Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΖΩΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΗ

Ζώα σε ιδιαίτερες πόζες και μέρη


Ζώα σε ιδιαίτερες πόζες και μέρη

ΕΞΩ Π....Η ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ

Ο ανεπάγγελτος εντολοδόχος του Σόιμπλε που προσβάλει με τόση ευκολία ολόκληρους λαούς

Ποιος είναι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ


Ο ανεπάγγελτος εντολοδόχος του Σόιμπλε που προσβάλει με τόση ευκολία ολόκληρους λαούς



Όταν τον Ιανουάριο του 2013 τα ηνία του Eurogroup περνούσαν από τα χέρια του πλακατζή και ατακαδόρου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στα χέρια του Γερούν Ντάισελμπλουμ, λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν το όνομα ή τις διαθέσεις του νέου προέδρου του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.
Δεν ήταν κι άσχημη εξέλιξη για την καριέρα ενός ανθρώπου χωρίς σπουδαία ακαδημαϊκή μόρφωση, χωρίς ιδιαίτερη επαγγελματική πορεία, μια θητεία τριών μόλις μηνών στο υπουργείο Οικονομικών της χώρας του και μηδενική εμπειρία στη διεθνή πολιτική σκηνή. «Ουάου», που θα έλεγε κι ο Γιάννης Βαρουφάκης.

ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

«Λίγα τα ψωμιά της ΕE» – Oι υπάλληλοι των Βρυξελλών απαιτούν από την Ιταλία «μνημόνιο», ενώ η Ισπανία έχει καταστραφεί για τα επόμενα 50 χρόνια – Ερχεται νέα σύγκρουση Βορρά – Νότου



Η Ευρώπη οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια  σε διάσπαση βορρά -νότου λόγω των υπέρογκων χρεών που έχουν «φορτωθεί» Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, και Πορτογαλία..ενώ έπεται και η Γαλλία.  
Οι Βρυξέλλες απειλούν τώρα την Ιταλία με κυρώσεις και μνημόνιο εάν η χώρα  δεν εφαρμόσει σκληρά αντιλαϊκά μέτρα λιτότητας, για να μειωθεί το υπέρογκο χρέος που ανέρχεται σε 2,35 τρισ. Ευρώ, αναφέρει ο βρετανικός τύπος.
Οι «μεταρρυθμίσεις» που ζητούν οι υπάλληλοι των Βρυξελών τροφοδοτούν ήδη άνοδο των ευρωσκεπτικιστών,   της άκρας δεξιάς και των spread.


ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ

Ονειρικές πισίνες που θα ήθελες να ρίξεις μια βουτιά

Ταξίδι στο όνειρο


Ονειρικές πισίνες που θα ήθελες να ρίξεις μια βουτιά


Τεράστιες και εντυπωσιακές πισίνες σε όλο τον κόσμο που θα σε κάνουν 
να τις χαζεύεις για ώρες.