Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ROXETTE - LISTEN TO YOUR HEART






Η μπαλάντα κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 1988 στη Σουηδία ως single από το άλμπουμ τους Look Sharp! , και γράφτηκε από τον Per Gessle και Mats Persson.

Έφθασε στον αριθμό ένα για το Billboard Hot 100 chart singles στις 4 Νοεμβρίου 1989
.
Το 2008, το τραγούδι είχε φτάσει να παίζει στο Αμερικάνικο ραδιόφωνο 4 τέσσερις εκατομμύρια φορές.
Το τραγούδι έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο τραγούδι του συγκροτήματος από τους αναγνώστες του fan-site

SANTANA - CORAZON ESPINADO



ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ


 


ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ: Σε μόλις... 550 χρόνια ο έλεγχος των 24.710 εμβασμάτων στο εξωτερικό! Πόσα έχει χάσει & θα χάσει το κράτος;;;
 
Στα "γρανάζια" της γραφειοκρατίας έχει κολλήσει ο έλεγχος για τα χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό 54.000 Έλληνες, ακόμη και υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών, την τριετία 2009 - 2011 και από τους οποίους, οι μισοί περίπου δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την προέλευση των χρημάτων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια, οι συγκεκριμένες υποθέσεις βρίσκονται στα συρτάρια των ελεγκτικών οργάνων του υπουργείου Οικονομικών, καθώς από τις 24.710 περιπτώσεις, οι οποίες χρήζουν έρευνας, ελέγχθηκαν μόλις 44.
 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Η Ιστορία της φωτογραφικής μηχανής.. Από την πρώτη Kodak του 1988!!!

Η Ιστορία της φωτογραφικής μηχανής.. Από την πρώτη Kodak του 1988!!!
 
Τα 100 σημαντικότερα μοντέλα φωτογραφικών από το 1888.
Ήταν το 1888 όταν η Kodak παρουσίασε την πρώτη της φωτογραφική μηχανή.
 Έκτοτε έχει περάσει πάνω από ένας αιώνας (125 χρόνια για την ακρίβεια). Το Pop Chart Lab’s παρουσίασε την εικόνα “A Visual Compendium of Cameras” που “φωτογραφίζει” τα 100 πιο σημαντικά μοντέλα φωτογραφικών μηχανών από τότε μέχρι σήμερα.
 

ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ 2014

Ο Έλληνας εργοδότης που μοίρασε 2,5 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους

Δημοσιευμένη  εικόνα



Χορηγείται ως πρωτοχρονιάτικο δώρο από επίδομα γαλοπούλας ύψους 200 ευρώ ανά εργαζόμενο, bonus 800 ευρώ για όποιον δεν έλλειψε ούτε μια ημέρα από τη δουλειά του, έκτακτη οικονομική ενίσχυση έως 2600 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους και σειρά άλλων παροχών κυρίως για εργαζόμενους με παιδιά που σπουδάζουν. Κι όλα αυτά τα κάνει από σήμερα Πρωτοχρονιά μια ελληνική εταιρεία. Να λοιπόν που η πρώτη οικονομική είδηση του 2014 είναι θετική


Πριν σας αποκαλύψουμε το όνομα της ελληνικής (και εισηγμένης) επιχείρησης, θα παραθέσουμε τον κατάλογο με τις 14 παροχές προς το προσωπικό της επιχείρησης οι οποίες ανακοινώθηκαν χθες. Η συγκεκριμένη εταιρεία, ακολουθώντας πολιτική παροχών προς τους εργαζόμενους (αλλά και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας), κατάφερε το 2013 να βελτιώσει τις οικονομικές της επιδόσεις. Ας τα βλέπουν αυτά άλλοι εργοδότες που πιστεύουν ότι ο μοναδικός τρόπος για να ξεπεράσουν την κρίση, είναι να κουτσουρέψουν μισθούς και εργασιακά δικαιώματα. Ιδού ο κατάλογος που θα ζήλευε κάθε εργαζόμενος: