Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

300 ΣΤΥΛ

ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΥΛ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΥΛ

Greek style vs Psy - Gangman Style !!! (video)

Δημοσιευμένη  εικόνα



Με αφορμή το δημοφιλέστερο βίντεο του youtube η παρέα απο την Σατυρική τηλεοπτική εκπομπή HERO-Παίδες ενώνει τις μεγαλύτερες Ελληνικές πόλεις και δίνει το δικό της πρίσμα στην Πολιτική κατάσταση.

Προκαλούμε το Gangam style με το ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ καλύτερο ΣΤΥΛ EVER, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ !...



Στίχοι:
Μιά φορα και έναν καιρό ηταν η Ελλάδα,
πολλά κιλά πολιτισμό και τόνους εξυπνάδα,
μα ήρθαν οι πολιτικοί χρεώσανε τα πάντα
ούτε ο ήλιος πία δεν είναι τσάμπα.

Και πληρώνουμε,ρεύμα νοίκια κινητά που μας χρεώνουνε
φόρους μεταφορικά &δε τελειώνουνε
καθε μέρα κατι άλλο μας φορτώνουνε &πληρώνουμε!
Κιάν πεινάω δε προσκυνάω, τρόπο θα βρώ, θα σηκωθώ,
θα τη παλέψω, κιαν το πιστέψω, γιατι μπορώ
να σηκωθώ,τη κρυφή μου δύναμη να ξάναβρώ!

Ήρθαν οι Τροίκανοι και με είπανε τεμπέλη,
πως Σάββατο Παρασκευή τη βγάζω στο Πετρέλη
πιστεύουν πως χορεύουμε μονάχα τσιφτετέλι,
πως είμαστε ενα ξέφραγο αμπέλι.

Γερμανός,η Αμερίκανός..τα τρώνε οι πολιτικοί πεινάει ο λαός,
πέφτω μα,θα σηκωθώ ξανά,οσο κιαν προσπαθείς,κάτω δεν με κρατάς!
Χειροπαίδες style!

ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ


ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ από News247

ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΩΝΕ...




  • ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ: ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΡΙΖΑ - "ΒΟΥΤΙΑ" ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ
  • Μεγάλη «βουτιά» των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, καταγράφει νέα δημοσκόπηση, λίγες μέρες μετά την υπερψήφιση των σκληρών οικονομικών μέτρων. Το συνολικό ποσοστό τους φτάνει μόλις το 28,5%, τη στιγμή που ο Σύριζα δείχνει να προσεγγίζει το 27%.
    Ειδικότερα, η ΝΔ φαίνεται να βρίσκεται μόλις στο 19% (11 ολόκληρες μονάδες κάτω απ’ το εκλογικό ποσοστό στου Ιουνίου), το ΠΑΣΟΚ να χάνει τη μισή δύναμή του (είναι στο 6% έναντι 12,3%) και η ΔΗΜΑΡ να χαροπαλεύει εκλογικά (3,5% όταν το όριο για την είσοδο στη Βουλή είναι το 3%).
    Το γκάλοπ της Pulse RC, στο οποίο επιβεβαιώνεται η απογοήτευση των πολιτών αλλά και η απαισιοδοξία τους για το μέλλον, δημοσιεύει η εφημερίδα «6 μέρες».

    Η πλειοψηφία θεωρεί ότι με την έλευση της δόσης, ούτε η χώρα θα σωθεί ούτε η αβεβαιότητα θα εκλείψει.

    ΕΛΙΑ - ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

    2012-11-26
     
    Φωτογραφία για Τα διατροφικά οφέλη της ελιάς και των προϊόντων της
    Με σημαντικά οφέλη για υγεία και μακροζωία, οι ελιές και τα προϊόντα τους αποτελούν πολύτιμα συστατικά της καθημερινής μας διατροφής. Ο καρπός τους ήταν από τα αρχαία χρόνια ευλογημένος, σύμβολο γνώσης, σοφίας, αφθονίας, υγείας, δύναμης και ομορφιάς.

    Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα, τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το δέντρο της καλλιεργείται εδώ και πολλά χρόνια και πολλά μέρη του χρησιμοποιούνται για τα οφέλη τους. Οι ελιές, το ελαιόλαδο, το κομψό του ξύλο, ακόμη και τα φύλλα του. Ευδοκιμεί σε υποτροπικές περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Λατινική Αμερική και κυρίως στη Μεσόγειο.

    Ο καρπός της ελιάς είναι πράσινος και σαρκώδης και μετατρέπεται σε μαύρο-μωβ όταν είναι πλήρως ώριμος, με εξαίρεση κάποιες ποικιλίες που παραμένουν πράσινες ακόμη κι όταν ωριμάζουν και κάποιες που γίνονται χάλκινες. Όταν οι ελιές ωριμάζουν, βγαίνει και το λάδι. Από άποψη υγείας, οι μαύρες ελιές είναι ανώτερες από τις πράσινες ελιές, καθώς έχουν αυξημένη περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα.
     


    Ο διατροφικός πίνακας

    • Οι ελιές περιέχουν πολύ λίγους υδατάνθρακες και είναι πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων (ελαϊκό οξύ).

    • Η περιεκτικότητα της ελιάς σε νάτριο είναι υψηλή.

    • Είναι πλούσια πηγή βιταμίνης Ε, καθώς περιέχουν μικτές τοκοφερόλες.

    • Οι ελιές είναι πλούσιες σε μέταλλα, όπως το ασβέστιο, ο σίδηρος, το μαγνήσιο, ο φώσφορος, το κάλιο, ο ψευδάργυρος, ο χαλκός και το σελήνιο.

    • Το ελαιόλαδο περιέχει πολλές μοναδικές φαινολικές και αρωματικές ενώσεις, όπως η ολεουροπεΐνη και τα φλαβονοειδή. Άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνες, βιταμίνη C, βιταμίνη Κ, ιστιδίνη, ισολευκίνη, λευκίνη, φαινυλαλανίνη και η μεθειονίνη είναι παρόντα σε μικρές ποσότητες στο ελαιόλαδο.

    Η διατροφική αξία της ελιάς

    ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

    ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΡΥΣΑΦΙ

    Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

    Με 11 παίκτες από τις ακαδημίες της αγωνίστηκε η Μπαρτσελόνα!

    Ολόκληρη η 11άδα της Μπαρτσελόνα στον κυριακάτικο αγώνα με τη Λεβάντε απαρτιζόταν από παίκτες που αναδείχθηκαν από τη «Masia», την περίφημη ακαδημία ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα!
    Στο 14ο λεπτό ο Βραζιλιάνος Ντάνιελ Άλβες αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον Μάρτιν Μοντόγια, και έτσι, μέχρι το 75ο λεπτό που μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα ο Βραζιλιάνος Αντριάνο, ολόκληρη η 11άδα της Μπαρτσελόνα απαρτιζόταν από παίκτες που αναδείχθηκαν από την ιστορική ακαδημία ποδοσφαίρου της ισπανικής ομάδας, που αναδεικνύει ταλέντα από την περιφέρεια της Καταλονίας.

    Για την ιστορία, η 11άδα της Μπαρτσελόνα:
    Βαλντές, Αλβες (14` λ.τρ. Μοντόγια), Πικέ, Πουγιόλ, Αλμπα (75` Αντριάνο), Τσάβι (78` Τιάγκο), Μπούσκετς, Φάμπρεγας, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι.

    Λίγα λόγια για τη «Masia»…

    Η «Λα Μασία ντε Καν Πλάνες»(όπως είναι η πλήρης ονομασία της) ήταν μια παλιά εξοχική κατοικία, χτισμένη το 1702 και αγοράστηκε από την Μπαρτσελόνα το 1954. Έκτοτε φιλοξενεί και στεγάζει παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Καταλονίας και παράγει συνεχώς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αποτελώντας έναν βασικό παράγοντα των επιτυχιών της Μπαρτσελόνα όλα αυτά τα χρόνια. Οι εγκαταστάσεις μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 300 παιδιά. Χρησιμοποιεί μάλιστα και σύστημα σκάουτινγκ στο οποίο 15 «ανιχνευτές ταλέντων» δραστηριοποιούνται στην Καταλονία, 15 γενικά στην Ισπανία και 10 διάσπαρτοι σε όλο τον κόσμο, ανακαλύπτοντας παιδιά με ξεχωριστό ταλέντο, στα οποία προσφέρει πλήρη εκπαίδευση και προπόνηση ποδοσφαίρου. 

    Οι παίκτες μαθαίνουν να αγωνίζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που παίζει και η επαγγελματική ομάδα της Μπαρτσελόνα, με την προοπτική να είναι έτοιμοι στο μέλλον να την επανδρώσουν. Σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως οι Γκουαρντιόλα, Τσάβι, Ινιέστα, Φάμπρεγκας, Πικέ, Πουγιόλ και Μέσι έχουν αναδειχθεί μέσα από τη «Μασία». 

    Στις 6 Δεκεμβρίου 2010, η FIFA ανακοίνωσε πως οι τρεις φιναλίστ για τον ολοκαίνουργιο θεσμό της Χρυσής Μπάλας ΦΙΦΑ είναι οι Τσάβι, Λιονέλ Μέσι, και Αντρές Ινιέστα. Αυτή είναι μόλις η τρίτη φορά στην ιστορία του βραβείου του "Καλύτερου Παγκοσμίως" που και οι τρεις παίκτες που βρίσκονται στην τελική τριάδα ανήκουν όλοι τους στην ίδια ομάδα και η πρώτη φορά που και οι τρεις προέρχονται από την ίδια ακαδημία.

    Στις 30 Ιουνίου 2011, το κτίριο της Μασία έπαψε να φιλοξενεί τους νεαρούς αθλητές που προπονούνται για να γίνουν μελλοντικά κομμάτι της επαγγελματικής ομάδας του συλλόγου. Σε μια έντονη από συναισθήματα τελετή, οι πύλες έκλεισαν και το νέο «Μασία-Σέντρε ντε Φορμασιό Οριόλ Τορτ», στην «Θιουτάτ Εσπορτίβα Ζοάν Γκαμπέρ», ανέλαβε την στέγαση των νεαρών αθλητών.

    Πηγή: protothema.gr

    ΤΑ 10 ΠΙΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΑ ΑΤΟΜΑ

    26 Νοεμβρίου 2012
    ΔΕΙΤΕ: Τους 10 πιο παχύσαρκους ανθρώπους όλων των εποχών! (PHOTOS)
    Εξαιρετικά υπέρβαρα άτομα έχουν εμφανιστεί σε όλη την ιστορία των ανθρώπων, από ανάγλυφα σε τοίχους όπου εμφανίζονται παχύσαρκα άτομα από την αρχαιότητα ακόμη μέχρι διάφορα «τροφαντά» αγάλματα που κατασκευάστηκαν ανά τους αιώνες. Και βέβαια δεν μιλάμε για περιπτώσεις του τύπου «τα πάχη μου, τα κάλλη μου» ή «έχω μερικές καμπύλες παραπάνω», αλλά για περιστατικά που ξεπερνούν τη φαντασία, καθώς τα κιλά κυμαίνονται από 470 κιλά μέχρι 635!
    10. Kenneth Brumley (1968 – ): 469 κιλά
    perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!
    9. Mayra Rosales (1980 – ): 470 κιλά
    perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!
    8. Robert Earl Hughes (1926 – 1958): 486 κιλά
    perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!
    7. Patrick Deuel (1962 – ): 511 κιλά
    perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!
    6. Michael Hebranko (1953 – ): 500 κιλά
    perierga.gr - Οι 10 πιο παχύσαρκοι άνθρωποι στην ιστορία!