Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

«Εκλογικό» ανέκδοτο που τα σπάει

Δημοσιευμένη  εικόνα




Σαρώνει στα social media ένα ξεκαρδιστικό... προεκλογικό ανέκδοτο. Βλέπετε οι Εκλογές είναι προ των πυλών και οι Έλληνες το έχουν ρίξει στα σαρκαστικά ανέκδοτα.


Το ανέκδοτο λοιπόν λέει:

Πέθανε ένας πολιτικός και πάει στον παράδεισο...

Εκεί βλέπει τον Αγιο Πέτρο ο οποίος του λέει:

"Επειδή είσαι πολιτικός μεγάλων διαστάσεων θα σε αφήσω να περάσεις μια μέρα στην κόλαση και μια στον παράδεισο και μετα να επιλέξεις που σου αρέσει πιο πολύ να μείνεις..."

Παίρνει το ασανσέρ ο πολιτικός και κατεβαίνει στην κόλαση εκει ανοίγει μια πύλη και βλέπει μπροστά του ένα τεράστιο γήπεδο του γκόλφ, κάτι φίλους του πολιτικούς που είχαν πεθάνει και αυτοί ντυμένοι όλοι στην τρίχα, να παίζουν, να πίνουν και να διασκεδάζουν με κάτι νεαρές... ομορφιές.

Για ποτε πέρασε το 24ωρο χαμπάρι δεν πήρε.

Την άλλη μέρα παίρνει το ασανσέρ και ανεβαίνει στον παράδεισο όπου πέρασε μια μέρα πηδώντας απο σύννεφο σε σύννεφο και παίζοντας άρπα όλη μέρα..!

Ερχεται ο Άγιος Πετρος το πρωί και του λέει...

-"Τι αποφασισες να διαλεξεις;"

-"Κοιτα Αγιε Πετρο καλός ο παράδεισος αλλα σαν την κόλαση δεν έχει..!"

"Ενταξει" του λεει ο Αγιος Πέτρος ...

Παίρνει λοιπον πάλι το ασανσερ ο πολιτικός και κατεβαίνει στην κόλαση...
ανοιγει η πύλη και βλεπει μπροστα του μια τεραστια ερημο γεματη σκουπίδια ...
τους φίλους του ντυμένους με κουρέλια και κατι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ να τους την πέφτουν! Τρελάθηκε!
Τρέχει στον Αγιο Πετρο και του λέει

"Τι πραγματα ειναι αυτα...εγω άλλα ειδα χθες ...άλλα εζησα..."
οποτε του απαντα ο Αγιος Πετρος...

"Χθες ήταν προεκλογική εκστρατεία..Σήμερα ψήφισες!..."

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Ό,τι κακό κάνει κάποιος άνθρωπος στη ζωή του, το... λούζεται μετά θάνατον. Κάπως έτσι και ο πολιτικός του ανέκδοτου που σας αναφέραμε...

ΒΡΑΔΥΝΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΑΔΑ

Το μεγαλύτερο φεγγάρι θα δούμε απόψε στον ουρανό

H Σελήνη θα βρίσκεται στη μικρότερη δυνατή απόσταση
Η 6η Μαΐου εκτός από ημέρα διεξαγωγής των εκλογών είναι και η μέρα κατά την οποία θα έχουμε...

Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

 6 Μαΐου 2012

Το λιμάνι της Λέσβου νοικιάστηκε σε Τούρκους για 40 χρόνια

H κίνηση αυτή είναι εις βάρος της ασφάλειας της Λέσβου
Σε τουρκική εταιρεία ενοικιάστηκε το τουριστικό λιμάνι της Λέσβου με σύμβαση που έχει διάρκεια 40 ετών..
. Όπως επισημαίνεται από στρατιωτικούς κύκλους, η κίνηση αυτή είναι εις βάρος της ασφάλειας της Λέσβου αλλά και της άμυνας των νησιών του Αν. Αιγαίου αφού νότια της Λέσβου βρίσκεται η ναυτική βάση των αποβατικών της Τουρκίας στην Foca. Η μίσθωση της μαρίνας υπογράφηκε πριν...




λίγες ημέρες από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Πέτρο Αλιβιζάτο με την ανάδοχο κοινοπραξία των εταιρειών KAE με τη διακριτική επωνυμία Folli Follie Group & Setur Servis Turistik που εκπροσωπείται από τους Γεώργιο Κουτσολιούτσο Πρόεδρο Μαρίνας Μυτιλήνης Α.Ε. και İbrahim Tamer Haşimoğlu, Αντιπρόεδρο Μαρίνας Μυτιλήνης. Ο Π. Αλιβιζάτος υπέγραψε την κατακύρωση του διαγωνισμού, με ετήσιο μίσθωμα 250.000 ευρώ για την παραχώρηση του Τουριστικού Λιμένα Μυτιλήνης, για 40 χρόνια. Όπως δήλωσε: «Η υπογραφή της σύμβασης αυτής αποτελεί γεγονός μεγάλης σημασίας, αφού είναι ένα μεγάλο βήμα στην τουριστική ανάπτυξη όχι μόνο της Λέσβου, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Υπάρχει πραγματική ανάγκη για διαρκή αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών, μέσα στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη».

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ <ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ>

Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

"Οι παράξενες υποσχέσεις Ελλήνων πολιτικών"


Ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Focus:

«Μείωση φόρων, αύξηση μισθών. Τα όσα υπόσχονται τα κόμματα στην Ελλάδα ενόψει των εκλογών της Κυριακής ακούγονται πολύ παράξενα – ειδικά για μια τόσο υπερχρεωμένη χώρα».

«Έθνος των διαμαρτυρόμενων ψηφοφόρων» τιτλοφορείται εκτενές ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του περιοδικού Spiegel που σημειώνει μεταξύ άλλων: «Εν μέσω της βαθύτερης κρίσης, οι Έλληνες θα ψηφίσουν την Κυριακή μια νέα κυβέρνηση, αλλά στα ψηφοδέλτια υπάρχει μόνο το παλιό προσωπικό και παλιές ιδέες. Η ισχυρότερη δύναμη στη χώρα είναι η δυσαρέσκεια».

Για τις σημαντικότερες εκλογές της μεταπολίτευσης κάνει λόγο άρθρο της Süddeutsche Zeitung: «Τα δυο μεγάλα κόμματα αναμένεται να γνωρίσουν ιστορική κατάρρευση. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις ωστόσο τους δίνουν μια αριθμητική πλειοψηφία για έναν νέο κυβερνητικό συνασπισμό.Η έκβαση των εκλογών θεωρείται αβέβαιη λόγω του αναμενόμενου κατακερματισμού του πολιτικού συστήματος. Εκλογολόγοι προειδοποιούν για το ενδεχόμενο εκπλήξεων».

«Η Ελλάδα στο δρόμο προς την αβεβαιότητα», τιτλοφορείται άρθρο στην ιστοσελίδα του Stern που σημειώνει ότι «οι Έλληνες καλούνται στις κάλπες στη σκιά της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης στην ιστορία της χώρας».

«Οι παράξενες υποσχέσεις ελλήνων πολιτικών», είναι ο τίτλος άρθρου στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Focus: «Μείωση φόρων, αύξηση μισθών. Τα όσα υπόσχονται τα κόμματα στην Ελλάδα ενόψει των εκλογών της Κυριακής ακούγονται πολύ παράξενα – ειδικά για μια τόσο υπερχρεωμένη χώρα».

«Ανησυχία για τις εκλογές της οργής στην Ελλάδα», γράφει η Frankfurter Neue Presse που σημειώνει: «Εάν οι Έλληνες μπουν στον πειρασμό να τιμωρήσουν τα δυο μεγάλα κόμματα, τότε η χώρα κινδυνεύει να βυθιστεί στο χάος».

"Η Ελλάδα δεν έχει ουσιαστική επιλογή"

Συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού και νυν υπ. Εξωτερικών της Σουηδίας Καρλ Μπιλντ φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα Welt. Σε ερώτηση ποιες εκλογές τον ανησυχούν περισσότερο, στην Ελλάδα ή στη Γαλλία, ο Κ. Μπιλντ υπογραμμίζει ότι «οι γαλλικές είναι σαφώς πιο σημαντικές, γιατί είναι μια μεγάλη χώρα όπου υπάρχουν μάλιστα εναλλακτικές επιλογές. Η Ελλάδα, από την άλλη πλευρά, δεν έχει ουσιαστική επιλογή. Πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα. Το ερώτημα είναι απλώς ποιος θα το κάνει».

Συνέντευξη της Επιτρόπου Δικαιοσύνης της ΕΕ, Βίβιαν Ρέντινγκ, δημοσιεύεται στην Hannoversche Allgemeine Zeitung. Αναφερόμενη στις ελληνικές και γαλλικές εκλογές η επίτροπος λέει «είμαι αισιόδοξη ότι την Κυριακή το βράδυ η Γαλλία θα έχει εκλέξει έναν ισχυρό πρόεδρο, ο οποίος θα κρατήσει την Ευρώπη -σε στενή συνεργασία με τους θεσμούς της ΕΕ και τη γερμανίδα καγκελάριο- σε πορεία σταθερότητας και ανάπτυξης. Οι έλληνες πολίτες βρίσκονται ενώπιον μιας πολύ δυσκολότερης κατάστασης. Καλούνται να δώσουν την ψήφο τους σε μια αναπόφευκτη, αλλά για πολλούς Έλληνες εξαιρετικά επώδυνη μεταρρυθμιστική διαδικασία. Αλλά είμαι αισιόδοξη ότι οι εκλογές θα δώσουν μια νέα κυβέρνηση, η οποία θα συνεχίσει τη μεταρρυθμιστική πορεία με προσήλωση».

Πηγή Deutsche Welle