Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΣ

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! 18 Ελληνες ολιγάρχες χρωστούν στις τράπεζες πάνω από 10,6 δις!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
H υπερχρέωση των Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας...
Ποιος θα το περίμενε όμως, ότι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, βαριά ονόματα της ολιγαρχίας του πλούτου στη χώρα μας, θα ήταν κυριολεκτικά βουτηγμένοι στα χρέη;

Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρίσκονται σε άσχημη οικονομική θέση, καθώς οι επίτροποι, που έχουν τοποθετηθεί στις τράπεζες, κατ΄εντολή της τρόικας, έχουν «παγώσει» προς το παρόν, τις αναχρηματοδοτήσεις δανείων.

Χωρίς πολλά λόγια, δείτε τι αποκαλύπτουν οι ισολογισμοί, για τα... «θαλασσοδάνεια» μερικών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κατεστημένου της χώρας μας. Έχουμε και λέμε:

AXON HOLDINGS:Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447,2 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου EUROMEDICA, έχει χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372, 7 εκατ. Ευρώ.

ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια,MEGA CHANNEL, το...μεγάλο κανάλι, των τριών.. ισχυρών, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη. Το 2012, λοιπόν, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123,5 εκατ. ευρώ περίπου., μαζί και με το νέο δάνειο των 98 εκατ. ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων.

ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το δίκτυο των επιχειρήσεων που ελέγχει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, έχει χρέη ύψους 861,3 εκατ. ευρώ. Εδώ υπάρχει και το εξής ενδιαφέρον. Η Korinthoς Power, μια εταιρία στην οποία συμμετέχουν, κατά 65% ο Όμιλος Μυτιληναίου, και κατά 35% ο Όμιλος Βαρδινογιάννη, χρωστάει στις τράπεζες 172,5 εκατ. ευρώ.

Η ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Απίστευτη αντίθεση!!! Ο μποξέρ γίγαντας (2,13) και η... μικροσκοπική γυναίκα του

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eίναι ένας άντρας που σίγουρα δεν θες να βρεθείς σε καυγά μαζί του...

Ο Νικολάι «Ρώσος Γίγαντας» Βαλούεβ έχει ύψος 2,13 και είναι επαγγελματίας Μποξέρ.

Είναι επίσης, σύμφωνα με το Katara.gr, ο μοναδικός πρωταθλητής με τέτοιο βάρος και ύψος σε ολόκληρη την ιστορία του Μπόξινγκ.

Η γυναίκα του, στο 1,52 είναι μικροσκοπική μπροστά του. Δείτε τους...

ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΥΡΩ

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Hχυρό "όχι" Ε.Ε προς ΔΕΗ: Ποιές αυξήσεις; Χρωστάτε χρήματα στους καταναλωτές!!!

Ενα όχι του ευρωκοινοβουλίου, μπορεί να σημάνει ευχάριστα νεα για τις τσέπες των καταναλωτών...
Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, απέρριψε σήμερα το απόγευμα την πρόταση της ΚΟΜΙΣΙΟΝ για backloading.

Τι σημαίνει αυτό; Βackloading είναι η πρόταση να αποσυρθούν από την αγορά ρύπων περίπου 900 εκατομμύρια δικαιώματα εκπομπής και δημιουργώντας αυτή την τεχνητή έλλειψη να ανέβουν οι τιμές στο χρηματιστήριο των ρύπων.

Μετά από αυτό συμβαίνει το εξής:

Η ΔΕΗ η οποία είχε προεισπράξει τα δικαιώματα αυτά από τους καταναλωτές, τις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες, πρέπει τώρα να τους τα δώσει πίσω. Δηλαδή όχι μόνο να ξεχάσει τις αυξήσεις στα τιμολόγια αλλά να δώσει και επιστροφή στους καταναλωτές!

Όλοι εμείς είχαμε πληρώσει προκαταβολικά την αύξηση του κόστους που είχε προϋπολογιστεί για τους ρύπους με αυξημένες τιμές.

Πως είχε γίνει αυτό: Η ΔΕΗ είχε προϋπολογίσει το κόστος των ρύπων με τιμές στα 7 ευρώ ο τόνος, ποσό που είχε εγκριθεί από την κυβέρνηση και είχε περάσει στους λογαριασμούς του ρεύματος κατά τις αυξήσεις των τιμολογίων του Ιανουαρίου.

Δηλαδή τώρα στην πράξη, με τις τιμές κάτω από τα 3 ευρώ, προκύπτει ένα περίσσευμα 4 ευρώ για κάθε δικαίωμα, ως πλεόνασμα που θα πρέπει να επιστραφεί στους καταναλωτές ή να συνυπολογιστεί στις επικείμενες αναπροσαρμογές των τιμολογίων το Μάιο και τον Ιούλιο.

Επίσης με τα νέα δεδομένα οι προϋπολογισμένες αυξήσεις (για το Μάιο και τον Ιούλιο όπως έχει ήδη συμφωνηθεί με την τρόικα και έχει ανακοινωθεί από τον περασμένο Ιανουάριο) θα πρέπει να επανυπολογιστούν και πιθανόν οι επιβαρύνσεις για τους καταναλωτές να είναι μηδενικές.

Σημειώνεται ότι η απόρριψη έγινε με 15 ψήφους διαφορά και στο ΕΚ δόθηκε μια μεγάλη μάχη μεταξύ των υποστηρικτών και των πολέμιων της πρότασης. Πρωταγωνιστικό ρόλο στις αντιδράσεις διαδραμάτισε η ομάδα των Φιλελευθέρων και ο έλληνας ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης.

Πηγή: newsit.gr

ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ

Άγρια ζώα συλλαμβάνουν το… γεύμα τους !


Απίθανες φωτογραφίες, τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή παρουσιάζουν άγρια ζώα τη στιγμή που συλλαμβάνουν την τροφή τους και είναι έτοιμα να την καταβροχθίσουν. Είτε επικρατεί η δύναμη του ισχυρότερου είτε το θύμα απλώς βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Πουλιά, ερπετά και θηλαστικά αρπάζουν το θήραμά τους, το οποίο δεν μπορεί να κάνει βέβαια τίποτα άλλο από το να περιμένει τη μοίρα του που είναι προδιαγραμμένη.
perierga.gr - Άγρια ζώα συλλαμβάνουν το... γεύμα τους!

Ο φωτογράφος Tom Samuelson υπήρξε πολύ τυχερός στις λήψεις του αν και αφιέρωσε πολύ χρόνο και επέδειξε αρκετή υπομονή και επιμονή μέχρι να πετύχει μια καλή λήψη. «Σε μερικές φωτογραφίες υπήρξα πολύ τυχερός, για άλλες απλώς βρέθηκα στο σωστό σημείο, ενώ σε μερικές περιπτώσεις απλώς κατάλαβα ότι κάτι θα συνέβαινε. Όπως στην περίπτωση του ποντικού που περπατούσε αμέριμνος στο χιόνι…»

perierga.gr - Άγρια ζώα συλλαμβάνουν το... γεύμα τους!
perierga.gr - Άγρια ζώα συλλαμβάνουν το... γεύμα τους!
perierga.gr - Άγρια ζώα συλλαμβάνουν το... γεύμα τους!
perierga.gr - Άγρια ζώα συλλαμβάνουν το... γεύμα τους!
perierga.gr - Άγρια ζώα συλλαμβάνουν το... γεύμα τους!
perierga.gr - Άγρια ζώα συλλαμβάνουν το... γεύμα τους!
perierga.gr - Άγρια ζώα συλλαμβάνουν το... γεύμα τους!
perierga.gr - Άγρια ζώα συλλαμβάνουν το... γεύμα τους!
perierga.gr - Άγρια ζώα συλλαμβάνουν το... γεύμα τους!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Ο πρωθυπουργός μια χαρά τα λέει, για τη χώρα που ζει... Με εμάς που ζούμε στην Ελλάδα, τι γίνεται;

 
       

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ

Eurostat: Η Ελλάδα μοναδική χώρα στην ΕΕ με αρνητικό πληθωρισμό

2013-04-16
Φωτογραφία για Eurostat: Η Ελλάδα μοναδική χώρα στην ΕΕ με αρνητικό πληθωρισμό
Ο δείκτης τιμών καταναλωτή διαμορφώθηκε στο -0,2%



Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα, προς το παρόν τουλάχιστον, στην Ευρωπαϊκή Ένωση με αρνητικό πληθωρισμό, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τρίτη η Eurostat.

Συγκεκριμένα, στη χώρα μας ο δείκτης τιμών καταναλωτή διαμορφώθηκε στο -0,2%, ενώ ακολουθούν η Λετονία (0,3%) και η Σουηδία (0,5%).

Το Μάρτιο του 2012 ο πληθωρισμός στην Ελλάδα είχε διαμορφωθεί σε 1,4%.

Στην Ευρωζώνη, ο πληθωρισμός υποχώρησε στο 1,7% από 1,8% το Φεβρουάριο. Στην ΕΕ, διαμορφώθηκε σε 1,9% από 2%.

Τα χαμηλότερα ποσοστά το τελευταίο 12μηνο παρατηρήθηκαν σε Ελλάδα (0,6%), Σουηδία (0,8%) και Λετονία (1,6%).



πηγή: tovima.gr

ΤΙ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ

16 Απριλίου 2013
Θέλεις να χάσεις κιλά;;; Τότε, πρέπει να τρως συγκεκριμένες ώρες! Μάθε ποιες είναι αυτές!!!
Δεν παίζει ρόλο μόνο τι τρως, αλλά και το πότε το τρως...

Σύμφωνα με Αμερικανούς και Ισπανούς επιστήμονες για να χάσεις βάρος σημασία δεν έχει μόνο το τι τρως, αλλά και το πότε το τρως. Σύμφωνα με μελέτες, το μυστικό για την επιτυχή απώλεια βάρους κρύβεται στην κατανάλωση των μεγάλων γευμάτων νωρίς μέσα στην ημέρα.

Όπως εξηγούν οι ερευνητές του Νοσοκομείου Brigham and Women's στη Βοστόνη και του Πανεπιστημίου της Μούρθια με δημοσίευσή τους στην επιθεώρηση «International Journal of Obesity», τα άτομα που κάνουν δίαιτα και τρώνε το μεγάλο γεύμα της ημέρας τους νωρίς είναι εκείνα που στο τέλος του προγράμματος διατροφής θα έχουν καταφέρει να «διώξουν» τα περισσότερα παραπανίσια κιλά.

Mεσημεριανό πριν τις 15:00

Στη μελέτη των ειδικών έλαβαν μέρος 420 υπέρβαρα άτομα τα οποία ακολούθησαν ένα πρόγραμμα διατροφής διάρκειας 20 εβδομάδων, με στόχο την απώλεια βάρους. Οι εθελοντές μοιράστηκαν σε δύο ομάδες: τα μέλη της πρώτης ομάδας κατανάλωναν το κύριο γεύμα της ημέρας τους νωρίς (πριν τις 15.00), ενώ εκείνα της δεύτερης το έτρωγαν αργά (μετά τις 15.00). Το κύριο γεύμα της ημέρας, το μεσημεριανό, περιείχε το 40% των θερμίδων της συνολικής ημερήσιας πρόσληψης.

Στο τέλος του προγράμματος, οι ερευνητές είδαν ότι όσοι έτρωγαν αργά είχαν χάσει πολύ λιγότερο σωματικό βάρος συγκριτικά με εκείνους που έτρωγαν νωρίς, έτειναν να καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες στο πρωινό τους ή να μην τρώνε καθόλου πρωινό.

Βάσει των αποτελεσμάτων φάνηκε ότι το timing των μικρότερων γευμάτων δεν επηρεάζει τον ρυθμό απώλειας βάρους, όπως για παράδειγμα συνέβαινε με το κύριο γεύμα της ημέρας.

«Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι όσοι από τους εθελοντές έτρωγαν αργά είχαν πιο αργό ρυθμό ως προς την απώλεια παραπανίσιων κιλών. Φάνηκε ακόμα, ότι ακριβώς για αυτόν τον λόγο μέχρι το τέλος του πειράματος είχαν χάσει σημαντικά λιγότερα κιλά συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Κάτι τέτοιο υποδεικνύει ότι η ώρα των μεγάλων γευμάτων της ημέρας αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία μιας δίαιτας» υπογραμμίζει ο κύριος συγγραφέας της μελέτης, δρ Φρανκ Σιρ από το Νοσοκομείο Brigham and Women's.
www.tovima.gr