Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΕΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Ασυνήθιστα οχήματα

 
Ασυνήθιστα οχήματα

Ασυνήθιστα οχήματα

Ασυνήθιστα οχήματα

Ασυνήθιστα οχήματα

Ασυνήθιστα οχήματα

Ασυνήθιστα οχήματα

Ασυνήθιστα οχήματα

Ασυνήθιστα οχήματα

Ασυνήθιστα οχήματα

Ασυνήθιστα οχήματα

ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ

Πόσα παίρνουν και πόσα δηλώνουν οι Έλληνες τραγουδιστές !!!

Συνημμένη Εικόνα: posa1.jpg



Πως καταφέρνουν να φοροδιαφεύγουν; Ποιος τραγουδιστής είχε το μεγαλύτερο καθαρό εισόδημα και τη μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία;

Την ώρα που μισθωτοί και συνταξιούχοι βλέπουν το εισόδημά τους να μειώνεται δραματικά χωρίς να ξέρουν τι τους ξημερώνει από τα νέα μέτρα, ορισμένοι εξακολουθούν να φοροδιαφεύγουν και μάλιστα με την ανοχή των υπευθύνων.

Την εποχή της κρίσης που ο καθένας κάνει οικονομίες και δίνει από το υστέρημά του για να πληρώσει τους δυσβάσταχτους φόρους και τα χαράτσια για να μην του κόψουν το ρεύμα, επιχειρηματίες και γνωστοί τραγουδιστές καταφέρνουν να ξεφεύγουν από το στόχαστρο της εφορίας ζώντας στο δικό τους «χρυσό πλανήτη».

Τα εισοδήματα που δήλωσαν Έλληνες αοιδοί το 2008 και το 2009, προκαλούν το κοινό αίσθημα και αν μη τι άλλο εξοργίσουν.

Βεβαίως, τίμιος ο μισθός τους και ωραιότατα τα τραγούδια που μας ψυχαγωγούν, αλλά καλό θα ήταν να δηλώνουν και κάτι από τα "λιγοστά" χρήματα που παίρνουν.

Πως είναι αλήθεια δυνατόν γνωστή τραγουδίστρια με χρόνια στο… «κουρμπέτι» να δηλώνει 3.000 ευρώ, ενώ άλλοι να δηλώνουν μηδενικά εισοδήματα;

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ. "ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ", ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Κατάπληξη, οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Λασιθίου η είδηση πως η Σπιναλόγκα περιλαμβάνεται στη λίστα με τα 25 νησιά και βραχονησίδες προς πώληση.
Στη λίστα, εκτός από τη Σπιναλόγκα, φιγουράρει και η νησίδα των Αγίων Πάντων. Και στις δύο περιπτώσεις προβλέπεται "αξιοποίηση" μέσω παραχώρησης σε ιδιώτες όχι για ένα, ούτε για δύο, αλλά για... 99 χρόνια!

Φανερά ενοχλημένος από την εξέλιξη αυτή, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης χαρακτήρισε «ανεγκέφαλους» όλους εκείνους που διαδίδουν τέτοιες ειδήσεις, απειλώντας ακόμα και με κινητοποιήσεις αν αυτή η παραφημολογία δε σταματήσει.

«Κάποιοι, χωρίς καμία ηθική και σκέψη, τα έβαλαν σε ένα πακέτο για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της τρόικας. Πάνω από 250.000 ευρώ είναι τα έσοδα από τα εισιτήρια που κόβονται για τη Σπιναλόγκα το χρόνο. Άρα λοιπόν το κράτος δε χάνει από αυτή, αλλά εισπράττει και με το παραπάνω"...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

Μετέτρεψαν τον σταθμό του μετρό σε τροπικό δάσος! Και τώρα πως θα μετακινούνται στη Μαδρίτη;

Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2012
Μετετρεψαν τον σταθμο του μετρο σε τροπικο δασος! Και τωρα πως θα μετακινουνται στη Μαδριτη;
Ο σιδηροδρομικός σταθμός Atocha είναι ο μεγαλύτερος στη Μαδρίτη της Ισπανίας και ο μοναδικός σε όλο τον κόσμο που φιλοξενεί ένα τροπικό δάσος 4.000 τετραγωνικών μέτρων κάτω από τον τοξωτό του φεγγίτη.
Το τμήμα του σταθμού που φιλοξενεί το θερμοκήπιο χρονολογείται από το 1851, όταν δηλαδή εγκαινιάστηκε ο Atocha. Ο σταθμός είχε εν μέρει καταστραφεί από μια πυρκαγιά το 1892 και μετά από αρκετές ανακαινίσεις, η τελευταία εκ των οποίων έλαβε χώρα το 1992, το αρχικό κτίριο τέθηκε εκτός λειτουργίας ως τερματικό και μετατράπηκε σε ένα χώρο με καταστήματα, καφέ, ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και το μαγευτικό αυτό θερμοκήπιο. Πάνω από 7.000 φυτά, τα οποία ανήκουν σε περίπου 260 διαφορετικά είδη, κοσμούν τον κήπο μαζί με μια λίμνη με 22 είδη ψαριών και χελωνών.
Κατά τους θερινούς μήνες, όταν η ξηρή θερμότητα της Μαδρίτης διαρρέει μέσα από τη γυάλινη οροφή, εκατοντάδες μικροσκοπικοί ψεκαστήρες ρίχνουν ένα είδος ατμού, δίνοντας έτσι στον χώρο μια πραγματική απεικόνιση και αίσθηση ζούγκλας.
Τροπικό δάσος μέσα σε σταθμό τρένου στη Μαδρίτη (2)
Τροπικό δάσος μέσα σε σταθμό τρένου στη Μαδρίτη (3)
Τροπικό δάσος μέσα σε σταθμό τρένου στη Μαδρίτη (4)
Τροπικό δάσος μέσα σε σταθμό τρένου στη Μαδρίτη (5)
Τροπικό δάσος μέσα σε σταθμό τρένου στη Μαδρίτη (6)
Τροπικό δάσος μέσα σε σταθμό τρένου στη Μαδρίτη (7)
Τροπικό δάσος μέσα σε σταθμό τρένου στη Μαδρίτη (8)
Πηγή: otherside.gr