Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝΕ

500 νεκροί στη στρατιωτική βάση Fort Worth Texas απο επίθεση UFO [video]





Σε μια άκρως απίστευτη αναφορα προχωρησαν οι ρωσικές υπηρεσίες (FKA/RKA) προς τον πρωθυπουργο Πούτιν αυτην εβδομάδα, υποστηρίζοντας οτι η τεράστια αμερικανική βάση του Φόρτ Γουόρθ, πού μέρος της οποίας χρησιμοποιειται από την ΝΑΣΑ, για την εξέλιξη πτητικών μέσων και ακρως απόρρητων τεχνολογιών, δέχθηκε εξωγήινη επιθεση στην 11/5/2011 η οποία κράτησε πάνω από μισή ωρα , που προφανως είχε σαν σκοπό την καταστροφή της τεχνολογίας Vimana , δηλαδή ενος εξωγήινου σκάφους πού εντόπισαν και μετέφεραν οι Αμερικανικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν.



Η επίθεση εχει βιντεοσκοπηθεί, και αναρτηθηκε στο youtube, ομως η αμερικανικες υπηρεσίες εσπευσαν αμεσως να διαψεύσοουν το γεγονός, λέγοντας βιαστικά οτι ο καταιγισμός απο τις τεράστιες λάμψεις που καταγράφονται στην περιοχη της βάσης, οφειλόνταν σε εκρήξεις μετασχηματιστων. Η ανάρτηση αρχικα μπλοκαρίστηκε, τελικά όμως αναρτηθηκε και πάλι εχοντας πολύ μικρότερη διάρκεια. Απο την καταγραφή όμως φένεται καθαρα οτι δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος εκρηξης, οπως θα ήταν απαραίτητο, ενω καμμία διακοπή ρεύματος δεν σημειωθηκε πουθενα. σε ολόκληρη την περιοχή, οπως θα ήταν φυσικό.Οι λάμψεις εκτείνονται σε ακτίνα χιλιομέτρων, ενω επισημένονται στον ουρανό και κάποια ιπτάμενα αντικείμενα..Η αναφορά υποστηρίζει οτι η επίθεση ειχε σαν απότελεσμα την απώλεια εκατοντάδων στρατιωτικών και τεχνικού προσωπικου που εργάζεται στα επιστημονικα προγράμματα της βάσης.

Η αναφορα, επιμένει οτι αρμάδα εξωγήινων σκαφων πλησιάζει ολο και περισσάτερο στη γη, ενω καυτηριάζεται η εμμονή των Αμερικανων για "παρε - δωσε" πού προσπαθεί να έχει με εξωγήινα όντα, και επισημαίνει και τους παγκόσμιους κινδύνους που απορρέουν απο αυτη την εμμονή. Πολλοί εσπευσαν να συμπεράνουν μάλιστα, ότι οι απανωτές αναβολές της εκτοξευσης του διστημικου λεωφορείου Endeavour την περασμένη εβδομάδα, συνδέονται με τις επιφυλάξεις που υπαρχουν για την ασφάλεια αυτης της πτήσης.

Ειναι σίγουρο οτι οι πεισσοτεροι απο εμας ειρωνευόμαστε και διασκεδάζουμε με παρόμοια δημοσιεύματα, όμως είναι ολο και περισσότεροι αυτοι που εκφράζουν την πεποιθησή τους ότι κάτι συγκλονιστικό συμβαίνει τελικα.! Eκτος και αν είμαστε τελικά, εντελώς αποχαυνωμένοι..!


Δειτε και το βίντεο:




ΑΡΕ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

η πετρούλα για τον ΣΤΡΟΣ!!!!!!όλα τα λεφτά

ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Σύσκεψη για τα δρομολόγια με καραβάκια στη Θεσσαλονίκη

Για μια ρομαντική βόλτα...

Σε έναν περίπου χρόνο θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια με καραβάκια στο Θερμαϊκό κόλπο και η τιμή του εισιτηρίου, για τη διαδρομή πλατεία Αριστοτέλους - Περαία, θα κυμαίνεται από...l
2,5 μέχρι 3 ευρώ.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρος Βούγιας, στο περιθώριο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, στη Θεσσαλονίκη.

«Αν όλα εξελιχθούν ομαλά αισιοδοξούμε ότι σε έναν περίπου χρόνο από σήμερα θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια με τα ταχύπλοα σκάφη. Θέλουμε να προετοιμάσουμε το έδαφος ώστε η εκδήλωση ενδιαφέροντος, που θα προκηρυχθεί το Σεπτέμβριο, να είναι βιώσιμη και ρεαλιστική και μέσα στο 2012, ύστερα από 25 χρόνια προσπαθειών, να υλοποιηθεί η αστική θαλάσσια συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο υφυπουργός.

Ο κ. Βούγιας έκανε επίσης γνωστό ότι στις αρχές Ιουνίου θα προκηρυχθεί πανελλήνιος αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για το σχεδιασμό των χώρων υποδοχής των επιβατών στις στάσεις. Στο διαγωνισμό θα κληθούν να συμμετάσχουν νέοι αρχιτέκτονες έως 40 ετών.

Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Τζιτζικώστας χαρακτήρισε σημαντικό το έργο της θαλάσσιας συγκοινωνίας για ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, αλλά, όπως δήλωσε, στη διάρκεια της σύσκεψης ζήτησε από τον υπουργό και τους εμπλεκόμενους φορείς να παρουσιάσουν τη μελέτη βιωσιμότητας του έργου.newsit

ΨΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ barbecues ΑΡΧΙΖΕΙ...

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

 Να σας ξαναθυμίσω την συνηθισμένη διαδικασία αυτής της καλοκαιρινής μαγειρικής.   
To Barbecue :  Σ' αυτήν την δραστηριότητα αναδεικνύονται τα ταλέντα της μαγειρικής ενός αληθινού άνδρα από το 1ο  στάδιο μέχρι και το 24ο.   Μόλις ένας άνδρας δηλώσει εθελοντής να κάνει αυτό το είδος μαγειρικής, η αλυσίδα γεγονότων ακολουθεί ως εξής:  

Ο    ΑΝΔΡΑΣ
1. Ο άνδρας βγάζει την ψησταριά και τα κάρβουνα.

Η    ΓΥΝΑΙΚΑ
2. Η γυναίκα πλένει την σχάρα.
3. Η γυναίκα πάει στο μπακάλικο.
4. Η γυναίκα πάει στο χασάπικο.
5. Η γυναίκα πάει στο ζαχαροπλαστείο.
6. Η γυναίκα ετοιμάζει την σαλάτα και τα λαχανικά.
7. Η γυναίκα ετοιμάζει τα κρέατα για το ψήσιμο.
8. Η γυναίκα βάζει σε ένα δίσκο τα κρέατα με τα σχετικά μπαχαρικά και τα εργαλεία του ψησίματος.
9. Η γυναίκα φέρνει την σχάρα καθαρή και το δίσκο στον άνδρα που είναι ξαπλωμένος δίπλα στην ψησταριά απολαμβάνοντας την μπύρα του..


10. Ο άνδρας βάζει το κρέας πάνω στην σχάρα. 

11. Η γυναίκα μπαίνει στο σπίτι να στρώσει το τραπέζι.
12. Η γυναίκα ρίχνει μια ματιά στα λαχανικά που βράζουν.
13. Η γυναίκα ετοιμάζει το επιδόρπιο.
14. Η γυναίκα ξανά βγαίνει έξω να πει στον άνδρα της ότι καίγεται το κρέας.
15. Ο άνδρας βγάζει το κρέας που παρά ψήθηκε από την σχάρα και το πάει στην γυναίκα του.
16. Η γυναίκα ετοιμάζει τα πιάτα και τα βάζει στο τραπέζι.
17. Ο άνδρας βάζει να πιούνε.
18. Η γυναίκα ξεστρώνει το τραπέζι και ετοιμάζει τον καφέ.
19. Η γυναίκα σερβίρει τον καφέ και το επιδόρπιο.
20. Μετά το γεύμα, η γυναίκα μαζεύει το τραπέζι και το τραπεζομάντιλο.
21. Η γυναίκα πλένει τα πιάτα και συμμαζεύει την κουζίνα.
22. Ο άνδρας αφήνει την ψησταριά όπως είναι γιατί ακόμη καίγονται τα κάρβουνα.

23. Ο άνδρας ρωτάει την γυναίκα του αν χάρηκε που δεν μαγείρεψε σήμερα.
24.  Με ένα απορημένο ύφος ο άνδρας βγάζει συμπέρασμα ότι οι γυναίκες δεν είναι ποτέ ευχαριστημένες.... 


ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/2011/05/barbecues.html#ixzz1MVuB3vcV

ΣΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Κως: Έγινε κι αυτό - Μπήκαν σε πεδίο βολής για να τεμαχίσουν ένα τανκ!


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε πεδίο βολής, στην περιοχή της Δ.Ε.Η. στο Μαστιχάρι...
Εντάξει το έχουμε τελείως χαμένο.... δεν μαζευόμαστε με τίποτα!

Δράστες δύο τσιγγάνοι που τρύπωσαν στο πεδίο βολής με αλυσοπρίονα στα χέρια και άρχισαν να τεμαχίζουν ένα άρμα μάχης με σκοπό να το πουλήσουν. Το τανκ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χρησιμοποιούνταν για ασκήσεις βολών του σώματος των Τεθωρακισμένων.

Έπειτα από καταγγελία περαστικών, στο σημείο μετέβησαν άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Kω και τους συνέλαβαν την στιγμή που φόρτωναν τα κομμάτια από το παλιό άρμα μάχης Μ24 του στρατού σε ιδιωτικό φορτηγό.