Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

LA PISCINA


Αποτέλεσμα εικόνας για la piscina movie

Αποτέλεσμα εικόνας για la piscina movie

Σκηνοθεσία: Jacques Deray
Σενάριο:Jean Claude Carriere
Μουσική: Michel Legrant
Παίζουν:
Alain Delon,
Romy Schneider,
Maurice Ronet,
Jane Birkin
Έτος:1969
Διάρκεια:120΄ Έγχρωμο
Γλώσσα:Γαλλικά


Τέσσερις δυνατοί χαρακτήρες γύρω από μια πισίνα, ένα ζεστό καλοκαίρι . Τέσσερα κορμιά που καίγονται από τις επιθυμίες τους. Μια πισίνα το κέντρο βάρους της εξάρτησης τους με τους υπόλοιπους.
Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε γάτες και ποντίκια μέχρι που ο ένας βρίσκεται νεκρός. Τότε όλα αλλάζουν. Τα προσωπεία ραγίζουν κι ο αστυνομικός ντετέκτιβ προσπαθεί να αποδώσει την ευθύνη της δολοφονίας σε έναν.
Τα νερά της πισίνας θολώνουν . Οι επιθυμίες εκτοξεύουν την αδρεναλίνη, η ενοχή και το πάθος έχουν τα ίδια συστατικά, δύσκολα να ξεδιαλύνεις τι επιβιώνει μετά, ο πιο δυνατός η μήπως ο πιο αδίστακτος στα συναισθήματα…




ΑΛΕΝ ΝΤΕΛΟΝ

Αλέν Ντελόν, ο καρδιοκατακτητής που έγινε μοναχικός λύκος

Ο κινηματογραφικός μύθος που γοήτευσε το κοινό αλλά απογοήτευσε τα παιδιά του


Αλέν Ντελόν, ο καρδιοκατακτητής που έγινε μοναχικός λύκος


Υπήρξε στα νιάτα του μεγάλος καρδιοκατακτητής και η ζωή του κατακλυζόταν από όμορφες γυναίκες. Σήμερα ο Αλέν Ντελόν, ο κινηματογραφικός μύθος είναι ένας μοναχικός άνθρωπος και συχνά τον παρομοιάζουν σαν έναν «μοναχικό λύκο».

Ο 81χρονος, πλέον, σούπερ σταρ αποφεύγει τον Τύπο, δεν θέλει να δίνει συνεντεύξεις, ζει μοναχικά και έχει αποσυρθεί στην επαρχία. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει συνολικά τέσσερα παιδιά, από δύο διαφορετικές σχέσεις του, αλλά με τους δύο από τους τρεις γιους του, βρίσκεται σε διαμάχη.

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ SURVIVOR

Το ρωσικό ριάλιτι στη Σιβηρία στο οποίο δεν θα αποτρέπονται φόνοι και βιασμοί

Εννιά μήνες-κόλαση με αρκούδες, λύκους και θερμοκρασίες έως -50 βαθμούς Κελσίου


Το ρωσικό ριάλιτι στη Σιβηρία στο οποίο δεν θα αποτρέπονται φόνοι και βιασμοί


Κάποτε μας ξάφνιαζε η ιδέα πως κάποιοι άνθρωποι θα δέχονταν να ζήσουν για ένα διάστημα σε ένα περιβάλλον «γυάλας», όπου οι υπόλοιποι θα τους παρακολουθούν. 
Τώρα που τα ριάλιτι που θυμίζουν την ταινία «Truman Show» δεν μας ξαφνιάζουν πια, μια ρωσική εταιρεία προχωρά το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο με ένα ριάλιτι που παραπέμπει σε Αγώνες Πείνας και σε πραγματικές ιστορίες επιβίωσης.
Όπως γράφει η Daily Mail, οι διοργανωτές του προγράμματος, το οποίο θα διεξαχθεί σε απομακρυσμένο νησί της Σιβηρίας, λένε πως δεν θα παρέμβουν για να αποτρέψουν βιασμούς ή φόνους κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, το οποίο αναμένεται να αρχίσει τον Ιούλιο.
Οι διαγωνιζόμενοι θα διαθέτουν μόνο μαχαίρια για να αντιμετωπίσουν αρκούδες, λύκους και τα γιγάντια κουνούπια της «κόλασης» που τους επιφυλάσσεται στον ποταμό Ob- και η οποία θα έχει διάρκεια εννέα μηνών.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΑ

Κάποιοι δεν έχουν τι να κάνουν τα λεφτά τους

onenatay14