Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙΣ

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Ο οίκος ανοχής....!


Ήταν ένας άντρας που ήθελε να ανοίξει έναν οίκο ανοχής. Στον 1ο όροφο έβαλε μοντέλα, στον 2ο έβαλε νοικοκυρές και στον 3ο καθηγήτριες.
Την πρώτη βδομάδα λειτουργίας τα μοντέλα έβγαλαν 500 ευρώ, οι νοικοκυρές 500 ευρώ και οι καθηγήτριες 2.000 ευρώ.

Τη δεύτερη βδομάδα τα μοντέλα έβγαλαν 400 ευρώ, οι νοικοκυρές 400 ευρώ και οι καθηγήτριες 3.000 ευρώ.
Το αφεντικό δεν μπορούσε να το πιστέψει.Κάθε εβδομάδα τα μοντέλα και οι νοικοκυρές έβγαζαν όλο και λιγότερα ενώ οι καθηγήτριες όλο και περισσότερα.
Πιάνει λοιπόν έναν πελάτη που ήταν κεί κάθε μέρα εκεί και του λέει:
-Γιατί προτιμάς τις καθηγήτριες;
-Κοίτα να δεις.Την πρώτη μέρα πήγα στα μοντέλα. Όλη την ώρα ήταν:Μη το ένα, μη το άλλο, μη θα μου σπάσει το νύχι.
Βαρέθηκα. Την άλλη μέρα πήγα στις νοικοκυρές. Αυτές ήταν συνέχεια: Όχι στο κρεβάτι, μόλις το έστρωσα. Όχι στον καναπέ, θα λεκιάσει. Μην πατάς εδώ, μη θα χαλάσεις εκείνο.
Ενώ οι καθηγήτριες μόλις τελειώσεις σου λένε: Το κατάλαβες, ή να το ξανακάνουμε για να το αφομοιώσεις;

gelao.gr

ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΤΣΟΥ

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Εκατοστή επέτειος του Μάτσου Πίτσου!


Φωτογραφίες από τους εορτασμούς

Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή στο Περού, που γιόρτασε την 100η επέτειο από την ανακάλυψη της αρχαίας πόλης...
των Ίνκας Μάτσου Πίτσου από τον Αμερικανό αρχαιολόγο Hiram Bingham.

Η χαμένη πόλη των Ίνκας συγκαταλέγεται μεταξύ των επτά νέων Θαυμάτων του κόσμου, όπως αναδείχθηκαν τον Ιούλιο του 2007. Η πόλη θεωρείται το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα του πολιτισμού των Ίνκα, που χάθηκε με απότομο τρόπο και που η εξέλιξη του παραμένει θέμα συζήτησης.

«Μάτσου Πίτσου» σημαίνει «αρχαίο βουνό». Βρίσκεται σε υψόμετρο 2.700 μέτρων στη Σιέρα Βιλκαμπάμπα. Η περιοχή έχει πυκνή βλάστηση, με τυπική τροπική χλωρίδα, ενώ η όλη περιοχή μεταξύ της Σιέρα και του πυκνού δάσους ονομάζεται ceja de selva, δηλαδή «το φρύδι του δάσους». Η πόλη είναι χτισμένη επάνω σε μια πολύ στενή κύρτωση του ορεινού όγκου της Σιέρα και συνδέει την πόλη με τη κορυφή Χουαϊάνα Πίτσου, που σημαίνει η «νεαρή κορυφή». Παρότι οι ακραίες καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες δεν είναι χαρακτηριστικό της περιοχής, η ανθρώπινη κατοίκηση για μεγάλο χρονικό διάστημα στην πόλη Μάτσου Πίτσου, δεν είναι εφικτή. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που οι αρχαιολόγοι δεν δέχτηκαν ότι αυτή η πόλη αποτέλεσε το τελευταίο καταφύγιο των Ίνκας στη διάρκεια της Ισπανικής κατάκτησης.

Δείτε τις φωτογραφίες









newsbeast

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Οι 5 καλύτερες δουλειές του κόσμου!!! Όλου!


Ετοιμαστείτε να βαρέσετε το κεφάλι σας στον τοίχο!

Kάποιοι έχουν καταφέρει να κάνουν πράξη το "εργασία και χαρά" και απολαμβάνουν... ζωή χαρισάμενη!...


Αυτοί είναι οι άνθρωποι με τις πέντε καλύτερες δουλειές του κόσμου! Να τανε η ζήλεια ψώρα...


1. Δοκιμάστρια στρωμάτων πολυτελείας
Η 22χρονη φοιτήτρια του Birmingham City University, Roisin Madigan, κερδίζει 1.000 λίρες το μήνα για να δοκιμάζει πολυτελή κρεβάτια διάσημων σχεδιαστών. Συγκεκριμένα, αφού ρίχνει τις ξάπλες της, βαθμολογεί τα στρώματα και καταγράφει τις εμπειρίες που έζησε πάνω σε αυτά. Όνειρα γλυκά...


2. Δοκιμαστής νεροτσουλήθρας 
Ο 29χρονος Tommy Lynch ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο όχι για τουρισμό αλλά για να δοκιμάζει... νεροτσουλήθρες! Ανάμεσα στις χώρες που έχει επισκεφτεί είναι η Ελλάδα και η Κύπρος. Χάλια λέμε...


3. Επαγγελματίας "δοκιμάστης" ιερόδουλων
Το όνομα του είναι Jaime Rascone και βγάζει το ψωμάκι του κάνοντας sex με νεαρές ιερόδουλες! Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά αυτός είναι ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι οίκοι ανοχής πριν προσλάβουν καινούργιο... προσωπικό! Δώσε χαρά...


4. Δοκιμαστής γλυκών και ζαχαρωτών
Ο τραπεζικός λογαρισμός του 12χρονου Harry Willsher κοντεύει να "σκάσει" κάθως φοσυκώνει καθημερινά όπως ακριβώς και η κοιλιά του από τα πολλά... ζαχαρωτά! Ο μικρός συνεργάζεται με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες παρασκευής γλυκισμάτων στον κόσμο και έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει υπερήφανος καθώς έχει την πιο... γλυκιά δουλειά ever!


5. Φροντιστής στο "Paradise Island"
Ο 35χρονος Ben Southall κερδίζει 35.000 λίρες για να εξερευνεί παρθένα δάση και να κολυμπάει στα παραδεισένια νερά του τροπικού Hamilton Island στην Αυστραλία. Μεγάλο πακέτο ε;