lincoln-Center-Jermaine-Terry

Evgeniya_Chernukhina_Philadelphia_Dancers_Among_US

Ricardo_Rhodes_Sarasota_Dancers_Among_Us

Dancers-Among-Us-in-Illinois-Katherine-Scarnechia

Dancers-Among-Us-in-Grand-Central-Station-Jake-Szczypek

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Δείτε τις τρεις ΣΕΞΙ κόρες αιδεσιμότατου που αναλαμβάνουν ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ και τολμούν να τα βάλουν με τον ΣΑΤΑΝΑ!!! (VIDEO)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Δείτε τις τρεις ΣΕΞΙ κόρες αιδεσιμότατου που αναλαμβάνουν ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ και τολμούν να τα βάλουν με τον ΣΑΤΑΝΑ!!! (VIDEO)
 
Το σύνηθες εργασιακό περιβάλλον των περισσοτέρων εφήβων που αποφασίζουν να ακολουθήσουν τα πατρικά χνάρια και να αναλάβουν τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης είναι κάποιο κατάστημα ή γραφείο (νομικό, ιατρικό, εμπορικό).
Όχι όμως κι εκείνο των αδελφών Λάρσον από τις ΗΠΑ (πού αλλού!), των τριών έφηβων κορών του αιδεσιμότατου Μπομπ Λάρσον, επαγγελματία εξορκιστή με πλούσιο πελατολόγιο...
Ο αιδεσιμότατος υποστηρίζει ότι έχει εξορκίσει πάνω από 15.000 δαίμονες στη σταδιοδρομία του ως ιερωμένος. Και αυτή την πολύτιμη «θεόπνευστη» γνώση θέλει και επιδιώκει να μεταλαμπαδεύσει στις sexy looking κόρες του.
Τα οικονομικά οφέλη είναι καθ' όλα υπολογίσιμα, το πελατολόγιο ολοένα αυξανόμενο και η τέχνη του να ξαποστέλνεις δαιμονικά πνεύματα μέσα από υστερικά δονούμενα σώματα δύσκολη.
Τα κορίτσια ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με την τέχνη του πατέρα τους ενόσω βρίσκονταν ακόμη στο δημοτικό και σήμερα   χρεώνουν τις επισκέψεις τους 400 με 500 δολάρια.
Ο «μπαμπάς» έχει εκδώσει περί τα τριάντα σχετικά βιβλία, ενώ έχει επινοήσει και ένα κουίζ στο οποίο υποβάλλει τον εκάστοτε «βασανιζόμενο» με σκοπό την ασφαλή διάγνωση, αν δηλαδή η περίπτωση χρήζει εξορκισμού ή όχι.
Φημολογείται, τέλος, ότι επίκειται να τους κατατεθεί πρόταση για τη συμμετοχή τους σε ριάλιτι με θέμα τι άλλο... τα εξορκιστικά κατορθώματα της ομάδας.
Παρακολουθείστε τα βίντεο που ακολουθούν και δείτε πώς ενεργούν οι «τέσσερις καβαλάρηδες» της ψυχικής εκκαθάρισης εν ώρα δράσης...
 

iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ

7 παραλίες σε ψήνουν για απόδραση το τριήμερο!
 
7 παραλιες σε ψηνουν για αποδραση το τριημερο!
Δεν πρέπει να υπάρχει καλύτερη στιγμή σε ολόκληρο τον χρόνο, από εκείνη που βουτάς για πρώτη φορά στη θάλασσα. Ανοίγεις τα μάτια, αντικρίζεις το απέραντο γαλάζιο και ξεχνάς τα πάντα. Ποια κρίση, ποιες εκλογές και ποια τιμή της βενζίνης που την πλήρωσες χρυσάφι για να φτάσεις ως εδώ; Ο δύτης του Λικ Μπεσσόν, βέβαια, στη σχετική ταινία θα απαντούσε ότι «το δύσκολο είναι να σκεφτείς έναν καλό λόγο για να ξαναβγείς». Ευτυχώς για εμάς που βουτάμε χωρίς μπουκάλες, η έλλειψη οξυγόνου είναι από μόνη της ένας πολύ καλός λόγος. Μέχρι την επόμενη βουτιά.

Το ρίχνουμε, λοιπόν, στην οικονομία για λίγο καιρό, γεμίζουμε το ρεζερβουάρ και πεταγόμαστε για το πρώτο μπάνιο της χρονιάς σε μία από τις επτά υπέροχες (και κοντινές, και «στεριανές») παραλίες που ακολουθούν.

Καλό μας τριήμερο!

Μυλοπόταμος, Πήλιο
Τι και αν τα νερά του είναι παγωμένα όλο το καλοκαίρι; Τι και αν η γεμάτη στροφές διαδρομή που καταλήγει στις όχθες του δεν είναι το όνειρο του Αθηναίου οδηγού; Του τα συγχωρούμε όλα, αμέσως μόλις αντικρίζουμε τα διαυγή, πρασινογάλαζα νερά του, την παραλία με το ψιλό, ανοιχτόχρωμο βοτσαλάκι, την πράσινη κορνίζα από φουντωτά πεύκα και τα επιβλητικά βράχια που τη χωρίζουν στα δύο. Περπατήστε -ή... τσαλαβουτήξτε, αναλόγως πού φτάνει το νερό την ημέρα που θα έρθετε- ανάμεσα στα βράχια, για να περάσετε στη δεύτερη, πιο ήσυχη (και με νερά που βαθαίνουν λίγο πιο απότομα) παραλία.


Αγία Βαρβάρα, (Λακωνική) Μάνη
Θα τη βρείτε στο δρόμο από το Γύθειο προς τον Κότρωνα, περί τα εννιά χιλιόμετρα πριν την είσοδο του χωριού. Στρίβετε αριστερά στην πινακίδα που γράφει απλά «παραλία» και ακολουθείτε το στενό δρομάκι. Ψιλή, ολόχρυση άμμος, κρυστάλλινα νερά, φουντωτές πικροδάφνες που προσφέρουν την απαραίτητη σκιά, κι ένα ταβερνάκι που σερβίρει ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά σε γαλάζια τραπεζάκια κυριολεκτικά επάνω στο κύμα. Ακριβώς δίπλα του, το μικρό, ιδιόμορφο εκκλησάκι που έδωσε στην παραλία το όνομά της, κρύβει -σύμφωνα με τον θρύλο- έναν πειρατικό θησαυρό.

Καϊάφας, Ηλεία
Περισσότερα από εξήντα χιλιόμετρα κινηματογραφικής αμμουδιάς, που ακουμπούν στα τρικουάζ νερά του Ιονίου. Εξωτικοί αμμόλοφοι διάσπαρτοι με λευκά κρινάκια, και αμέτρητα χωριουδάκια στην απέναντι «όχθη» της αμμουδιάς, για να διαλέξετε πού θα (πρωτο)μείνετε.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Εξαρχής στημένο το ΣΧΕΔΙΟ για αρπαγή της δημόσιας περιουσίας...
Συνημμένη Εικόνα: 302119ER97cq03.jpg



Στο τελικό στάδιο η «σκούπα» των δανειστών με πρόσχημα την απομείωση του χρέους



Στην τελική ευθεία βρίσκεται ένα καλά προμελετημένο σχέδιο των δανειστών της χώρας για την υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας, που στην παρούσα χρονική συγκυρία, με πρόσχημα την απομείωση του χρέους και τη διασφάλιση χρηματοδότησης για το κρίσιμο μεταβατικό στάδιο της εξόδου στις αγορές, φαίνεται να παίρνει την οριστική, απολύτως επαχθή μορφή του. Όπως τα... «Επίκαιρα» από τις πρώτες ημέρες του εγκλωβισμού της χώρας στη μέγκενη των Μνημονίων έχουν αποκαλύψει, τα «φιλέτα» της δημόσιας περιουσίας βρίσκονταν κατά κύριο λόγο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των δανειστών, που μεθοδικά οδήγησαν σταδιακά την Ελλάδα στη φτωχοποίηση προκειμένου να εφαρμόσουν ανενόχλητοι και με μειωμένες τις αντοχές του εγχώριου πολιτικού συστήματος τους σχεδιασμούς τους.

Στη δεδομένη χρονική στιγμή το μείζον αυτό πολιτικό ζήτημα, άμεσα συνδεδεμένο και με θέματα εθνικού ενδιαφέροντος, επανέρχεται στο προσκήνιο εγείροντας τεράστια ερωτήματα για τα περιθώρια υποχωρήσεων της ελληνικής κυβέρνησης, που φαίνεται να παρακολουθεί σιωπηρή και προς το παρόν άβουλη το τελικό στάδιο του σχεδίου των δανειστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Επικαίρων», το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα -η έλευση στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για τις 21 Σεπτεμβρίου- θέμα διάλυσης του ΤΑΙΠΕΔ, με «άλλοθι» την αδυναμία του εγχώριου συστήματος να προχωρήσει τη διαδικασία των αποκρατικοποιήσεων. Ο στόχος είναι προφανής και θεωρείται βέβαιο ότι θα εξειδικευτεί απολύτως στις συζητήσεις που θα γίνουν με τους εκπροσώπους των δανειστών, καθώς προβλέπει τη «μεταβίβαση» των περιουσιακών στοιχείων που έχουν περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ σε εταιρεία που θα έχει έδρα στο Λουξεμβούργο. Η εταιρεία αυτή, στην οποία θα ανήκουν εφεξής με τη μορφή υποθήκης τα «φιλέτα» της δημόσιας περιουσίας -έχουν ήδη τιτλοποιηθεί και οι μετοχές τους έχουν περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ-, θα αναλάβει την «αξιοποίησή» τους. Έχει ενδιαφέρον ότι η ελληνική πλευρά τυπικά μόνο θα εκπροσωπείται, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς ξένοι «ειδικοί» θα τη διοικούν. Πρόκειται για πλήρη υποθήκευση της χώρας, όπως, άλλωστε, ζητά εδώ και καιρό ο Σύνδεσμος Γερμανών Βιομηχάνων που τις τελευταίες ημέρες και με πρόσχημα το τρίτο πακέτο χρηματοδότησης προς την Ελλάδα επανήλθε στο αρχικό αίτημά του, και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι έγκυροι κοινοτικοί κύκλοι, που από τις πρώτες ημέρες της υπογραφής του αρχικού Μνημονίου έχουν εντοπίσει το σχέδιο των δανειστών, μιλώντας στα «Επίκαιρα» εξέφραζαν την εκτίμηση ότι ακόμα και η συγκρότηση του ΤΑΙΠΕΔ -την περίοδο που ο κ. Βενιζέλος ήταν υπουργός Οικονομικών- αλλά και ο αρχικός στόχος των 50 δις ως εσόδων από το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων εξυπηρετούσαν αυτές ακριβώς τις επιδιώξεις της τρόικας.

Εκποίηση

«Το ΤΑΙΠΕΔ αποτελεί ένα μεταβατικό στάδιο που χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να κατανεμηθεί χρονικά και μόνο το πολιτικό κόστος στην Ελλάδα από τη διαδικασία εκποίησης της δημόσιας περιουσίας», αναφέρει στα «Επίκαιρα» Έλληνας κοινοτικός παράγοντας με πλήρη γνώση και των παρασκηνιακών συζητήσεων που διεξάγονται αλλά και των συμφωνιών που έχουν υπογραφεί από την πλευρά των ελληνικών κυβερνήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα αυτό, όπως είχαν αποκαλύψει τα «Επίκαιρα», είχε τεθεί και στον πρωθυπουργό στο πλαίσιο της πρώτης ευρωπαϊκής περιοδείας του σε Παρίσι και Βερολίνο, πριν από ένα χρόνο, ενώ ήταν αντικείμενο συζήτησης και του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με την ελληνική πολιτική ηγεσία κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου φαίνεται, μάλιστα, ότι πιέζει προκειμένου η έδρα της νέας εταιρείας που θα συσταθεί και στην οποία θα παραχωρηθούν οι τίτλοι της ελληνικής δημόσιας περιουσίας να βρίσκεται στη χώρα του. Την έδρα της εταιρείας στο Λουξεμβούργο, άλλωστε, φαίνεται να επιθυμεί και προς αυτή την κατεύθυνση πιέζει, αναφέρουν πληροφορίες, και ισχυρός οικονομικός παράγοντας της Ελλάδας που διατηρεί τον όγκο των επιχειρηματικών συμφερόντων στο μικροσκοπικό αυτό κράτος της Κεντρικής Ευρώπης.

Πολιτικοί και νομικοί κύκλοι, πάντως, με τους οποίους συνομίλησαν τα «Επίκαιρα» διακρίνουν πλήθος νομικών προβλημάτων στο συγκεκριμένο σχεδιασμό και αναφέρουν ότι «μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων της δημόσιας περιουσίας στο εξωτερικό δεν μπορεί να γίνει αν δεν υπάρξει προηγούμενη έγκριση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο». Οι ίδιοι κύκλοι, που φέρονται να γνωρίζουν λεπτομερείς πτυχές της ζοφερής αυτής υπόθεσης, κάνουν ήδη λόγο για τεράστιες πολιτικές και ποινικές ευθύνες που εγείρονται για την ελληνική κυβέρνηση, «αν επιχειρηθεί η υλοποίηση αυτού του σχεδίου». Η απάντηση ποιος θα βάλει την υπογραφή του -ή θα δώσει την ψήφο του- στη μεγαλύτερη αρπαγή που έχει οργανωθεί ποτέ σε χώρα θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ

Σε λίγες ώρες κάποιοι αθώοι συνανθρωποί μας θα πεθάνουν στη Συρία !!!
Συνημμένη Εικόνα: a1.jpg



Στις επόμενες μέρες ή ακόμα και ώρες κάποιοι αθώοι Σύριοι που αυτή τη στιγμή ζουν ανέμελα και κάνουν όνειρα για το μέλλον, όπως όλοι μας, δυστυχώς θα πέσουν νεκροί από τους πυραύλους της παγκοσμιοποίησης.


Αρκεί να σκεφτεί κάποιος πως η ζωή τους ουσιαστικά προγράφηκε από τη στιγμή που...ο πρόεδρος Ομπάμα αποφάσισε τον βομβαρδισμό της Συρίας. Κατά τον ίδιο τρόπο πέθαναν αθώοι στη Σερβία, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ κ.λ.π.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Σε λίγες ώρες λοιπόν, όλοι μας θα παρακολουθήσουμε live μέσα από τις οθόνες μας, καθισμένοι βαθιά στους καναπέδες μας, κάποιους αθώους συνανθρώπους μας να κομματιάζονται. Η δικαιολογία: Παράπλευρες απώλειες, για το καλό της ανθρωπότητας βεβαίως βεβαίως.