Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ

Τα σύννεφα προειδοποιούν για τους σεισμούς;

Συνημμένη Εικόνα: 2105659LW34YCFA.jpg


 Τα σύννεφα προειδοποιούν για τους σεισμούς
Λίγο προτού ξυπνήσει ο Εγκέλαδος, αλλάζουν χρώμα και ένα απόκοσμο μπλε και λευκό φως απλώνεται στον ουρανό



Κι όμως, η λαϊκή σοφία αποδεικνύεται αληθινή στην περίπτωση των σεισμών:

Επιστήμονες από την Αμερική και τον Καναδά μελέτησαν 65 μεγάλους σεισμούς σε όλο τον κόσμο μαζί με τις μαρτυρίες και φωτογραφίες ανθρώπων που ήταν στις περιοχές αυτές και διαπίστωσαν ότι πράγματι, πριν από τον σεισμό, τα σύννεφα αλλάζουν χρώμα κι ένα απόκοσμο μπλε και λευκό φως απλώνεται στον ουρανό.



ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Στα επίπεδα του 2005 έπεσε το εισόδημα των Ελλήνων αλλά οι φόροι πέφτουν βροχή



Συρρίκνωση άνευ προηγουμένου καταγράφει το μέσο εισόδημα των Ελλήνων, καθώς, έχει «επιστρέψει» οκτώ χρόνια πίσω, δηλαδή στα επίπεδα του 2005, ενώ ταυτόχρονα, η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στην ΕΕ σε φορολογικά βάρη σε φυσικά πρόσωπα αι επιχειρήσεις. Η τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους, καταδεικνύει αυτό το παράδοξο, ότι την ώρα που τα εισοδήματα έχουν καταβαραθρωθεί, η φορολογική επιβάρυνση των πολιτών παραμένει πολύ υψηλή.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Εθνους της Κυριακής», την ώρα που στο εσωτερικό τα εισοδήματα μειώνονται, στην Ευρωζώνη παρατηρείται αύξηση, μεγαλώνοντας περισσότερο την ψαλίδα με την Ελλάδα.
 
Από τα στοιχεία της Στατιστικής Αρχής προκύπτει ότι το πρώτο τρίμηνο το μέσο εισόδημα των νοικοκυριών ανήλθε στα 30.4500,<< είναι τρελή, στην ΕΛΛΑΔΑ με 2.000.000 ανέργους και 3.500.000 συνταξιούχους προκύπτει 30.000 μέσο εισόδημα μας δουλεύουν >> ποσό που παραπέμπει στο πρώτο τρίμηνο του 2005 (29.670 ευρώ), ενώ στο διάστημα που ακολούθησε δεν καταγράφεται μικρότερη τιμή.
 

ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Τι προβλέπουν τα μερομήνια για τον Φλεβάρη;



Τι λένε τα μερομήνια για τον φετινό Φλεβάρη στην Ελλάδα, καθώς για τους προηγούμενους μήνες πέσανε μέσα οπότε αρκετό ενδιαφέρον υπάρχει και για τον τελευταίο και πιο δυνατό μήνα του χειμώνα τον Φλεβάρη.
Οι πρώτες εκτιμήσεις και για τον Μάρτιο από τα μερομήνια που δείχνουν αρκετά εντυπωσιακό τελείωμα του φετινού χειμώνα στην Ελλάδα.
Αρκετός κόσμος δίνει έμφαση στα μερομήνια που η παράδοση από παλιά έχει δείξει οτι τα σημάδια ττης φύσης και του καιρού είναι αλάνθαστοι παράγοντες για την μελλοντική εξέλιξη αυτού
 

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ

Υπέροχες καρτ ποστάλ της παλιάς Θεσσαλονίκης!!!
Ημερομηνία: 2 - 2 -  2014
Υπεροχες καρτ ποσταλ της παλιας Θεσσαλονικης!!!
Οι φωτογραφίες ανήκουν στον Πέτρο Ανδρονάκη. Και αποτελούν παλιές καρτ ποστάλ της Θεσσαλονίκης.
Και τώρα, απολαύστε…:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Η Παλιά Φιλοσοφική.
Η οδός Αγγελάκη και η Διεθνής Έκθεση.
 

ΕΠΙΘΕΣΗ UFO ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

02 Φεβρουαρίου 2014
ΕΠΙΘΕΣΗ UFO... στην Κρήτη! Δείτε το VIDEO που κάνει το γύρο του διαδικτύου...
 
Ένα ευφάνταστο βίντεο που αποτυπώνει μια ... επίθεση UFO στα Χανιά κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο.
 
 Το βίντεο είναι μια σύνθεση επιστημονικής φαντασίας με το σενάριο να προβλέπει την καταστροφή των Χανίων απ τν επίθεση διαστημόπλοιων !
 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

ZOYN ANAMEΣΑ ΜΑΣ.... 10 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ με... αληθινά βαμπιρ!
 
ZOYN ANAMEΣΑ ΜΑΣ.... 10 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ με... αληθινά βαμπιρ!
 
Οι λαϊκές παραδόσεις και η λογοτεχνία βρίθουν από σκανδαλιστικές ιστορίες με αιμοβόρα βαμπίρ που τρομοκρατούν χωριά και πολιτείες...
Καμιά τους ωστόσο δεν μπορεί να φτάσει σε εξεζητημένη φαντασία την ίδια την πραγματικότητα!
Η καταγεγραμμένη ιστορία είναι πράγματι γεμάτη από «βαμπίρ», μόνο που τους ονομάζουμε ψυχοπαθείς κατά συρροή δολοφόνους.
Μπορεί να μη μετατρέπονται σε νυχτερίδες, μοιράζονται ωστόσο με τους μυθολογικούς βρικόλακες την ίδια ακόρεστη δίψα για αίμα.
Ας δούμε λοιπόν δέκα ζωντανά βαμπίρ που θα έκαναν τον κόμη Δράκουλα να κλειστεί στο φέρετρό του από ντροπή...
 
Fritz Haarmann - «Ο βρικόλακας του Ανόβερο»
Επίσης γνωστός ως «σφαγέας του Ανόβερο», ο γερμανός ψυχοπαθής serial killer καταδικάστηκε για τον φόνο 24 ανθρώπων, αν και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πολύ μεγαλύτερο αριθμό.
Παρά το γεγονός ότι η εγκληματική του καριέρα ξεκίνησε το 1898 (με κακοποίηση παιδιών), ο πρώτος του φόνος δεν θα συμβεί παρά τον Σεπτέμβριο του 1918.
Από τότε μέχρι και τον Ιούνιο του 1924, θα βιάσει, θα σκοτώσει και θα κατακρεουργήσει τουλάχιστον 24 νέους (ηλικίας 10-22 ετών), δολοφονώντας τα περισσότερα θύματά του δαγκώνοντάς τα στον λαιμό.
Κατόπιν πουλούσε τα προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων του, αλλά και τη σάρκα τους στη μαύρη αγορά, αφού την έγδερνε μεθοδικά. Η εξαιρετικά απεχθής φύση των εγκλημάτων του θα τον έφερναν ενώπιον της γκιλοτίνας στις 15 Απριλίου 1925, με τα τελευταία του λόγια να σημειώνουν: «Μετανοώ, αλλά δεν φοβάμαι τον θάνατο».
Το κεφάλι του ψυχοπαθούς δολοφόνου διατηρήθηκε για μελλοντική έρευνα και κρατείται πλέον στην ιατρική σχολή του Gottingen...

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ

10 σημεία στον κόσμο όπου μπορείτε να κάνετε ευχή…

Δημοσιευμένη  εικόνα


Δεν είναι λίγες οι τοποθεσίες στον κόσμο όπου μπορεί ο καθένας να κάνει μια ευχή και στη συνέχεια να περιμένει να γίνει πραγματικότητα.


Σιντριβάνια, εκκλησίες, πηγάδια και άλλα σημεία πόλεων έχουν γίνει διάσημα ανά τους αιώνες για τις… μαγικές ικανότητές τους τις οποίες προσφέρουν στους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν πράξη τα όνειρά τους.

ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ

Ο ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗ

2 - 2 - 2014



 
ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΟ ΑΣΣΟΥΑΝ
ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ
 
Η πρώτη φορά στην Ιστορία της Μαθηματικής Γεωγραφίας, κατά την οποία έγινε πραγματική μέτρηση για τον υπολογισμό της περιμέτρου της Γης, ήταν από τον Ερατοσθένη τον Κυρηναίο, ο οποίος υπολόγισε με εκπληκτική ακρίβεια την περίμετρο της Γης από… ένα πηγάδι στο Ασσουάν.
 
 
Για τη μέτρηση αυτή ο Ερατοσθένης είχε γράψει ιδιαίτερη πραγματεία, όπως πληροφορούμαστε
από την «Διόπτρα» του Ήρωνος του Αλεξανδρέως, ο οποίος αναφερόμενος στο μέγεθος της περιμέτρου της Γης σημειώνει: «Ερατοσθένης εν τω επιγραφομένω περί αναμετρήσεως της Γης».
 

ΠΟΤΕ ΠΕΘΑΝΕ Η ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

Αλήθεια, πότε πέθανε η Νεκρά Θάλασσα;

Δημοσιευμένη  εικόνα

Νεκρά Θάλασσα. Τραχύ, μαγευτικό τοπίο. Μια κοιλότητα νερού με υψηλότατη περιεκτικότητα σε αλάτι. Τόσο που όποιος κολυμπά σε αυτή μπορεί να κάθεται κυριολεκτικά πάνω στο νερό. Ενώ δεν επιβιώνει πλέον σχεδόν καμία μορφή ζωής στα νερά.



Πότε όμως πέθανε η Νεκρά Θάλασσα;